Przecież to są w większości przypadków duże dzieci, a i ta antysystesomowość umówmy się tu chodzi żeby przez chwilę poczuć się na koncercie wolnym pokrzyczeć jebać polityków i policję, a nie żeby sobie to wkręcać na co dzień
[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Nie róbmy jej z tą antysystemowością, który raper w Polsce to antysystemowiec nie licząc jakichś skrajnych odklejeńców pokroju Waco i Afrojaxa?
Przecież to są w większości przypadków duże dzieci, a i ta antysystesomowość umówmy się tu chodzi żeby przez chwilę poczuć się na koncercie wolnym pokrzyczeć jebać polityków i policję, a nie żeby sobie to wkręcać na co dzień
On tam brzmi jak jakiś 20-letni chłopczyk z brokułem na głowiemlekoduszek pisze: ↑07 lut 2026, 14:48 https://youtu.be/Uug1XvaZTz0?si=vKesiv3wuDdyRNaA
Filmik ze zdjętą cenzurą głosu.
te posty wesolyjozek to taki lvl wyparcia że mam flashbacki z uż silvestro w temacie kompromitacji eripca
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Oczywiście @@kalikali ale na ostatnim, glosnym vlogu, gdzies pod koniec Oliwier powiedzial, cytuję "jestem antysystemowcem", na spokojnie siedząc sobie przy stole a nie w scenicznym amoku, więc zakładam, ze lubi myśleć o sobie w takiej kategorii na codzien. Mordo, jaki antysystemowiec, jestes kumplem matczakow, honorowych obywateli babilonu xd
antysystemowca (takiego z wyboru, a nie z braku perspektyw na rozkręcenie kariery) w polskim rapie to znam jednego i jest nim gog cmaz
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Sentino jeszcze zachowuje sie anarchicznie
jebanie systemu do takiego stopnia że odrzuca racjonalność
jebanie systemu do takiego stopnia że odrzuca racjonalność
Alvarez się nie liczy, bo psychiczny.
-
WesolyJozek
Nie poplacz się prawilniaku.
Moge ci to wbijac do głowy po raz kolejny, to kim jest Grande W OGÓLE nie zmienia tego, że miał rację wyjaśniając tych zlodziei i skurwysynów. Grande nie jest dla mnie żadnym autorytetem, nie sprawdzałem tych jego pdfow o psychologii, natomiast wiem że jeśli fan malika, 2115 czy innego kaliego obejrzalby ze zrozumieniem jego filmiki to przestałby sluchac mozgotrzepnego scieku ktory wyzej wymienieni produkują i przestałby wspierac ich finansowo. I tyle.
Jeśli Grande był przestepca i odbił od tego - brawo.
Jeśli Grande w celi uslyszal o jakichś przestępstwach i je zgłosił - brawo. Tak należy postepowac.
jeśli grande się rozjebał na wspólników w sprawie w której de fakto był słupem - brawo, tak należy postępować.
Co ty pierdolisz?
Dlaczego niby sympatycy muzyki Malika, 2115 czy Kaliego mieliby przestać tego słuchać?

Dlaczego niby sympatycy muzyki Malika, 2115 czy Kaliego mieliby przestać tego słuchać?
Czyli gdyby pedofil cisnął pedofili to też dla ciebie zajebista opcja i brawa dla niego?WesolyJozek pisze: ↑07 lut 2026, 16:56 to kim jest Grande W OGÓLE nie zmienia tego, że miał rację wyjaśniając tych zlodziei i skurwysynów
Gdyby pedofil poniósł karę za swoje czyny, przestał popełniać te czyny/poszedł na leczenie/chemkastr i pozniej by wyjaśniał pedofili to zajebista opcja i brawa dla niego.
Ale on nie poniósł kary za własne czyny tylko się rozjebał.
Trzeba być po prostu pizdą żeby podniecać się tym cwaniakiem z Lublina i go bronić i tyle
100 razy mniej szkodliwi są Malik, Bonus i reszta niż wysrywy tego propagandasty kremlowskiego.
Trzeba być po prostu pizdą żeby podniecać się tym cwaniakiem z Lublina i go bronić i tyle
100 razy mniej szkodliwi są Malik, Bonus i reszta niż wysrywy tego propagandasty kremlowskiego.
