no to niech to w końcu napisze wprost, że jej nie bił bo to mu się głównie zarzuca od początku tej afery
Kartky
Re: Kartky
jebać was narkomany
ale w obliczu tych nagrań to czy ją bił, niczego nie zmienia przecież, bo typ brzmi jak jakiś odklejony socjopata, co większą krzywdę robi tym skomleniem niż rękoma
trójkąt bermudzki wola mokotów
Czasami człowiekowi jest jednak smutno, że miał rację, pisząc, iż nie ufa Kartkiemu. Dziwnie się czułem słuchając tego, bo słyszałem identyczne nagranie ze swojego bliskiego otoczenia i trudno było ludziom uwierzyć, że ten sympatyczny koleś z nagrania może być za zamkniętymi drzwiami takim psycholem. Tu jest podobnie i strasznie to dołujące.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Tu kolejny komentarz, jeśli ktoś jeszcze myśli, że cokolwiek zmieni się w fanbasie Kartkiego.

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jasminewolf pisze: ↑15 lis 2019, 23:20 [mention]kvrxlinv[/mention] stara, bo jak rozumiem jesteś dziewczyną - jeśli nie widzisz problemu, że koleś mówi takie rzeczy dziewczynie, że się znęca nad nią psychicznie (na co tutaj dowody są ewidentnie), wyzywa itd., to ja nie wiem jak na świecie ma być lepiej skoro obiektywnie nie potrafisz przyznać, że to co robi kartky jest złe, napisz wprost, tak jak ktoś wyżej napisał, ile masz z nim zdjęć z koncertów na ig.
Oczywiście ze to nie jest normalne i w tej sytuacji nie ma winnej tylko jednej osoby ale mimo wszystko jej ‚dowody’ średnio mnie przekonują, nie byłam nigdy na koncercie i nie słucham praktycznie jego muzyki (rownie dobrze mogę zapytać na ilu spotkaniach z wiktoria byliście ze tak jej bronicie, brzmi głupio prawda?)xD ale eh w sumie to chuj, co ja tak będę pisała... Zaraz wyjdzie jakieś kolejne nagranie gdzie ona coś odjebie i nagle wszyscy znowu będą ‚eh no głupio trochę wyszło’ a za dwa dni znowu ona coś wstawi i znowu ‚kartki ty kurwo’ xd Jedna i druga osoba powinna w trybie natychmiastowym zostać kulturalnie pokierowana do specjalistów
Czytałem Twój poprzedni post na ten temat i masz 100% pewności że to rzeczywiście była tak tylko z jednej strony? Pytam ponieważ miałem podobną sytuacje i oboje byli odklejeni, raz on raz ona zależnie od chuj wie czegoRaph pisze: ↑16 lis 2019, 0:01 Czasami człowiekowi jest jednak smutno, że miał rację, pisząc, iż nie ufa Kartkiemu. Dziwnie się czułem słuchając tego, bo słyszałem identyczne nagranie ze swojego bliskiego otoczenia i trudno było ludziom uwierzyć, że ten sympatyczny koleś z nagrania może być za zamkniętymi drzwiami takim psycholem. Tu jest podobnie i strasznie to dołujące.
Tymczasem Filipek wrzucił na instastory link do jakiejś zrzutki na chore dziecko. Trzeba trochę ocieplić swój wizerunek chwilę po tym jak się rękoma i nogami broniło socjopatę. Jebać.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 0:05 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Ja pierdole przecież z tego nagrania nic nie wynika XD
Gość powtarza jej 100 razy odsuń się, wypierdalaj a ona zostaje i nadal go prowokuje zadając zjebane pytania.
Gość rozpierdala wszystko dookoła (wyraznie słychac ze uderza w stoły a nie w niąitd) a ona dramatyzuje i krzyczy bo wie, że nagrywa i nakreca atmosfere
Zrobiłam to z innym ale kochaj mnie mimo wszystko bo inaczej Cie zniszcze w internecie taki wyglad
Ale prawda jest taka, ze oboje są pierdolnieci i niech sąd sie tym zajmie a nie spece z internetu
Gość powtarza jej 100 razy odsuń się, wypierdalaj a ona zostaje i nadal go prowokuje zadając zjebane pytania.
Gość rozpierdala wszystko dookoła (wyraznie słychac ze uderza w stoły a nie w niąitd) a ona dramatyzuje i krzyczy bo wie, że nagrywa i nakreca atmosfere
Zrobiłam to z innym ale kochaj mnie mimo wszystko bo inaczej Cie zniszcze w internecie taki wyglad
Ale prawda jest taka, ze oboje są pierdolnieci i niech sąd sie tym zajmie a nie spece z internetu
I ja się dziwiłem czemu ty jesteś nieogarem, a ty przecież masz zaburzony odbiór rzeczywistości. Jak nie wyczuwasz w tym całym nagraniu psychozy jaka wypływa przez usta Kartky'ego i znęcania się psychicznego to może najpierw skończ podstawówkę a potem się wypowiadaj.mxrio pisze: ↑16 lis 2019, 0:05 Ja pierdole przecież z tego nagrania nic nie wynika XD
Gość rozpierdala wszystko dookoła (wyraznie słychac ze uderza w stoły a nie w niąitd) a ona dramatyzuje i krzyczy bo wie, że nagrywa i nakreca atmosfere![]()
24.07.2019 - 16.12.2019
No jeśli nie ogarniasz, że te nagrania były zrobione po to żeby później były wykorzystane w sądzie to nieźle masz na głowie. Oczywiste jest to, że ona będzie podkręcać atmosfere żeby pokazać go jako najwiekszego psychola a tak na prawde nikt z nas nie wie co było przed.bortwick pisze: ↑16 lis 2019, 0:06 I ja się dziwiłem czemu ty jesteś nieogarem, a ty przecież masz zaburzony odbiór rzeczywistości. Jak nie wyczuwasz w tym całym nagraniu psychozy jaka wypływa przez usta Kartky'ego i znęcania się psychicznego to może najpierw skończ podstawówkę a potem się wypowiadaj.
