ciekawe kto był pasywny a kto aktywny
Belmondo
Re: Belmondo
ciekawe kto był pasywny a kto aktywny
- KolektywneOswiecenie
To raczej bez sensu, ankieta ma pomóc odpowiedzieć na pytanie czy po całej tej akcji, słuchacze odwrócą się od artysty Belmondo, czy może jednak pozostaną mu wierni.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Co się odjebało nieistotne!
Belmondo powróci silniejszy!

Belmondo powróci silniejszy!
- syrop klonowy
Ostatnie 15 stron tylko czytałem i nic się nie odzywałem, ale taktycznie trzeba się wpisać. Jesteśmy świadkami wydarzeń historycznych w kontekście polskiego hip-hopu. Belmondo to jeden z tych gości, którzy są kimś więcej niż raperami - to osobowość. Człowiek, który może nie jest materiałem na kolegę i nie powierzyłbym mu swoich pieniędzy, ale jest urodzonym showmanem, a jego stylówka w połączeniu z otoczką, którą mniej lub bardziej świadomie wokół siebie buduje, tworzą unikalne kombo. Wiadomo, że (jak raczej każdy) potępiam kwit-flipy, niesłowność i tym podobne chujowe zachowania, ale dopóki jestem tylko widzem, nie widzę powodów, aby nie śledzić poczynań i przygód sympatycznego, memicznego Tytusa, bo content, jakiego dostarcza, jest jedyny w swoim rodzaju.
PS. +1 [mention]Archie[/mention], bardzo ładny post.
PS. +1 [mention]Archie[/mention], bardzo ładny post.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- marco_pantani

Belmondo zbija pionę z Emielem Regisem tuż po kręceniu klipu do "Do następnego" [2016 r., Nowy Świat].
zwracam honor
- FruitOffTheWall
Brakuje jescze pogodzenie ojca i gsp haha tego jescze kurwa nie bylo. Oyche i gsp godza sie nagrywaj plyte i lecą w polske z materialem hahaha
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
MalinowyJogurt
Przecież nikt, by tej dwójki nie słuchał, prawie każdy słuchał Mobbyn dla wersów młodego sarmaty
Oyche miał momenty, a Zapasy to świetny numer
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- marco_pantani
Ktoś tu chyba zapomniał o najlepszym polskim kawałku inspirowanym drillem, o naszej rodzimej odpowiedzi na „Faneto” pod tytułem Rockenrolla.MalinowyJogurt pisze: ↑06 paź 2019, 16:28 Przecież nikt, by tej dwójki nie słuchał, prawie każdy słuchał Mobbyn dla wersów młodego sarmaty

Przyczytałem cały temat
Jak kurwa można się zadawać z jakimś rafalala co słynie z kręcenia afer
Jak kurwa można się zadawać z jakimś rafalala co słynie z kręcenia afer
no przecież dobrze dobrany z Młodym G, on tak samo
Oyche Doniz na propsie. Prawilny ziom nie to co Algidziak.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Archie pisze: ↑06 paź 2019, 12:15że gdyby na ich scenę wjechał gangsta raper, który jest otwarcie nieheteroseksualny to zyskałby bardzo dużo w branży i ludzie zwariowaliby na jego punkcie.