Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
498
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 675

Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Re: Belmondo

Post autor: MoTyW »

hulaka pisze: 06 paź 2019, 10:53 A jakaś tam względna szczerość w ogóle w jakiejkolwiek twórczości jest jednak moim zdaniem dosyć ważna. A już zwłaszcza w tym wypadku, bo jakoś do tej pory Dżi starał się dalej pchać taki a nie inny wizerunek, robił muzykę która też narzucała z góry jakąś prawdziwość, gloryfikację pewnych zachowań/ludzi/rzeczy/sytuacji a potępianie/wyśmiewanie innych...
Ty no ale tak szczerze to nie wypłynęło nagle, że, nie wiem, Młody G sprzedawał ludzi na psach, tylko że latał z towarem i przy okazji wyruchał trapa więc nie do końca wiem o jakim braku prawdziwości mówisz (chyba, że nawinął gdzieś coś na zasadzie "jebać LGBT", ale w tym przypadku w sumie tak czy tak spełnił swój postulat więc w dalszym ciągu :dunno: )... Wszak nawijanie o ruchaniu dupeczek nie wymaga od autora precyzowania czy miały siusiaka czy nie (i teraz jest to kwestia tylko i wyłącznie Twojego podejścia do transseksualizmu). Może po prostu Dario z "Ślepnąc od świateł" to jego rolemodel, a Rafalala jeszcze będzie wyjebana kutasem, ale bez miłości.
rubinstein

Post autor: rubinstein »

kon rafal pisze: 06 paź 2019, 10:53 >wkłada palec pod fiutki

Najbardziej się boję, że młody g popełni po tym wszystkim samobójstwo. Niech lepiej Pani Wagina Papina się nim zaopiekuje

Wielkie 5 dla Niej

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
oyche w tym jednej z sesji AMA wspomnial, ze ona tez jest calkowicie postrzelona. w jej mieszkaniu/domu sa wszedzie obrazy cyckow itp. (xD). czytam sobie teraz Cząstki Elemntarne Houellebecqa, który mocno krytukuje postawę do zycia osobników hipiso-podobnych inspirowanych ruchami 68 roku i Holba pisze o tym, co ja sam też często podejrzewałem, ze najcześciej i najmocniej na rozwiązłym i chaotycznym stylu zycia rodziców cierpią ich dzieci właśnie. wydaje mi sie, ze dziecinstwo Dżi mogło mieć podobny przebieg (wiadomo w ogóle czy on w swoim życiu mial jakiegos oycha innego niz Doniz?), przez co on sam jest bardzo "gęsty", a wiec podatny na generowanie legendarnych akcji. jednakze te legendarne akcje moze smiesz ai bawia, no ale on faktycznie skoncyz jako bezdomny albo samoboj bedzie - nikt nie jest w stanie go ogarnac.
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Przeczytałem kilkanaście stron i wciąż nie mogę uwierzyć, że chodzi o tego samego typa, u którego byłem na grillu pod blokiem na ulicy Koziej w Warszawie. Wtedy nigdy bym w to nie uwierzył, a teraz :rotfl:
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

MoTyW pisze: 06 paź 2019, 11:01 Wszak nawijanie o ruchaniu dupeczek nie wymaga od autora precyzowania czy miały siusiaka czy nie (i teraz jest to kwestia tylko i wyłącznie Twojego podejścia do transseksualizmu).
:bowdown:
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
SxE

Post autor: SxE »

ale teraz nabrałem szacunku do Artura Zawiszy
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

wiadomo w ogóle czy on w swoim życiu mial jakiegos oycha innego niz Doniz?
Jego stary grał na perkusji, tyle wiemy napewno
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

rubinstein pisze: 06 paź 2019, 11:10 (wiadomo w ogóle czy on w swoim życiu mial jakiegos oycha innego niz Doniz?)
mój człowiek leszek mobbyn honorowy member

Obrazek
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

https://images.tinypic.pl/i/00989/ppglhwfjy8up.jpeg

Tu podobno młody Młody G z rodzicami
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

Obrazek

Znajomość z Rafalalą nie spodobała się jego kolegom ze składu Mobbyn. Belmondo został usunięty z grupy, do której ma prawa autorskie. - Za złamanie naszego kodeksu, który jest dla nas ważniejszy niż życie - oznajmił raper GSK czytamy na pudelek.pl.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 11:23 przez piernikowyskoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

[mention]hulaka[/mention] jak porządnie i ładnie odpisałeś, rozumiem stanowisko
Awatar użytkownika
Riddle

Post autor: Riddle »

Powtarzam pytanie:
Co na początek od Belmondo?
To ważne
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Riddle pisze: 06 paź 2019, 11:24 Powtarzam pytanie:
To ważne
Sos ciuchy i borciuchy, i płyta Mobbyn Mobbyn
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
Spenser

Dzień Dobry bardzo lubię i ten numer co się zaczyna od Hola hola, nie nabierzesz mnie jak chochla, net podpowiada że to się nazywa "Młyn"
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 11:29 przez Spenser, łącznie zmieniany 1 raz.
rubinstein

Post autor: rubinstein »

inaczej...
to że jakiegos ojca miał, no to kurwa :bag:
pytanie jak aktywny w wychowaniu sarmaty był ten jegomość o niegdyś pięknych dlugich, co mu przekazal. bo jakos zawsze tak jest, ze pojebani ludzi maja pojebanych rodzicow, prawie zawsze. wagina papina nie wydaje sie byc osoba z wlasciwymi kwlaifikacjami i przez to sie dzieje, co sie dzieje. oby byla w stanie mu jakos pomoc inaczej niz finansowo, ale bardzo mocno w to watpie.
Riddle pisze: 06 paź 2019, 11:24 Powtarzam pytanie:
To ważne
znajdz Fuji. to kawałek dzieki któremu wrocilem do polskiego hiphop po 2 latniej przerwie, bo znudzilo mnie forsowanie panczlajnerow takich jak Quebo, Rip czy, blergh, Oxon.
to byly mroczne czasy.
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

Spoiler
Obrazek
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

[mention]hulaka[/mention] piękny post, rękami nogami się pod nim podpisuje
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

Ja jebie typ z morda oskarka, dobrym wzrostem i ciałem który mógłby mieć co noc inna #plodnajulka woli zabawy z zagrzybialym transem, a tysiące przegrywow które oddałyby duszę za choćby jedną julke muszą do końca życia zadowalac się ręką bo skresla nas szkaradna morda i wzrost. Życie bywa przewrotne
#belmondo #przegryw #rafalala
Szukając informacji o tej całej akcji, trafiłem na portal Wykop, posty tego typu to na serio? Naprawdę ludzie mają taki mindset? Przecież to nie jest może być prawdą O_o
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

No jak widać jest
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
Spenser

ojej [mention]KolektywneOswiecenie[/mention] wjechałeś w blackpillowe/incelowe środowisko widzę :( uważaj tam na siebie
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

najlepiej zamknij zakładkę i postaraj się zapomnieć o istnieniu czegoś takiego
ODPOWIEDZ