Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Ema

Re: Sentino

Post autor: Ema »

Seba przede wszystkim za czasów warszawskich, to był mistrzem świata w ruchaniu dup, a bedopatus ?
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Forma mutant, cycki też fajne.
Luxair pisze: 13 mar 2021, 9:03
moshe pisze: 12 mar 2021, 9:33 Obrazek
NIGDY NIE MIAŁEM LEPSZEGO BRZUCHA
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

w chwili najwiekszego ulanstwa wciaz nieporownywalny stan bebzola z Bedogrubsonem. W przypadku Sentino moze to byc po prostu ciaza spozywcza wynikajaca z wjebania polskiego rapu, w koncu to teledysk do tracku z plyty Czary Mary. Ale tam bardziej ikoniczna jest prezaca sie Lamay, polska prawilniaczka, bo to pasuje do ostatniej dyskusji o sprzedawalnosci ulicznikow. Tutaj widac kolejny win Sebka, ktory pstryknieciem palca rozebral ja do klipu. To jest dominacja genetyczna, ktorej nie mozna mu odmowic i kiedy hejterzy ujadaja, on pewnie spedza milo czas w barze tapas.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Wpisałem w Google Lamay i pierwsze co to post na glamrapie „Sentino dawał 10 tys. za gwałt na mnie” xdd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

oyama pisze: wczoraj, 13:18 w chwili najwiekszego ulanstwa wciaz nieporownywalny stan bebzola z Bedogrubsonem. W przypadku Sentino moze to byc po prostu ciaza spozywcza wynikajaca z wjebania polskiego rapu, w koncu to teledysk do tracku z plyty Czary Mary. Ale tam bardziej ikoniczna jest prezaca sie Lamay, polska prawilniaczka, bo to pasuje do ostatniej dyskusji o sprzedawalnosci ulicznikow. Tutaj widac kolejny win Sebka, ktory pstryknieciem palca rozebral ja do klipu. To jest dominacja genetyczna, ktorej nie mozna mu odmowic i kiedy hejterzy ujadaja, on pewnie spedza milo czas w barze tapas.
Facts
Nic dodać nic ująć, taka jest prawda futbolu
wielkie 5 dla Ciebie
Awatar użytkownika
gods bidness

Przecież to oczywiste, że Bedoes jest grubszy, nikt tego nie kwestionuje. Tak samo oczywiste jest, że (nie taki znowu) skinny fat Sentino zostałby skasowany przez ulanego Bediesa w bezpośrednim starciu.
Maisels

Post autor: Maisels »

gods bidness pisze: 14 cze 2026, 8:46 Bedoes jest gruby, ale coś tam targa żelastwa. Sentino to typowy skinny fat wątły serdel, liściem do skasowania przez spasionego Bediesa.
Czytając takie wypociny czuje się jak Roxi w momencie gdy na niej leży nagi tlusty spocony bedoes - co najmniej niezręcznie.
Porównujesz fizycznie postprime Sentino który teoretycznie mógłby być ojcem Borka. Alvarez nie musi już się w tym wieku z nikim bić, jak coś wyciąga kosę i jest cisza , a jak ktoś chce poczuć chilijską krew to wystawia swojego Bruder https://www.instagram.com/emilioalvarez ... J2MnJoaA==

Sentino przynajmniej nigdy z własnej woli nie wchodził do bagażnika ani nie wystawiał kolegów(Starka) na solówkę jak go wielki Boss Bamboo the Smugler wyzwał na pojedynek.

W swoim prime Sebek Playboy roku ruchau pół Warszawy a nie 14 latki po hotelu i rozciągnięte po quebo .
Awatar użytkownika
gods bidness

Ale obciągnąłbyś mu?
ODPOWIEDZ