Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Re: Warny/Bany

Post autor: Lowrider »

Panowie zróbcie sobie po lodzie czy coś
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

@phobos mamy papugę Slizgawkowa brnij w to dla fabuły :lol:
@Malloy tu brakuje w kontekście jeszcze wersu że pewnych lamusów się ciągalo przez boisko w wydaniu Bonsa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Weekendowy Tytus na rozluźnienie atmosferki:
Spoiler
Obrazek
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

ty się @Lowrider zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo. A argumentowanie braku warna prowokowaniem gdzie nawet post kompletnie niedotyczyl fiflaka to jest poziom maciusia z klanu dlubiącego w nosie :bag:
Ogarnij się
Awatar użytkownika
dr zjeb

Nie ukrywajmy jednak - to był post dokładnie taki, na jaki czekałeś, niespodziewany był jedynie nadawca :eek:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
camzat

Jak chce to zapraszam na pw to mu się odechce raz dwa.
Ja ostatnio dostałem jakiś bekowy warn za zart o arcie :lol: no i chuj trzeba się z tym liczyć
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

camzat pisze: 19 gru 2025, 5:42 ty się @Lowrider zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo.
Jak zacznie wcielać moje podejście, to zobaczymy się na forumku w przyszłym roku, więc hamuj piętą z łaski swojej.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

camzat pisze: 19 gru 2025, 6:33 Ja ostatnio dostałem jakiś bekowy warn za zart o arcie
Podałeś jego cenę za godzinę i nie pasowała bo brakowało vatu ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
dr zjeb

gogi pisze: 19 gru 2025, 7:55
camzat pisze: 19 gru 2025, 5:42 ty się @Lowrider zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo.
Jak zacznie wcielać moje podejście, to zobaczymy się na forumku w przyszłym roku, więc hamuj piętą z łaski swojej.
Ty wpierdalasz warny za recydywę jeszcze zanim ona nastąpi, już po pierwszym przypadku, tak że wymarzony mod idealny to byłaby jakaś wypadkowa :D
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

murem za camzatem
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

camzat pisze: 19 gru 2025, 5:42 ty się @Lowrider der zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo. A argumentowanie braku warna prowokowaniem gdzie nawet post kompletnie niedotyczyl fiflaka to jest poziom maciusia z klanu dlubiącego w nosie :bag:
Ogarnij się
drogi użytkowniku camzat
nie znam twojej osoby, bo twoje lata forumowania i narobienia sobie wielu wrogów przypadły na czas, w którym z forum nie korzystałem
w związku z powyższym, nie mam w twoją stronę żadnego biasu i jesteś traktowany jak każdy inny user

w związku z powyższym, zostałeś potraktowany jak każdy user, który zachowuje się jak ten wkurwiający dzieciak, który zaczepia wszystkich i kopie po kostkach, a jak już kogoś wkurwi, to się z uśmieszkiem chowa za wychowawczynią
dorosły jesteś i nie mam ambicji cię zmieniać, nie jest moją rolą cię wychowywać

jednocześnie, nie mam zamiaru pełnić roli bezmózga, który będzie warnował użytkowników ku uciesze użytkownika, który w ewidentnie sposób prowokuje i potem chce instrumentalnie wykorzystywać regulamin, nie wiem nawet dlaczego
ale patrząc na twoją twórczość - zaczynam podejrzewać, że po prostu to lubisz

pozdrawiam i do następnego
Awatar użytkownika
dr zjeb

Słuszną linię ma nasza władza
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

skad w was tyle nienawiscie kurwa fa. To jest forum hiphopwe, łapy do góry i do hymnu paluch nowy trueschool

nie no kurwa a tak poważnie, te wojenki kiedyś mogły imponować teraz śmieszą..

Szczególnie że wszyscy jesteście albo po 30stce albo do niej dobijacie xD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
dr zjeb

FruitOffTheWall pisze: 19 gru 2025, 9:43 nie no kurwa a tak poważnie, te wojenki kiedyś mogły imponować teraz śmieszą..

