poza tym, pierwsza płyta ths kliki była w porządku, jak na tamte czasy.
Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
sprawdziłem kilka shotów tego przygłupa i nie ma w tym ani trochę beki. po co to nakręcać...
mentalny gimbus, który przegrał życie staje się klaunem dla internetowej gawiedzi.
- scam_sakawa
no i elegancko, wolę takiego true sujbita niż jakichś otyłych pajaców co się wożą na pieniądzach tatusia czy żelki walczące w famemma
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Przecież Sujbit dałby się pokroić za możliwość walki z Tedasem na jednej z patogalno i elegancko, wolę takiego true sujbita niż jakichś otyłych pajaców co się wożą na pieniądzach tatusia czy żelki walczące w famemma
- scam_sakawa
Ale póki co nie ma takiej możliwości i niech robi swój kontent, bo dla wielu użytkowników tutaj jest to interesujący fenomen społeczny.
Spoiler
a nawet jak zawalczy to pozostanie prawdziwy, Salutens
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- FruitOffTheWall
to jak transfer messiego do puszczy. Puszcza chce a messi nie
I nawet jak sie suja zesra to tede nie podejmie rękawicy
I nawet jak sie suja zesra to tede nie podejmie rękawicy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
nescafeklasyg
No właśnie po chuju widać jaki jest true, podkłada się jak może żeby tylko waleczka wpadła.scam_sakawa pisze: ↑13 sty 2025, 22:20no i elegancko, wolę takiego true sujbita niż jakichś otyłych pajaców co się wożą na pieniądzach tatusia czy żelki walczące w famemma
Poza tym każdy jego cel w dissach czy to tede czy sokół czy ero mają jeden wspólny mianownik którym jest sukces w branży ale gocławski kiper bulionów i pożeracz pyz utrzymuje że chodzi o zdrade hiphopu.
Chuj mu w dupe ogólnie ale popatrzeć czasem na beke można tylko że za pare lat to będzie jak z kononowiczem że chłop kurwa skończy marnie na oczach wszystkich widzów swego one man universum.Bo nie wierze że ma taką mocną psyche że go to wszystko nie rusza.
z takim wujkiem samo zło mógłby wyskoczyć na prime w sumie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
bombastyczny
Zapomniałeś dodać, że każdy z ww. ma bogatych starych, co na pewno miało niebagatelny wpływ na to jak potoczyła się ich kariera, oraz na ich dzisiejszy status czy to społeczny, czy w muzyce.nescafeklasyg pisze: ↑14 sty 2025, 13:48No właśnie po chuju widać jaki jest true, podkłada się jak może żeby tylko waleczka wpadła.scam_sakawa pisze: ↑13 sty 2025, 22:20no i elegancko, wolę takiego true sujbita niż jakichś otyłych pajaców co się wożą na pieniądzach tatusia czy żelki walczące w famemma
Poza tym każdy jego cel w dissach czy to tede czy sokół czy ero mają jeden wspólny mianownik którym jest sukces w branży ale gocławski kiper bulionów i pożeracz pyz utrzymuje że chodzi o zdrade hiphopu.
Chuj mu w dupe ogólnie ale popatrzeć czasem na beke można tylko że za pare lat to będzie jak z kononowiczem że chłop kurwa skończy marnie na oczach wszystkich widzów swego one man universum.Bo nie wierze że ma taką mocną psyche że go to wszystko nie rusza.
-
nescafeklasyg
Nie zapomniałem, nawet miałem o tym wspomnieć ale w sumie po chuj, no chyba bogaty ojciec nie pisał sokołowi tekstów czy z erosem nie latał po ściankach.
Poza tym dareczek też podobno jest spadkobiercą fortuny swego dziadka aka wpisz sobie w google sujewicz.
Poza tym dareczek też podobno jest spadkobiercą fortuny swego dziadka aka wpisz sobie w google sujewicz.
Trudno powiedziec, ktory z nich jest w stanie wiecej wypic.emcess pisze: myślicie że dareczek by najebał tedego w klatce?
- przedszkolanek
streści ktoś w kilku zdaniach to uniwersum? bo mnie ominęło i nie chce mi się 50 stron nadrabiać
Tymczasem nowy diss na Jacka placka już w drodze
- scam_sakawa
Suja ubiera się i żyje jakby ciągle był 2004, a on sam miał max 22 lata, nagrywa w średniej jakości storki na insta, nie chodzi do pracy tylko koło południa porzuca sam do kosza na osiedlu, wieczorem zapali jointa albo popije i zaczyna cisnąć po ksywkach raperów z WWA.przedszkolanek pisze: ↑14 sty 2025, 19:07 streści ktoś w kilku zdaniach to uniwersum? bo mnie ominęło i nie chce mi się 50 stron nadrabiać
W międzyczasie ugotuje coś po studencku na dwudziestoletniej obdrapanej patelni.
kontent specyficzny, bawi albo żenuje, na forum całkiem niemałe grono fanów
absolutnie każde danie zasypując górą białej cebuli, bo jego babcia mowila ze bez cebuli nie ma gotowania.scam_sakawa pisze: ↑14 sty 2025, 22:52 W międzyczasie ugotuje coś po studencku na dwudziestoletniej obdrapanej patelni.
Jeszcze lejtmotywy: love&hate relationship z glamrapem (regularnie wjeżdżają tam szydercze artykuły o suji a on na zmianę wyczuwa bekę i odczuwa dumę, ostatnio wyzywał matki redaktorów od kurew a dzień później zapowiedzial wywiad dla nich xd), walka z tede, odpieranie ataków hejterow, źródła utrzymania i hajs z zaiksu
warto też wspomnieć o gronie fanów, którzy 2min po dodaniu bangerka komentują ze zajebista nuta suja i jakoś dziwnym trafem to zawsze są te same osoby i piszą w stylu Darka
Koledzy z podwórka, wychowali się razem, to jeden styl wypowiedzi mają. Można pozazdrościć tak wspierającego crew
cztery żubry i dwie kurwy
dobre pytanie, na pewno sujbitron by nie odpuścił po jednej rundzie, zresztą pomimo stylu życia darka to można go nazwać wysportowanym skoro regularnie se napierdala w kosza
no ale tedego stać tam na trenerów, dietetyków, chujów mujów, gdyby odstawił nosy to murowany faworyt tego starcia
odblokowano znajomość z najbardziej uśmiechniętym fajnopolakiem
trójkąt bermudzki wola mokotów
uniwersum dareczka:
-koszykuwa
-smakuwa (piccaweczka z pieca i inne takie)
-wyzywanie matek raperów
-just makin salutens and cyk for no reason
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
kitranie się z materiałem/alkoholem przed matulą? jak myślicie?
-koszykuwa
-smakuwa (piccaweczka z pieca i inne takie)
-wyzywanie matek raperów
-just makin salutens and cyk for no reason
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
kitranie się z materiałem/alkoholem przed matulą? jak myślicie?