RIVALDO111 pisze: ↑17 sie 2023, 23:08
Bakan pisze: ↑17 sie 2023, 23:05
Taki Inzaghi i Klose też mieli swój status a wirtuozami nie byli. Vieri to samo.
500 razy lepsi od wspomnianej 2
No właśnie w ogóle. Odpal sobie top15 goli każdego z nich. Giroud to zdecydowanie najlepszy piłkarz z wyżej wymienionych. Nie mówię, że to wybitny napastnik, ale Klose, Inzaghi i Vieri raczej bez podjazdu do Francuza, jeśli chodzi o samą jakość.
A co do Inzaghiego. Jak byłem dzieckiem to był mój ulubiony piłkarz, potem jak przerzuciłem się na angielską piłkę i tych wszystkich Gerrardów i Owenów to poszedł na boczny tor, ale sentyment mam mega. Ostatnio miał jakieś urodziny czy coś, więc odpaliłem sobie jego topileśtam goli zdobytych w LM. Pomyślałem sobie „e, on nie mógł być aż tak słaby jak się go wspomina, pewnie miał fajne przyjęcie kierunkowe, albo poruszał się w polu karnym inteligentniej niż reszta (coś jak Benzema czy Berbatov), no na pewno był tam jakiś, niezauważalny dla laika skill, który pozwalał mu tego gole strzelać”.
No i ni chuja. Jebany w polu karnym nieraz trzy razy poprawiał a i tak kończył golem. To było wręcz zjawisko. Piękny piłkarz, który nie umiał grać w piłkę.
https://youtu.be/-fJYDJiqdx4