[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Za opierdalanie się z odpowiedzią powinny być ujemne punkty
Zależy od finalnego efektu imo. Jak nagra coś zbliżonego poziomem do 3 Komór, no to nie odbije już tej 3ciej rundy, ale jak coś jednoznacznie lepszego, to czas oczekiwania bez znaczenia.
- JESTEM_HIPHOPEM
WYSTARCZY SPOJRZEĆ W ANKIETĘ I WERDYKT JEST JEDNOZNACZNY. ZDANIE RZĘPOLAKOWYCH SAJKO NIE MA ZNACZENIA.
Możesz mieć 100 do 0 w ankiecie i nadal u każdego wygrywać minimalną przewagą.
- JESTEM_HIPHOPEM
@Mietek
TWOJE MYŚLENIE JEST ŻYCZENIOWE I WYOBRAŹ SOBIE, ŻE ŚWIAT JEST TROCHĘ INACZEJ POUKŁADANY NIŻ TO JAK TY SOBIE TO WYOBRAŻASZ. WIESZ DLACZEGO? BO JAKBY RZECZYWISTOŚĆ BYŁA TAKA JAK TWOJA BUJNA WYOBRAŹNIA TO BYŚ MIAŁ ZDECYDOWANIE WIĘCEJ GŁOSÓW NA REMIS. #STATYSTYKA PRZEPRASZAM, ŻE ZBURZYŁEM TWÓJ POGLĄD MIECIU.
TWOJE MYŚLENIE JEST ŻYCZENIOWE I WYOBRAŹ SOBIE, ŻE ŚWIAT JEST TROCHĘ INACZEJ POUKŁADANY NIŻ TO JAK TY SOBIE TO WYOBRAŻASZ. WIESZ DLACZEGO? BO JAKBY RZECZYWISTOŚĆ BYŁA TAKA JAK TWOJA BUJNA WYOBRAŹNIA TO BYŚ MIAŁ ZDECYDOWANIE WIĘCEJ GŁOSÓW NA REMIS. #STATYSTYKA PRZEPRASZAM, ŻE ZBURZYŁEM TWÓJ POGLĄD MIECIU.
Chuj kogo obchodzi ta ankieta skoro jak widać głuche tumany tupają nóżką do wiejskiego flejtucha.
Mes rozkurwił, nie moge sie doczekac kolejnego dissu
Mes rozkurwił, nie moge sie doczekac kolejnego dissu
Ale ten Glamrap to jest ściek. Co Mes tylko pierdnie, to oni komentują i to tak, żeby Jacy dupę do czysta wylizać.
- marmolad_k2
Z tym pełna zgoda, czekamy, czekamy, czekamy i coś nadal się nie możemy doczekać.
- Haczapurjan
Spodziewałem się chociaż odrobiny obiektywizmu, ale za głupie te pionki są na to. Jacy nigdy nie przeszkadza, jak się mu ktoś podlizuje. Gorzej, jak ktoś delikatnie beke z niego zakręci albo mu nie przytakuje,wtedy Jaca śmiertelnie obrażony.
- gods bidness
Pamiętacie jak Mes chodził na lekcje śpiewu i każdy musiał wiedzieć, że on chodzi na lekcje śpiewu? W z piętnastu kawałkach o tym napomknął.
Jebaniutki.

Jebaniutki.

^ jeszcze większa ze jego wannabe vnm też poszedł mając jeszcze gorsze warunki i tez o tym potem wszędzie pierdolililił
może s’e razem na bukowskim ponucą
może s’e razem na bukowskim ponucą
- gods bidness
- JESTEM_HIPHOPEM
weź już sie ogarnij z tym capslockiem
- JESTEM_HIPHOPEM
- marmolad_k2
Dziś sobie słuchałem FIGO FAGOT, sto razy lepsze od tego męskograniowego rzępolenia