Tede
Re: Tede
Jebać 60 xD
Dodano po 41 sekundach:
Idź dla knura i starej poskarż jeszcze synu
I żeby nie było że offtopic leci

Dodano po 41 sekundach:
kto zabroni
Idź dla knura i starej poskarż jeszcze synu
I żeby nie było że offtopic leci
nie no bardziej bym stawiał na groupie gotową wziąć każdą kule na siebie
jestem za
jednakowoż imo pan Tede mógłby wykorzystać swą siłę przebicia aby swiecic przykładem w inny sposob niz wyzywanie bogu ducha winnych starszych osob ze spranymi od tv propagandy mózggami od starych dziadów
pozdrawiam i Wesołych Świąt
jednakowoż imo pan Tede mógłby wykorzystać swą siłę przebicia aby swiecic przykładem w inny sposob niz wyzywanie bogu ducha winnych starszych osob ze spranymi od tv propagandy mózggami od starych dziadów
pozdrawiam i Wesołych Świąt
- zemsta1camzata
widzę camzat wciąż ten sam poziom w pw 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
i wbić na ślizgawę uspokoić rozjuszone knury
Najlepszy fragment, ostry pc gangsta z camzata
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Pif paf ratatata, e-granaty trzymam na czarną godzinę
No ja uważam że zamiast rozpierdalać wątek głupotami w dziale hh to lepiej iść drapać się i ciągać za włosy w pw. jak widać niektóre miękkie faje wolą robić z tego lament na ogólnym zamiast podjąć rękawice
W
Arn. Jose
No ja uważam że zamiast rozpierdalać wątek głupotami w dziale hh to lepiej iść drapać się i ciągać za włosy w pw. jak widać niektóre miękkie faje wolą robić z tego lament na ogólnym zamiast podjąć rękawice
no ta, za to widać że ty aż za bardzo jesteś wypełniany tą miłością xD
W
Arn. Jose
camzatizbak pisze: ↑25 gru 2023, 3:12 no ta, za to widać że ty aż za bardzo jesteś wypełniany tą miłością xD
Spoiler

cwel pisze posty o 3 w nocy i kolejnego priwa po 1 w nocy xd
Warn. Jose.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat