Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

kasby

Re: Sentino

Post autor: kasby »

jakby mnie blo stac na refren od Sentino to bym kupil, ale nie stac mnie na refren od Sentino
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

Ta płyta jest w kurwę lepsza od Ganando La Vida. Od premiery ciągle na głośnikach. Odpowiednio zrównoważona. Brzmieniowo smakowita. Featy dla mnie też git. Nie mam do czego się przypierdolić.

i Kaz o Sebku:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
ind1cud

Post autor: ind1cud »

Snippet

https://www.instagram.com/tv/B_Zyt-KoI- ... ny7koxtzyp

Ciekawe kto się pojawi na ficie. ObrazekJedyny nowy track który się pojawi na kompilacji ZL3. Macie dużo przestrzeni na interpretacje tekstuObrazekObrazek 08.06.20 #sentino
Awatar użytkownika
Mutley

chyba nie trudno sie domyslic kto

zreszta tam jest napisane: brak słów ft. bedoes

a no i :bowdown:
2ps__

Post autor: 2ps__ »

O JA PIERDOLE :bowdown:
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

O
Czyli Senti grubo wjeżdża w nasz rynek xD
Jednak feat u Quebo chyba pokazał mu w którą iść stronę. Szkoda by było odpuścić skoro tu ludzie czekają :)
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

:bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Pewnie jeszcze zdanie zmieni 10 razy, jak to Sentino, ale oby jakieś nowe polskie tracki wyszły.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

historia dzieje się na naszych uszach :bowdown: :bowdown:

żeby się tylko nie wypierdolił
Willxc

Post autor: Willxc »

Ale się jaram tym snippetem i tym, że Borek na ficie, podbije mu to wyświetlenia w chuj i o to chodzi.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Od Sentino zapraszającego Młodego Borasa do GM2L po wyciąganie pomocnej dłoni do zagubionego latynosa, smutna historia :(
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Mutley

Bedoes na stories wrzucił jeszcze jak słucha Skąd Ty To Znasz.
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Willxc pisze: 25 kwie 2020, 14:35 podbije mu to wyświetlenia w chuj i o to chodzi.
lata mijają i nadal mało kto kuma, że większe liczby przeważnie nie oznaczają lepszej muzyki
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

@up tu chodzi o to, żeby Seba widział, że PL czeka i żeby robił więcej muzyki po polsku
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

przecież wystarczy, że spojrzy na to kto mu pisze komentarze na fb, na wyświetlenia numerów po de/es vs pl i już wie, zresztą polski fanbase regularnie mu o tym przypomina, a jakby wcześniej nie miał pewności to filmik po ficie u queby wystarcająco pokazał, że jest tego świadomy
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Willxc

Post autor: Willxc »

svnchez pisze: 25 kwie 2020, 14:50 przecież wystarczy, że spojrzy na to kto mu pisze komentarze na fb, na wyświetlenia numerów po de/es vs pl i już wie, zresztą polski fanbase regularnie mu o tym przypomina, a jakby wcześniej nie miał pewności to filmik po ficie u queby wystarcająco pokazał, że jest tego świadomy
no Sentino na pewno wie, że więcej osób czeka na niego w Polsce, ale może jeszcze zbyt mało żeby zmotywowało go do konkretnego działania, ale widać po ficie u queby że coś w końcu ruszyło bedoes mu również nabije wyświetleń więc może w końcu wjedzie na pełnej kurwie tak jak powinien.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

niby sie jaram, ale z drugiej strony mam swiadomosc, ze Bedoes jest na feacie i pewnie spierdoli kawalek tak jak u Quebonafide :dunno:
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

svnchez pisze: 25 kwie 2020, 14:43
Willxc pisze: 25 kwie 2020, 14:35 podbije mu to wyświetlenia w chuj i o to chodzi.
lata mijają i nadal mało kto kuma, że większe liczby przeważnie nie oznaczają lepszej muzyki
A to nie jest tak ze każdy na slizgawce to kuma? Tak mi się wydawało
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

vampmoney pisze: 25 kwie 2020, 15:37 A to nie jest tak ze każdy na slizgawce to kuma? Tak mi się wydawało
slizgawka to nie jedna osoba
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

piękne info :oops:
SWN pisze: 25 kwie 2020, 14:39 Od Sentino zapraszającego Młodego Borasa do GM2L po wyciąganie pomocnej dłoni do zagubionego latynosa, smutna historia :(
właśnie super ze strony borka, że mimo, że wtedy był już w sb to teraz i tak chce pomóc :bowdown:
z kaza strony też miło zresztą
Obrazek
ODPOWIEDZ