Liga Mistrzów i Liga Europy

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
FLoo

Re: Liga Mistrzów i Liga Europy

Post autor: FLoo »

no były, ale odkąd z tego korzystam, czyli jakieś 5 lat, oglądając kilkadziesiąt meczy w miesiącu to nie mogłem obejrzeć przez ten czas z 5 razy (a nie co kolejkę). po za tym nie twierdzę że nc+go jest usługą idealną, bo nie jest.
dlatego jest teraz nowa alternatywa, o której sam dowiedziałem się wczoraj i mam ją w ramach abo za darmo. dodatkowo, plusem jest appka na tv i nie muszę podłączać tv do kompa. Dostępna jest też dla klienta z zewnątrz, więc zakładam że będzie rozwijana i będzie im zależeć by funkcjonowała lepiej niż nc+go.
wst

Post autor: wst »

FLoo pisze: 21 paź 2020, 9:48 25 za wszystkie c+, 11,90 eleven i 0 pln polsat sport premium. 4 osoby online jednocześnie + jedna z dekodera.

po za tym umówmy się, można wziąć z kimś na spółę, ipla po 20 zł na głowę + c+/eleven za 25 zł https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet
Jak 0zł za polsat?

Ten C+ na żywo to straszna niedoróbka, u mnie działa kiedy chce i nikt z supportu nie wie dlaczego wyskakuje mi error po francusku i nic się z tym nie da zrobić. A i nie ma apki na Samsunga, to też bieda total.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

kapec pisze: 21 paź 2020, 9:28 Oczywiście ze jest możliwość ogarnięcia na krótszy okres, pirackie tv internetowe mają opcje tygodniowe, jeszcze jakiś czas temu korzystałem z tej strony, tydzień 13 zł, miesiąc 30

w tym ze sportu masz dostępne
Spoiler
Obrazek
Kiedyś chodziło bez zająknięcia o każdej porze dnia i nocy na wszystkich wydarzeniach, teraz z tego co widziałem to zdarzają się chwilowe zawieszenia.
Ile się czeka na aktywację premium?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Pewnie teraz ta odpowiedź Ci zbyt dużo nie pomoże, ale z tego co pamiętam to chwila i działało, sprawdź spam itp. Mail powinien być wysyłany z automatu.
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Iptv to jest piękna sprawa jeśli ma się stabilny net. Dzięki księcioporządek za polecenie

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

kapec pisze: 22 paź 2020, 9:46 Pewnie teraz ta odpowiedź Ci zbyt dużo nie pomoże, ale z tego co pamiętam to chwila i działało, sprawdź spam itp. Mail powinien być wysyłany z automatu.
było od razu, zjebałem coś po prostu. śmiga elegancko, wielkie 5 dla Ciebie
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
FLoo

a i jeszcze wersja dla cebuli, w tym canal + tv na żywo macie darmowy okres tych 30 dni, można zakładać konta na inne mejle a kartę podawać tą samą i przechodzi. info z satkurier.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Przechodząc do piłki to piękny gol tego Szoboszlaia, pewnie jego ostatni sezon w Salzburgu. Pierdolnięcie ma jak Jakub Moder.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

@FLoo ale tam nie ma polsatów, więc lm se nie obejrzysz

tylko c+ i eleveny są
Awatar użytkownika
FLoo

wiem, ale wrzuciłęm tu bo była rozmowa. ewentualnie jak ktoś ma abo w c+ to wtedy ma polsaty.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Patrzę na livescore, że w Lazio zagrał Szymon Czyż, ktoś coś o tym zawodniku?
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

flashscore pokazuje że gra w u19, lazio 9 zawodnikow z pozytywnym wynikiem więc musieli wziąć juniorów
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
atypowy

Post autor: atypowy »

Niedawno na Kanale Sportowym z nim rozmawiali, niezbyt lotny gość, strasznie się go słuchało mimo, ze dosłownie na chwilę się z nim łączyli. Ale nie przypomnę sobie kiedy to było, chyba ostatnia Misja Futbol
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Było to w programie najlepsza liga świata przy omawianiu pierwszej kolejki LM, i tak jak było wspomniane przez ekolegę Emcess w Lazio korona wjechała mocno, do Brugii łącznie z kontuzjowanymi nie poleciało bodajże 11 zawodników.

Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Czyż był już w kadrze na poprzedni mecz LM i kilka razy na Serie A w tym sezonie, czasami jako jedyny zawodnik Primavery. Teraz też wszedł jako jedyny z młodych, ale to efekt wąskiej kadry Lazio samej z siebie + fali korony w klubie. Nie było słychać aby ktokolwiek wiązał z nim tam jakieś szczególne nadzieje, ale Lazio ma o tyle specyficzną sytuacje kadrową, że nie zdziwiłbym się jakby kilka meczów rozegrał (biorąc pod uwagę, że udaje się to nawet Djavanowi Andersonowi, absolutnemu szrotowi na poziomie tych ściąganych co okno przez Probierza, niesamowite co w tym klubie robi gość na poziomie co najwyżej Podbeskidzia). Ogólnie na ten moment bez większych szans na jakieś częstsze występy przy normalnej kadrze, ale przy jakichś głębszych rotacjach i problemach kadrowych może dostawać minuty. Chyba że zostawi po sobie dobre wrażenie, bo przy pięciu zmianach i takiej kadrze to tam wiele nie trzeba sobą prezentować, choć chłopaki z Primavery i tak nie dostawali dotychczas zbyt wielu szans (bodaj tylko Falbo i Armini w końcówce zeszłego sezonu).
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

dziś kurwa WSZYSCY mam nadzieje będą oglądać lecha,jeżeli będą grać tak jak z benfica + wejdzie rogne zamiast dejewskiego to możemy powalczyć o 3 punkty (słowo powalczyć jest tutaj słowem klucz).Chłopaki graja zajebiscie ,efektownie tylko ze jak taki kaczarawa nie umie wykorzystać setki to nie dziwota ze to przejbali. Dzis zmiany na środku obrony i lecimy tak jak w poprzednim meczu.Wierze w nich kurwa dawno tak fajnie nie oglądało mi sie polskiej drużyny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
jabolsdz

Post autor: jabolsdz »

no ale nie będzie Tiby, Kamiński też out, wpierdol będzie
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

no Rangersi rozjezdzaja wszystkich po kolei (derby tez wygrane 2tyg temu), w 12 meczach w lidze stracili trzy bramki. Gerrard robi tam niesamowitą robotę. Tavernier, Morelos, Roofe i Defoe to chyba najmocniejsze ich punkty.
bedzie ciezko, ale licze na dobry mecz
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
pab

Post autor: pab »

kon rafal pisze: 22 paź 2020, 10:10 Iptv to jest piękna sprawa jeśli ma się stabilny net. Dzięki księcioporządek za polecenie

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
możesz podać z czego korzystasz?
Awatar użytkownika
FLoo

ODPOWIEDZ