Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
ja po ostatnich wywiadach już chyba nie mam siły, ale jakby kogoś interesowało - wjechała nowa rozmowa z... Nosowską i jej synem XD
Ostatnio zmieniony 03 lut 2025, 16:27 przez Woozard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oportunistycznyebaka
Sprawdziłem, jest kilka cringowych momentów, ale o niebo lepszy wywiad niż ten u numera. Nosowska jakoś w ogóle mi nie podchodzi, a mimo to potrafiła lepiej poprowadzić rozmowę niż Numer Zraz.
- Karko_Nape
Jedyną ciekawą rzecz jaką wyłapałem, to sugestia że na płycie będzie w jakiejś formie diss na (prawdopodobnie) sariusa. Mes powiedział a pro pos zmiany zdania, że jako raper on sobie na coś takiego nie może pozwolić i np. gadanie że kończy się kariere a potem za tydzień udaje się że nie było tematu to robienie z mordy dupy i za takie coś można dostać od niego dissa. Czyli tak ja się można było spodziewać - do żadnych konkretnych zawodników się nie przypierdoli, bo strach mu paraliżuje recę na samą myśl o potencjalnym wpierdolu przy odpowiedzi albo przez fanów w komentarzach więc bedą zaczepki do jakis sariusów tego rapu co od kilku lat wizerunkowo leżą i kwiczą.
Quebo tez zapowiedzial koniec kariery, a wraca. Wyobrazacie sobie taki beef? Moze mes na lekach przypisuje inne wagi do niektorych decyzji i nie bedzie mial oporow zeby zaczepic Kube.
Ale by bylo, jednym wersem moglby odzyskac milosc i szacunek slizgawki.
Ale by bylo, jednym wersem moglby odzyskac milosc i szacunek slizgawki.
Wyłączyłem po tym jak powiedział do Nosowskiej "shoot, girl" (w sensie że ona pierwsza ma odpowiadać)

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
nescafeklasyg
Nie wiem czy dissowanie kogokolwiek przez mesa to dobry pomysł, chłop sam dał na siebie tyle materiału do potencjalnej odpowiedzi że gdyby takowa powstała i zostałoby to wszystko wypunktowane jak należy to istnieje opcja magika w wykonaniu piotra szmitta.
No chyba że on w całej swojej megalomanii zwyczajnie nie dostrzega swoich ostatnich baboli (prawdopodobne)
Terapeuto piotrka jeśli to czytasz nie pozwól mu na to
No chyba że on w całej swojej megalomanii zwyczajnie nie dostrzega swoich ostatnich baboli (prawdopodobne)
Terapeuto piotrka jeśli to czytasz nie pozwól mu na to
- gods bidness
Będzie diss na Quebo, Taco, Tedego, Sariusa.
za kończenie kariery w rapie jest chuj do dupy i wszystkie osobowości mesa z wami jadą
-
dziejaszek
Aż wstyd czytać. Nie chciałbym być ojcem tego typa, albo bratem.
mimo wszystko najgorzej miała siostra
siostra akurat wyprowadziła się do swojego dwumetrowego faceta i miała spokój
czy ciebie to dziwi w jakiś sposób, że numer raz, czyli typ który ma elokwencję podrzędnego budowlańca zatrudnionego na czarno u lepszego cwaniaka nie potrafi prowadzić rozmowy? ma zero charyzmy i zero pewności siebie, jego zdanie się zmienia w zależności od zdania rozmówcy, gdyby nie był ex raperem i nie znał kilku osób to w życiu nie dostałby pracy w mediachOportunistycznyebaka pisze: ↑03 lut 2025, 13:40 Sprawdziłem, jest kilka cringowych momentów, ale o niebo lepszy wywiad niż ten u numera. Nosowska jakoś w ogóle mi nie podchodzi, a mimo to potrafiła lepiej poprowadzić rozmowę niż Numer Zraz.
mestentyp przy konflikcie kapoty z tdfem lajkował wszystkie posty kapoty, w których ten cisnął tedego, a ostatnio promował nawet kapota car rental ale wątpie, żeby miał tyle jaj, żeby wyskoczyć do jacka.
generalnie ten wywiad lepszy, tym bardziej uważam, że był naćpany u numera, bo w tym wywiadzie przynajmniej nie miotał się i pocił jak wieprz u yetiego w 2009
A dodatkowo wrócił stary Piotrek hustler i wrzucanie zdjęć szlaufow na storki
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- FruitOffTheWall
po tym co tedas ostatnio pokazał w ,,beefie" to nawet najebany mes go robi w pierwszej rundzie. Łatwy frag tede dla mesa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
nie ma szans na taki beef. to, że się nie lubią wiadomo od zawsze. ale jeden i drugi docenia zasługi i umiejętności drugiego.
mes będzie strzelał jedynie w witka michalaka i stasiaka. takie to będą ksywki, nic więcej.
mes będzie strzelał jedynie w witka michalaka i stasiaka. takie to będą ksywki, nic więcej.