[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Gemini: Brak oficjalnych danych na temat liczby sprzedanych egzemplarzy książki "Dwa psy przeżyły", debiutanckiej powieści Piotra Szmidta, znanego jako "Ten Typ Mes". Wydawnictwo Wielka Litera, odpowiedzialne za publikację, nie udostępniło publicznie szczegółowych wyników sprzedaży.
W jednej z analiz pojawiło się nawet stwierdzenie, że tytuł, który przed pandemią mógłby liczyć na sprzedaż rzędu 5 tysięcy egzemplarzy, w ówczesnych warunkach mógł osiągnąć wynik bliższy 2 tysiącom.
TYMCZASEM PIOTRUŚ:
Ponad 15 tysięcy egzemplarzy – taka liczba sprzedaży książki „Dwa psy przeżyły” Piotra Szmidta (Ten Typ Mes) jest publicznie deklarowana w biogramach artysty na platformach muzycznych i serwisach branżowych. To jedyna szeroko cytowana wartość podawana publicznie; nie pochodzi z osobnego raportu sprzedażowego wydawcy.
W jednej z analiz pojawiło się nawet stwierdzenie, że tytuł, który przed pandemią mógłby liczyć na sprzedaż rzędu 5 tysięcy egzemplarzy, w ówczesnych warunkach mógł osiągnąć wynik bliższy 2 tysiącom.
TYMCZASEM PIOTRUŚ:
Ponad 15 tysięcy egzemplarzy – taka liczba sprzedaży książki „Dwa psy przeżyły” Piotra Szmidta (Ten Typ Mes) jest publicznie deklarowana w biogramach artysty na platformach muzycznych i serwisach branżowych. To jedyna szeroko cytowana wartość podawana publicznie; nie pochodzi z osobnego raportu sprzedażowego wydawcy.
Siły przyrody w służbie człowieka
- Haczapurjan
Ale jest kurwa posucha przez Tego Typu Mesa. Posucha do tego stopnia, że musimy pisać o jego grafomańskich wysrywach jako niespełnionego powieściopisarza, ech
DAWNO NIE BYŁO NIC O POSIADANYCH NIERUCHOMOŚCIACH OBU PANÓW, KTO DOSTANIE SPADEK. USTAWY RODO W ODNIESIENIU DO NAGRANIA Z CCTV.
NIE WIEM, CZY BYŁ TU ROZKMINIANY TEMAT, JAKIE PSYCHOTROPY ZAŻYWA PJOTER, ALE TROCHĘ TO WYGLĄDA NA TYPOWEGO BENZOWRAKA. TJ. SZALONE I NIEPRZEMYŚLANE DZIAŁANIA Z WYRAZEM TWARZY PSYCHOPATY. ZRESZTĄ DUŻO PIERDOLIŁ O XANAXIE I NAWET W KTÓRYMŚ KAWAŁKU NIE MÓGŁ SIĘ POWSTRZYMAĆ I MUSIAŁ O NIM NAWINĄĆ.
SAM NIE WIEM, CZY MI GO SZKODA, WIEDZĄC, JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM DLA INNYCH.
Z DRUGIEJ STRONY NIECH SIĘ TROCHĘ SPRZEDA TEJ PŁYTY, BO LIL RYCHU NIKOMU NIC NIE ZAWINIŁ, A PRZELEWY DO BABY MAMY MUSZĄ IŚĆ REGULARNIE.
//proszę pisać normalnie, a nie CAPS LOCKIEM
oldschool
NIE WIEM, CZY BYŁ TU ROZKMINIANY TEMAT, JAKIE PSYCHOTROPY ZAŻYWA PJOTER, ALE TROCHĘ TO WYGLĄDA NA TYPOWEGO BENZOWRAKA. TJ. SZALONE I NIEPRZEMYŚLANE DZIAŁANIA Z WYRAZEM TWARZY PSYCHOPATY. ZRESZTĄ DUŻO PIERDOLIŁ O XANAXIE I NAWET W KTÓRYMŚ KAWAŁKU NIE MÓGŁ SIĘ POWSTRZYMAĆ I MUSIAŁ O NIM NAWINĄĆ.
SAM NIE WIEM, CZY MI GO SZKODA, WIEDZĄC, JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM DLA INNYCH.
Z DRUGIEJ STRONY NIECH SIĘ TROCHĘ SPRZEDA TEJ PŁYTY, BO LIL RYCHU NIKOMU NIC NIE ZAWINIŁ, A PRZELEWY DO BABY MAMY MUSZĄ IŚĆ REGULARNIE.
//proszę pisać normalnie, a nie CAPS LOCKIEM
oldschool
Ja myślę że Mes mixuje/wpierdala substancje na zmianę.
Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
Tutaj jak na moje koko + jaranie.
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
W filmiku z mlizną alko + pregabalina.
Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
Spoiler
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
W filmiku z mlizną alko + pregabalina.
O co chodzi z tymi screenami z rozmów? Jakieś bowdowny leciały, a ja tam nic ciekawego nie widzę 
- francocarlos
WKRĘCAŁEM PJOTERA, ŻE MAM MATERIAŁY NA JACENTEGO
ZA TANI, LORDOZA MA ZA DUŻO POSIADŁOŚCI WIĘC STAĆ GO NA KOLUMBIĘ
@PITI kolejny i ostatni raz prosimy, abyś wyluzował z tym caps lockiem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Nie znosi… przykładowo koko, jaranie i alko to mieszanka perfekcyjna, dużo lepsza niż to wszystko osobnofrancocarlos pisze: ↑04 paź 2025, 16:03przeciez to sie znosi, to nie ma sensu
e:
ale to przeciez mes, to kto wie![]()
Bez alko też git bo jest fazka a nie ma zmuly, u winiego wg mnie bankowo to wleciało
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:52 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 5 razy.
Z 50 razy zaznaczał, że u Winiego był zjarany.Karleone pisze: ↑04 paź 2025, 18:03Nie znosi… przykładowo koko, jaranie i alko to mieszanka perfekcyjna, dużo lepsza niż to wszystko osobnofrancocarlos pisze: ↑04 paź 2025, 16:03przeciez to sie znosi, to nie ma sensu
e:
ale to przeciez mes, to kto wie![]()
Bez alko też git bo jest fazka a nie ma zmuly, u winiego wg mnie bankowo to wleciało
Nie dość, że psychol, to jeszcze hipokryta eh.
Mes na samym początku wywiadu (1:28) podwinął rękawy, mordę przetarł, pociągnął nosem, zrobił jakiś dziwny ruch rękoma i wydał jakiś bliżej nieokreślony dźwięk... kto tak robi po zjaraniu? Ponad 20 lat paliłem i mi się to nie klei. Za to po jakiejś chemii to typowe.
Mam takie same zdanie.
Narcyz ma ludzi za idiotów.
Narcyz ma ludzi za idiotów.
- marmolad_k2
DZIŚ SOBOTA, CZY TO JUŻ???
- Haczapurjan
Ja już nie czekam. Mes dał dupy po całej linii