Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020) [Zapowiedź]
Bit jest zajebisty, klimat też można by na czymś takim zajebisty zrobić co udowadniał Mac Miller, no ale Quebo nawija na tym bicie po prostu mega chujowo. Pomijając już zupełnie treść.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Zwroki slabe, refren jeszcze gorszy
Dobrze nawija to wasz problem ze jak komus sie juz nie chce zapierdalac zebyscie mogli liczyc rymy na kalkulatorach i nie drze mordy jak bedoes szpaki czy inne leszcze to dla was jest to chujowe. rap w polsce umiera, glownie przez zjebanych sluchaczy takich jak wy. Nie pozdrawiam
Quebo nie denerwuj się tak, nie myślałeś o tym, żeby w czynie społecznym i w ramach resuscytacji polskiego rapu uświadomić część słuchaczy i wyjaśnić im dlaczego "dobrze nawija"? Każde pół argumentu na wagę złota, może łatwiej będzie zrozumieć zjebanym słuchaczom o co chodzi w tym całym rapie
Mi bardziej od tych singli siedzi krótki wyciek tego całego Benz Dealera:
To legit czy prowo? 
Google mi nic nie powiedzialo na ten temat wiec albo prowo albo mam dobre wtyki
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Na jego insta cały czas jest
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
A faktycznie, czyli pewnie legit, dostałem tylko foto i spytalem czy legit, potem rzuciłem w google i nie pomyslalem zeby sprawdzic u niego bo nie śledze sociali nikogo.
Czyli quebo celuje w target mojej starszej która zna wszystkie krzyżówki na pamięc.
Czyli quebo celuje w target mojej starszej która zna wszystkie krzyżówki na pamięc.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- nihil Novi
Najlepszy singiel zdecydowanie, głównie przez bit Patr00
Quebo też ok, nie wiem co Wam nie pasuje, jak nawijał z tymi wszystkimi ozdobnikami, przeciąganiem, manierami różnymi, jękami, krzykami i piskami to też było źle, tutaj sobie leci jak za starych czasów i spoko. Jedynie treść to takie marudzenie artysty, więc mi nie siada, ale daje okejkę.
premiera płyty w piątek, ciekawe kiedy będzie wysyłka preorderów.. 
- JoeyJoeJoe
^skąd wiadomo?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Nie no, wez se pusc cokolwiek z Eklektyki czy Ezoteryki, serio. Ja nie chce teraz wchodzic w temat co bylo lepsze, ale w zyciu nie nazwałbym tego leceniem jak kiedyś, bo Quebo właśnie wkładał w chuj emocji w nawijke, manipulował głosem ii ewidentnie bawił się nawijką (nawet jak na początku na niskim poziomie). Tutaj to rozumiem, że taka konwencja no ale jednakpotter pisze: ↑16 mar 2020, 21:08 Najlepszy singiel zdecydowanie, głównie przez bit Patr00Quebo też ok, nie wiem co Wam nie pasuje, jak nawijał z tymi wszystkimi ozdobnikami, przeciąganiem, manierami różnymi, jękami, krzykami i piskami to też było źle, tutaj sobie leci jak za starych czasów i spoko. Jedynie treść to takie marudzenie artysty, więc mi nie siada, ale daje okejkę.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Que wstawił potwierdzenie na swoje instastory
No zapewne wyjdzie partiami jutro i w czwartek, bo czemu miałoby być inaczej?
@dół
Tak duże nakłady (a spodziewam się, że tego preorderu jednak trochę poszło) z reguły wychodzą partiami, bo ktoś musi te płyty zapakować nadać itd.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2020, 7:58 przez Krynew, łącznie zmieniany 3 razy.
Kocham, pozdrawiam
- JoeyJoeJoe
czemu partiami miałoby to wyjść?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
źródłoOd 24 marca w sprzedaży znajdą się krzyżówki z Quebonafide na okładce. Co lepsze ten kto pierwszy kupi takie wydanie i rozwiąże krzyżówke z pierwszej strony i wyśle ją do QueQuality, otrzyma preorder "ROMANTIC PSYCHO".
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Jak myślicie, ile poszło preorderu? Ja stawiam miedzy 40 a 50 tysięcy. Jak więcej to rozjebał skalę znowu. Przypomnę że Egzotyki poszło 30 tysięcy w preorderze.