Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
no były, ale odkąd z tego korzystam, czyli jakieś 5 lat, oglądając kilkadziesiąt meczy w miesiącu to nie mogłem obejrzeć przez ten czas z 5 razy (a nie co kolejkę). po za tym nie twierdzę że nc+go jest usługą idealną, bo nie jest.
dlatego jest teraz nowa alternatywa, o której sam dowiedziałem się wczoraj i mam ją w ramach abo za darmo. dodatkowo, plusem jest appka na tv i nie muszę podłączać tv do kompa. Dostępna jest też dla klienta z zewnątrz, więc zakładam że będzie rozwijana i będzie im zależeć by funkcjonowała lepiej niż nc+go.
dlatego jest teraz nowa alternatywa, o której sam dowiedziałem się wczoraj i mam ją w ramach abo za darmo. dodatkowo, plusem jest appka na tv i nie muszę podłączać tv do kompa. Dostępna jest też dla klienta z zewnątrz, więc zakładam że będzie rozwijana i będzie im zależeć by funkcjonowała lepiej niż nc+go.
Jak 0zł za polsat?FLoo pisze: ↑21 paź 2020, 9:48 25 za wszystkie c+, 11,90 eleven i 0 pln polsat sport premium. 4 osoby online jednocześnie + jedna z dekodera.
po za tym umówmy się, można wziąć z kimś na spółę, ipla po 20 zł na głowę + c+/eleven za 25 zł https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet
Ten C+ na żywo to straszna niedoróbka, u mnie działa kiedy chce i nikt z supportu nie wie dlaczego wyskakuje mi error po francusku i nic się z tym nie da zrobić. A i nie ma apki na Samsunga, to też bieda total.
Ile się czeka na aktywację premium?kapec pisze: ↑21 paź 2020, 9:28 Oczywiście ze jest możliwość ogarnięcia na krótszy okres, pirackie tv internetowe mają opcje tygodniowe, jeszcze jakiś czas temu korzystałem z tej strony, tydzień 13 zł, miesiąc 30
w tym ze sportu masz dostępne
Kiedyś chodziło bez zająknięcia o każdej porze dnia i nocy na wszystkich wydarzeniach, teraz z tego co widziałem to zdarzają się chwilowe zawieszenia.Spoiler
Pewnie teraz ta odpowiedź Ci zbyt dużo nie pomoże, ale z tego co pamiętam to chwila i działało, sprawdź spam itp. Mail powinien być wysyłany z automatu.
Iptv to jest piękna sprawa jeśli ma się stabilny net. Dzięki księcioporządek za polecenie
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
było od razu, zjebałem coś po prostu. śmiga elegancko, wielkie 5 dla Ciebie
a i jeszcze wersja dla cebuli, w tym canal + tv na żywo macie darmowy okres tych 30 dni, można zakładać konta na inne mejle a kartę podawać tą samą i przechodzi. info z satkurier.
Przechodząc do piłki to piękny gol tego Szoboszlaia, pewnie jego ostatni sezon w Salzburgu. Pierdolnięcie ma jak Jakub Moder.
-
ksiazenieporzadek
@FLoo ale tam nie ma polsatów, więc lm se nie obejrzysz
tylko c+ i eleveny są
tylko c+ i eleveny są
wiem, ale wrzuciłęm tu bo była rozmowa. ewentualnie jak ktoś ma abo w c+ to wtedy ma polsaty.
-
MalinowyJogurt
Patrzę na livescore, że w Lazio zagrał Szymon Czyż, ktoś coś o tym zawodniku?
Niedawno na Kanale Sportowym z nim rozmawiali, niezbyt lotny gość, strasznie się go słuchało mimo, ze dosłownie na chwilę się z nim łączyli. Ale nie przypomnę sobie kiedy to było, chyba ostatnia Misja Futbol
Było to w programie najlepsza liga świata przy omawianiu pierwszej kolejki LM, i tak jak było wspomniane przez ekolegę Emcess w Lazio korona wjechała mocno, do Brugii łącznie z kontuzjowanymi nie poleciało bodajże 11 zawodników.
Czyż był już w kadrze na poprzedni mecz LM i kilka razy na Serie A w tym sezonie, czasami jako jedyny zawodnik Primavery. Teraz też wszedł jako jedyny z młodych, ale to efekt wąskiej kadry Lazio samej z siebie + fali korony w klubie. Nie było słychać aby ktokolwiek wiązał z nim tam jakieś szczególne nadzieje, ale Lazio ma o tyle specyficzną sytuacje kadrową, że nie zdziwiłbym się jakby kilka meczów rozegrał (biorąc pod uwagę, że udaje się to nawet Djavanowi Andersonowi, absolutnemu szrotowi na poziomie tych ściąganych co okno przez Probierza, niesamowite co w tym klubie robi gość na poziomie co najwyżej Podbeskidzia). Ogólnie na ten moment bez większych szans na jakieś częstsze występy przy normalnej kadrze, ale przy jakichś głębszych rotacjach i problemach kadrowych może dostawać minuty. Chyba że zostawi po sobie dobre wrażenie, bo przy pięciu zmianach i takiej kadrze to tam wiele nie trzeba sobą prezentować, choć chłopaki z Primavery i tak nie dostawali dotychczas zbyt wielu szans (bodaj tylko Falbo i Armini w końcówce zeszłego sezonu).
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- FruitOffTheWall
dziś kurwa WSZYSCY mam nadzieje będą oglądać lecha,jeżeli będą grać tak jak z benfica + wejdzie rogne zamiast dejewskiego to możemy powalczyć o 3 punkty (słowo powalczyć jest tutaj słowem klucz).Chłopaki graja zajebiscie ,efektownie tylko ze jak taki kaczarawa nie umie wykorzystać setki to nie dziwota ze to przejbali. Dzis zmiany na środku obrony i lecimy tak jak w poprzednim meczu.Wierze w nich kurwa dawno tak fajnie nie oglądało mi sie polskiej drużyny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
no ale nie będzie Tiby, Kamiński też out, wpierdol będzie
no Rangersi rozjezdzaja wszystkich po kolei (derby tez wygrane 2tyg temu), w 12 meczach w lidze stracili trzy bramki. Gerrard robi tam niesamowitą robotę. Tavernier, Morelos, Roofe i Defoe to chyba najmocniejsze ich punkty.
bedzie ciezko, ale licze na dobry mecz
bedzie ciezko, ale licze na dobry mecz