Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oyama

Re: Sentino

Post autor: oyama »

scam_sakawa pisze: 20 mar 2026, 9:04 Poproszę 5 najlepszych albumów Sentino, zrobię sobie muzyczną podróż do Marbelli.
duzo albumow w dyskografii Sentino jest mid, ale maja swoje momenty. Trzeba tez pamietac, ze niektore byly tworzone na zasadzie wezme zaliczke na album i wyskrobie szybkie gowno na kolanie, rapujac do iPhone. Co najlepsze - one tez maja swoje ikoniczne momenty, wiec w kolejnosci przypadkowej zapoznalbym sie z niemiecka dyskografia: Sentinos Way, Sentinos Way II (La Vida Loca), Sentinos Way III: Sohn des Paten, El Malo EP, Ich bin deutscher Hip Hop, Stiller Westen, Ganado La Vida EP. Ostatnia EPka jest projektem hiszpansko-niemieckim i idealnie uwydatnia melodyjnosc Sentino.

przez to, ze Sentino jest rapowym rollercoasterem, to ja mysle, ze latwiej byloby zlozyc playliste jego najlepszych polskich kawalkow niz wymienic piec albumow. No nie wiem, zerknijcie na jego katalog muzyczny i napiszcie szczerze, ile razy sie zlapaliscie na tym, ze przeslizgneliscie sie przez jego projekty bez skipowania trackow. Przykladowo wymienie Czary Mary, nie kazdy kawalek jest bangerem, ale Sentino doskonale wie jak dowozic i nadrabia wlasnie przez delivery, specyficzny akcent z aroganckim flow i sluchajac Czary Mary czujesz sie jak czlonek gangu 3rd Street Saints w Stilwater.
Spoiler
Obrazek
w sumie Sentino jest takim Saints Row, tylko na rynku muzycznym. Czysty chaos z nutka odklejenia. Ja na twoim miejscu posprawdzalbym wszystkie jego rzeczy i z kazdego wybralbym numery, ktore sie tobie najbardziej spodobaly. No i nie mozna pominac takich turbo bangerow jak Daj Mi Pozyc, Robie Dym, Zapiac Pasy, Brown Sugar, Penthaus, I don't really love 'em, PLS, refren na STAMBUL, Euros oder Zloty, Fugitive (Remix). Jeszcze jest bekowe Put On (Remix), na ktorym Sentino brzmi jak kazdy malolat, ktory probuje zrobic autotune siedzac na wprost wiatraka dzialajacego na pelnej pizdzie.

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

krakowski łotr pisze: 20 kwie 2021, 10:44 Sentino wydaje płyte w Stepie, 2 numery już nagrane, płyta w stylu PNL hyhy
2026 a ja dalej czekam na płytę w stylu PNL
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

xxxkawo pisze: 25 mar 2026, 22:20 2026 a ja dalej czekam
To sobie jeszcze poczekasz
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
xxxkawo

Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

plynie po tym bicie jak Mr Yosie Locote (QEPD). Mega spoko, moglby DJ Remo posmarowac wiecej kapuchy na feat Mr Criminal lub Tito Double P. Wtedy byloby mocne wejscie na zagraniczny rynek muzyczny. W szczegolnosci ogarniajac goscinke z wysokiego szczebla, ale na inna nutke.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Zajebiste
Nie można mu skilla odmówić
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
xxxkawo

qualite_de_schizoide pisze: 28 mar 2026, 20:02 Zajebiste
Nie można mu skilla odmówić
Jutro premiera
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

fajnie, dzięki za oznaczenie
kilka numerów obcojęzycznych sebka już od dawna gości u mnie na playliscie, angel rubio wiadomo
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
ODPOWIEDZ