Ale daj spokój, kartki wrzucił jak go kopie i pokazał rany kłute to prowo i manipulacja z jego strony oczywiście
Jak ona wrzuca nagranie to już wszystko gituwa, a może ona mu podała jakieś środki odurzające?
Może wypił dwie setki wódeczki za dużo i ot mu się agresor włączył
Jak ona wrzuca nagranie to już wszystko gituwa, a może ona mu podała jakieś środki odurzające?
Może wypił dwie setki wódeczki za dużo i ot mu się agresor włączył
Spoiler
tak by było jakby to on wrzucił
, niech oboje pójdą do specjalisty jakiegoś konkretnego
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 0:10 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
nO prZeCieZ PrZemOc ZaWszE WyChoDzI oD sTroNy fAceToW i To OnI sA wInnI
zazwyczaj nie używam w dyskusji takich tekstów, ale wypierdalaj z takimi argumentami

co nadal nie zmienia faktu że typ się znęca nawet jeśli ona podkręcamxrio pisze: ↑16 lis 2019, 0:08 No jeśli nie ogarniasz, że te nagrania były zrobione po to żeby później były wykorzystane w sądzie to nieźle masz na głowie. Oczywiste jest to, że ona będzie podkręcać atmosfere żeby pokazać go jako najwiekszego psychola a tak na prawde nikt z nas nie wie co było przed.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
https://www.instagram.com/p/B45hYraJQxI/ to jest mocne, ostrożnie
ŻABSON vs KARTKY #famemma6 #belive
*oboje się nad sobą znęcają. Jeśli go podkręca w taki sposób żeby na nagraniu wyszedł na ostrego pojeba to nie da się tego inaczej nazwać - szczególnie, że wystarczyło wypierdalać z tego mieszkania kiedy powtarzał to milion razy.
- KillerCroc
No dobra, a zakładając że faktycznie ona nakręca tę aferę to rozumiem że jego zachowanie jest racjonalne, że te zarzuty które do tej pory zostały przeciw niemu postawione, że te słowa o lewych obdukcjach, napierdalania rzeczami po mieszkaniu, te teksty o jebaniu innych lasek, że te wszystkie wyzwiska i groźby należy zignorwować i go po plecach poklepać i powiedzieć jazda ze szmatą? Przypominam że cała ta nagonka zaczęła się od tego że on miał ją napierdalać (i swoje byłe w sumie też), w którym momencie jej prowokacja tej całej sytuacji daje usprawiedliwenie tego jak on się w stosunku do niej zachowuje?
Nawet jeśli ona jest pokurwiona tak jak on to nie usprawiedliwia to jego zachowania, w najgorszym wypadku jest sytuacja w której trafił swój na swego i dwóch pojebów się kłóci.
Jak były wrzucone nagrania Kartkiego to było mówione to samo - nikt z nas nie wie jak to wyglądało od początku, możliwe że są zmanipulowane, dobrane odpowiednie fragmenty etc. i to może być prawda no ale oceniając przez pryzmat tego co mamy widać że ktoś tu ma bardziej niepokolei w głowie. To nagranie może dać do zrozumienia dlaczego w poprzednim filmiku który raper wrzucił na insta nie było żadnego dźwięku jeśli takie akcje tam to była codzienność.
Nawet jeśli ona jest pokurwiona tak jak on to nie usprawiedliwia to jego zachowania, w najgorszym wypadku jest sytuacja w której trafił swój na swego i dwóch pojebów się kłóci.
Jak były wrzucone nagrania Kartkiego to było mówione to samo - nikt z nas nie wie jak to wyglądało od początku, możliwe że są zmanipulowane, dobrane odpowiednie fragmenty etc. i to może być prawda no ale oceniając przez pryzmat tego co mamy widać że ktoś tu ma bardziej niepokolei w głowie. To nagranie może dać do zrozumienia dlaczego w poprzednim filmiku który raper wrzucił na insta nie było żadnego dźwięku jeśli takie akcje tam to była codzienność.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
[mention]mxrio[/mention] czyli jak ona go napierdalała nożem to on zamiast spierdalać to odpalił sobie nagrywkę? XD
tam na tym storis czy tam swipe up jest coś nowego bo nie widzę/nie wiem jak w to wejść
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 0:23 przez koniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Wytłumaczy mi ktoś tą sytuacje z Żabsonem? To jest jakoś potwierdzone czy coś? Żabson i Kartky nie byli z podobnego środowiska, więc po co Żabson niby miał ruchać mu panne?