ta trojka z pizdy teraz po 10 odbicaich od obreczy
NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Skurwysyn co teraz dał, dwa razy dystans odpalony tuż sprzed MItchella, wcześniej Conley pudło z open3, koniec
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ogólnie świetna 1R w tym roku w porównaniu do dotychczasowych hurtowych sweepów na tym poziomie, meczyki regularnie w ludzkich porach, super PO dla przeciętnego widza 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
myślę, że MVP pewniaczek, więc grubo.
szkoda, że KP w najważniejszym momencie wypadł. to jeszcze nie ten moment żeby Doncic sam wygrał z Clippers serię. dzisiaj widać było, że nie ma sił, ale ten Morris to ciężki kurwa pajac, jebać takie zagrywki na 100%.
Utah-Denver, choć nie przepadam za obiema ekipami, chyba najlepsza seria tych PO. fajne pojedynki shooterów, dramaturgia, zmiany taktyki. dobrze się to ogląda. dla mnie w ogóle to najciekawsze PO od kilku sezonów, mimo, że bez upsetów pewnie się obejdzie po pierwszej rundzie, to jednak jakoś tak, większość spotkań miała jakąś historię.
szkoda, że już nie będzie wcześniejszych meczy - lubię oglądać mecze, ale wytrwanie całego na żywo o 2 czy 3 jest dla mnie niewykonalne, a nie udało mi się jeszcze powstrzymać ze sprawdzaniem apki i potem oglądać całość w retransmisji.
szkoda, że KP w najważniejszym momencie wypadł. to jeszcze nie ten moment żeby Doncic sam wygrał z Clippers serię. dzisiaj widać było, że nie ma sił, ale ten Morris to ciężki kurwa pajac, jebać takie zagrywki na 100%.
Utah-Denver, choć nie przepadam za obiema ekipami, chyba najlepsza seria tych PO. fajne pojedynki shooterów, dramaturgia, zmiany taktyki. dobrze się to ogląda. dla mnie w ogóle to najciekawsze PO od kilku sezonów, mimo, że bez upsetów pewnie się obejdzie po pierwszej rundzie, to jednak jakoś tak, większość spotkań miała jakąś historię.
szkoda, że już nie będzie wcześniejszych meczy - lubię oglądać mecze, ale wytrwanie całego na żywo o 2 czy 3 jest dla mnie niewykonalne, a nie udało mi się jeszcze powstrzymać ze sprawdzaniem apki i potem oglądać całość w retransmisji.
Marcus Smart to jedyny prawdziwy DPOY, a plebiscyt jest ustawiony.
++, piękne wieczory ostatnio były, nonstop meczyki do spanka aż, a teraz znów budziki w środku nocy, zasypianie w drugiej kwarcie i pobudka na reklamę kfc
trójkąt bermudzki wola mokotów
Pierdolę oglądać ten cyrk. Za takie akcje niech spierdalaja.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- rozklad_gaussa

koniec mistrzostw, do widzenia
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.