[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
@kapper1 jak będą updaty sytuacji to opisuj, bo jestem ciekaw nawet
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
jakbyście szukali bota 9-10k to chętnie zagram
@kapper1 widzialem właśnie info, że poszła fala niesłusznych vac banów. Także nie jesteś sam w tej sytuacji.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
@jAg, właśnie zobaczyłem u Kubika na fp, że dużo osób dostało
Fajniutko ten cs2 śmiga
Tydzień już minął, nie wiem czy po dwóch nie ma zatwierdzenia tych VACów, a u mnie support milczy.
Fajniutko ten cs2 śmiga
Tydzień już minął, nie wiem czy po dwóch nie ma zatwierdzenia tych VACów, a u mnie support milczy.
Niby już odbanowywują, więc sprawdzaj byku co jakiś czas
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- zemsta1camzata
Kumpel dostał wczoraj po południu i koło północy mu zdjęli
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Dzięki wszystkim Panowie,
wczoraj jeszcze był, a dziś na obu kontach zniknął VAC.
Wow, jednak nie czitowałem?
Ale ogólnie żadnego powiadomienia nie dostałem, ani alertu, ani od supportu.
Czyli dostałem tydzień wcześniej przed tym kompletnym rozjebaniem systemu nadzoru czy czegoś tam
wczoraj jeszcze był, a dziś na obu kontach zniknął VAC.
Wow, jednak nie czitowałem?
Ale ogólnie żadnego powiadomienia nie dostałem, ani alertu, ani od supportu.
Czyli dostałem tydzień wcześniej przed tym kompletnym rozjebaniem systemu nadzoru czy czegoś tam
Props, że odbanowali.
W ogóle beka z tego ich systemu, bo np teraz możesz dostać bana na tydzień za mass reporty
ziomek ma drugie konto, żeby zgarniać sobie dropy i wyjebali mu bana na tydzień są zbyt dużą liczbę zgłoszeń, co to za powód z pizdy 
W ogóle beka z tego ich systemu, bo np teraz możesz dostać bana na tydzień za mass reporty
no mam nadzieję, że zdjęli Ci ten trust factor na głównym koncie, bo szukanie meczów to była udręka
to dzisiaj jakaś strzelanina może?
to dzisiaj jakaś strzelanina może?
późnym wieczorkiem na drewnie zapraszamy jak ktoś chce. U mnie to pewnie jakoś północ
@wrubel i inni
U mnie od 23
https://clips.twitch.tv/ColdbloodedCred ... =clips_api
@phobos ty jesteś ekspertem od cybersecurity, serio valve mogło odjebać takie gówno?
@phobos ty jesteś ekspertem od cybersecurity, serio valve mogło odjebać takie gówno?
na luzie
- bialyjelen
eh no i wszystko wskazuje na to ze odjebali wlasnie takie gowno, duzo info lata po tt zeby nie wlaczac gierki dopoki tego nie naprawia
Taz trenerem w G2. Polska trenerami stoi 
co do luki:
Najnowsza aktualizacja CS2 załatała lukę bezpieczeństwa, której istnienie odbiło się szerokim echem w społeczności CS-a. Wszystko przez możliwość wrzucenia adresu URL w nazwie gracza, który był później uruchamiany przez grę, gdy uruchomiło się opcję głosowania za wyrzuceniem danego zawodnika.
Aktualnie nie ma już takiej możliwości.
valve
co do luki:
Najnowsza aktualizacja CS2 załatała lukę bezpieczeństwa, której istnienie odbiło się szerokim echem w społeczności CS-a. Wszystko przez możliwość wrzucenia adresu URL w nazwie gracza, który był później uruchamiany przez grę, gdy uruchomiło się opcję głosowania za wyrzuceniem danego zawodnika.
Aktualnie nie ma już takiej możliwości.
valve
Ostatnio zmieniony 11 gru 2023, 20:32 przez jAg, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawili podobno ten błąd w csie
Szkoda tylko, że 9ine nie wyjebie tego nawrota bota
Szkoda tylko, że 9ine nie wyjebie tego nawrota bota
zdarza się najlepszym, ten błąd jest prawdę mówiąc trywialny, można umieścić obraz na własnym serwerze i poznać IP graczy wrzucając do username HTMLa ładującego ten obrazek, ale nie można na przykład wykonać kodu na ich maszynie, a i to się zdarzało https://hackerone.com/reports/470520
w mario kart na switchu też był podobny błąd
Navi co za jebane nieudasy, wyjebać ich wszystkich w pizdu, razem z b1adem