Szczególnie że wszyscy jesteście albo po 30stce albo do niej dobijacie xD
Ech, odpal film "Fanatyk" z 2017, cała prawda o nas tu :D

Karasie jedzą gówno
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

mateusze karasie
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

znałem jednego karasia jeździł motorem niestety już nie jeździ bo sie wyjebał i zmar
Awatar użytkownika
camzat

Lowrider pisze: 19 gru 2025, 9:23
camzat pisze: 19 gru 2025, 5:42 ty się @Lowrider der zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo. A argumentowanie braku warna prowokowaniem gdzie nawet post kompletnie niedotyczyl fiflaka to jest poziom maciusia z klanu dlubiącego w nosie :bag:
Ogarnij się
drogi użytkowniku camzat
nie znam twojej osoby, bo twoje lata forumowania i narobienia sobie wielu wrogów przypadły na czas, w którym z forum nie korzystałem
w związku z powyższym, nie mam w twoją stronę żadnego biasu i jesteś traktowany jak każdy inny user

w związku z powyższym, zostałeś potraktowany jak każdy user, który zachowuje się jak ten wkurwiający dzieciak, który zaczepia wszystkich i kopie po kostkach, a jak już kogoś wkurwi, to się z uśmieszkiem chowa za wychowawczynią
dorosły jesteś i nie mam ambicji cię zmieniać, nie jest moją rolą cię wychowywać

jednocześnie, nie mam zamiaru pełnić roli bezmózga, który będzie warnował użytkowników ku uciesze użytkownika, który w ewidentnie sposób prowokuje i potem chce instrumentalnie wykorzystywać regulamin, nie wiem nawet dlaczego
ale patrząc na twoją twórczość - zaczynam podejrzewać, że po prostu to lubisz

pozdrawiam i do następnego
Widze wysoki lot gościu :bowdown:
Na forum od zawsze było podkurwianie się i smieszkowanie. Narysowac ci to? Bo z mojej perspektywy to wygląda tak. Nabijam się z zbanowanego czaka który sam dążył do tego żebym zleciał na bana a tu se przychodzi jakiś fifarafa i rzuca cwelami. Bez przesady kurwa. Czy go kocha lub czy ma zamiar zenic się z nim to go do tego nieupowaznia. Jakoś kurwa nie ma problemu z tym wielki obrońca że sam czakol kilka dni wcześniej spinał się do ciebie żebyś przyklepał zgłoszenie na mnie.

Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
Masz krótka pamięć ziomek
Czak pisze: 09 gru 2025, 15:50
Lowrider pisze: 09 gru 2025, 15:37 póki nie zostałem moderatorem nie miałem pojęcia że na forum hip-hopowym się roi od mocnych w gębie zawodników co tylko patrzą jak się rozjebać na nielubianego użytkownika, żeby go może na bana spuścić

i to na pęczki was jest

miejcie jakąkolwiek godność ludzie :lol:
nie pierdol tylko warnuj camzata albo zejdź ze stołka jak masz z tym jakiś problem bo stosując te wasze chore analogie to jesteś psem i nie powinieneś w ogóle szczekać :rotfl:
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Nadrobiłem zgłoszenia w offtopicu po spokojnym weekendzie i mogę tylko sparafrazować jednego użytkownika:
camzat pisze: 18 gru 2025, 18:16 Ciekawe co tam u camzata.
Czy nudzi się?
Czy już zaczął pisać diss?
Czy wkurwia się za każdym razem gdy w wolnej chwili łapie za telefon żeby wejść na najlepsze forum na świecie aby po chwili złapać się na tym że ma bana?
Czy jest mu może smutno?
Wesołych świąt ekolego i szczęśliwego nowego roku.

P.s Nie miej mi za złe ale sam się prosiłeś.
Pozostałym życzę miłego dnia.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

niewygodny, niezaszczepiony nieotumaniony przez moderacje… mósiał zginoć
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
dr zjeb

Nie jest zbanowany przeca
ODPOWIEDZ