Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Panowie zróbcie sobie po lodzie czy coś
@phobos mamy papugę Slizgawkowa brnij w to dla fabuły
@Malloy tu brakuje w kontekście jeszcze wersu że pewnych lamusów się ciągalo przez boisko w wydaniu Bonsa
@Malloy tu brakuje w kontekście jeszcze wersu że pewnych lamusów się ciągalo przez boisko w wydaniu Bonsa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Weekendowy Tytus na rozluźnienie atmosferki:

Spoiler

Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
ty się @Lowrider zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo. A argumentowanie braku warna prowokowaniem gdzie nawet post kompletnie niedotyczyl fiflaka to jest poziom maciusia z klanu dlubiącego w nosie
Ogarnij się
Ogarnij się
Nie ukrywajmy jednak - to był post dokładnie taki, na jaki czekałeś, niespodziewany był jedynie nadawca 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Jak chce to zapraszam na pw to mu się odechce raz dwa.
Ja ostatnio dostałem jakiś bekowy warn za zart o arcie
no i chuj trzeba się z tym liczyć
Ja ostatnio dostałem jakiś bekowy warn za zart o arcie
Jak zacznie wcielać moje podejście, to zobaczymy się na forumku w przyszłym roku, więc hamuj piętą z łaski swojej.
Podałeś jego cenę za godzinę i nie pasowała bo brakowało vatu ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ty wpierdalasz warny za recydywę jeszcze zanim ona nastąpi, już po pierwszym przypadku, tak że wymarzony mod idealny to byłaby jakaś wypadkowa
- piernikowyskoczek
murem za camzatem
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
drogi użytkowniku camzatcamzat pisze: ↑19 gru 2025, 5:42 ty się @Lowrider der zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo. A argumentowanie braku warna prowokowaniem gdzie nawet post kompletnie niedotyczyl fiflaka to jest poziom maciusia z klanu dlubiącego w nosie![]()
Ogarnij się
nie znam twojej osoby, bo twoje lata forumowania i narobienia sobie wielu wrogów przypadły na czas, w którym z forum nie korzystałem
w związku z powyższym, nie mam w twoją stronę żadnego biasu i jesteś traktowany jak każdy inny user
w związku z powyższym, zostałeś potraktowany jak każdy user, który zachowuje się jak ten wkurwiający dzieciak, który zaczepia wszystkich i kopie po kostkach, a jak już kogoś wkurwi, to się z uśmieszkiem chowa za wychowawczynią
dorosły jesteś i nie mam ambicji cię zmieniać, nie jest moją rolą cię wychowywać
jednocześnie, nie mam zamiaru pełnić roli bezmózga, który będzie warnował użytkowników ku uciesze użytkownika, który w ewidentnie sposób prowokuje i potem chce instrumentalnie wykorzystywać regulamin, nie wiem nawet dlaczego
ale patrząc na twoją twórczość - zaczynam podejrzewać, że po prostu to lubisz
pozdrawiam i do następnego
Słuszną linię ma nasza władza
- FruitOffTheWall
skad w was tyle nienawiscie kurwa fa. To jest forum hiphopwe, łapy do góry i do hymnu paluch nowy trueschool
nie no kurwa a tak poważnie, te wojenki kiedyś mogły imponować teraz śmieszą..
Szczególnie że wszyscy jesteście albo po 30stce albo do niej dobijacie xD
nie no kurwa a tak poważnie, te wojenki kiedyś mogły imponować teraz śmieszą..
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ech, odpal film "Fanatyk" z 2017, cała prawda o nas tuFruitOffTheWall pisze: ↑19 gru 2025, 9:43 nie no kurwa a tak poważnie, te wojenki kiedyś mogły imponować teraz śmieszą..
Karasie jedzą gówno
mateusze karasie
znałem jednego karasia jeździł motorem niestety już nie jeździ bo sie wyjebał i zmar
Widze wysoki lot gościuLowrider pisze: ↑19 gru 2025, 9:23drogi użytkowniku camzatcamzat pisze: ↑19 gru 2025, 5:42 ty się @Lowrider der zastanow czy oby na prawde nadajesz się na tego modka bo z twoim podejściem to będzie tu niezle kongo. A argumentowanie braku warna prowokowaniem gdzie nawet post kompletnie niedotyczyl fiflaka to jest poziom maciusia z klanu dlubiącego w nosie![]()
Ogarnij się
nie znam twojej osoby, bo twoje lata forumowania i narobienia sobie wielu wrogów przypadły na czas, w którym z forum nie korzystałem
w związku z powyższym, nie mam w twoją stronę żadnego biasu i jesteś traktowany jak każdy inny user
w związku z powyższym, zostałeś potraktowany jak każdy user, który zachowuje się jak ten wkurwiający dzieciak, który zaczepia wszystkich i kopie po kostkach, a jak już kogoś wkurwi, to się z uśmieszkiem chowa za wychowawczynią
dorosły jesteś i nie mam ambicji cię zmieniać, nie jest moją rolą cię wychowywać
jednocześnie, nie mam zamiaru pełnić roli bezmózga, który będzie warnował użytkowników ku uciesze użytkownika, który w ewidentnie sposób prowokuje i potem chce instrumentalnie wykorzystywać regulamin, nie wiem nawet dlaczego
ale patrząc na twoją twórczość - zaczynam podejrzewać, że po prostu to lubisz
pozdrawiam i do następnego
Na forum od zawsze było podkurwianie się i smieszkowanie. Narysowac ci to? Bo z mojej perspektywy to wygląda tak. Nabijam się z zbanowanego czaka który sam dążył do tego żebym zleciał na bana a tu se przychodzi jakiś fifarafa i rzuca cwelami. Bez przesady kurwa. Czy go kocha lub czy ma zamiar zenic się z nim to go do tego nieupowaznia. Jakoś kurwa nie ma problemu z tym wielki obrońca że sam czakol kilka dni wcześniej spinał się do ciebie żebyś przyklepał zgłoszenie na mnie.
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
Masz krótka pamięć ziomek
Nadrobiłem zgłoszenia w offtopicu po spokojnym weekendzie i mogę tylko sparafrazować jednego użytkownika:
Pozostałym życzę miłego dnia.camzat pisze: ↑18 gru 2025, 18:16 Ciekawe co tam u camzata.
Czy nudzi się?
Czy już zaczął pisać diss?
Czy wkurwia się za każdym razem gdy w wolnej chwili łapie za telefon żeby wejść na najlepsze forum na świecie aby po chwili złapać się na tym że ma bana?
Czy jest mu może smutno?
Wesołych świąt ekolego i szczęśliwego nowego roku.
P.s Nie miej mi za złe ale sam się prosiłeś.
niewygodny, niezaszczepiony nieotumaniony przez moderacje… mósiał zginoć
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Nie jest zbanowany przeca