Ale czy to jest człowiek, któremu możesz zaufać? Dla własnej korzyści wjebał kogoś, kto robił to samo co on. Nie trzeba tutaj żadnej ulicy, żeby rozumieć, że to nie jest w porządku. Wystarczy zwykła ludzka przyzwoitość.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
bez kitu to tez jest wazny watek, jozek tu malo w nachy nie najebał jaki to grande jest dla oswieconych inteligentow a to przeciez kremlowski przekaz i antyszczepionkowy napierdala z zoltymi napisami i jakies kursy dla półdebili. Jak widać sluchacze firmy bardziej pojetni
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Z Grande od początku było jasne że ktoś za tym musi stać albo Glamrap i Michalczewski albo służby białoruskie/rosyjskie.
Dodano po 36 sekundach:
Kursy prostakrynacja nie daj się złapać w szpony złym raperom i narkotykom chuje muje ale temat w teren puszczę a chuj
Dodano po 36 sekundach:
Kursy prostakrynacja nie daj się złapać w szpony złym raperom i narkotykom chuje muje ale temat w teren puszczę a chuj
-
WesolyJozek
Jest różnica miedzy pedofilia a hodowaniem marihuany bezmozgukalikali pisze: ↑07 lut 2026, 17:05 Co ty pierdolisz?![]()
Czyli gdyby pedofil cisnął pedofili to też dla ciebie zajebista opcja i brawa dla niego?WesolyJozek pisze: ↑07 lut 2026, 16:56 to kim jest Grande W OGÓLE nie zmienia tego, że miał rację wyjaśniając tych zlodziei i skurwysynów![]()
Po kilkuminutowym pierdoleniu że zwiększone wydatki na obronność to absurd i zło, straszeniu odbiorem 800 plus i cięciem wydatków w innych obszarach bla bla bla:
"Inne kraje już neutralizują stosunki z Rosją. Korporacje planują powrót na rynek rosyjski. Prezydent USA określa Putina błyskotliwym geniuszem. A my jak zwykle zostaniemy sami. Wydojeni z pieniędzy i skłóceni ze wszystkimi. Przypominam że media zawsze mijają się z prawdą. To samo było podczas konfliktu w Iraku i wielu innych. TAM TEŻ niby walczyli z globalnym terroryzmem, a wyszło, że głównie chodziło o ropę. A te przygłupy w rządzie igrają naszym życiem. Prowadzą nas do wojny".
Idol
"Inne kraje już neutralizują stosunki z Rosją. Korporacje planują powrót na rynek rosyjski. Prezydent USA określa Putina błyskotliwym geniuszem. A my jak zwykle zostaniemy sami. Wydojeni z pieniędzy i skłóceni ze wszystkimi. Przypominam że media zawsze mijają się z prawdą. To samo było podczas konfliktu w Iraku i wielu innych. TAM TEŻ niby walczyli z globalnym terroryzmem, a wyszło, że głównie chodziło o ropę. A te przygłupy w rządzie igrają naszym życiem. Prowadzą nas do wojny".
Idol
-
WesolyJozek
Jaki kremlowski XDeddy_wata pisze: ↑07 lut 2026, 17:18 bez kitu to tez jest wazny watek, jozek tu malo w nachy nie najebał jaki to grande jest dla oswieconych inteligentow a to przeciez kremlowski przekaz i antyszczepionkowy napierdala z zoltymi napisami i jakies kursy dla półdebili. Jak widać sluchacze firmy bardziej pojetni
Ruskie to najgorsze skurwysyny w Europie i drugie po zydach najgorsze na swiecie, ale dla Polski teraz wiekszym problemem jest unia europejska. To nie przez Putina płacisz tyle za prąd tylko przez psychopatow z ue, tylko że każda krytyka jebanych lewakow to teraz rUsKa PrOpAgAnDa. Jebac putina i von der leyen
Putin Putinem, Unia Unią, ale ten Malik i Bonus, kurwa wszystko przez nich
Jak ludzie nie przestaną ich słuchać to jesteśmy skończeni...