Ogólnie w Polsce 90% to jest kopia zza granicy, o ile w wykonaniu jest na naszej scenie progres i coraz więcej się śpiewa zamiast krzyczeć, o tyle repertuar dalej jest ubogi
Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Nie no to ma z 15 lat pewnie, lepiej sobie posłuchać w oryginale dużo lepiej brzmi 
Ogólnie w Polsce 90% to jest kopia zza granicy, o ile w wykonaniu jest na naszej scenie progres i coraz więcej się śpiewa zamiast krzyczeć, o tyle repertuar dalej jest ubogi
No tego mogę wam wszystkim pozazdrościć, bo u nas wyjście z mruczenia pod nosem coś nie wychodzi
MalinowyJogurt 2
nie poddawaj się ukochana ma ;]Ten Typ Gold pisze: ↑06 lut 2026, 9:20 Jakie macie ulubione przyśpiewki jeśli chodzi o Polską scenę?
a tak serio, to pod względem ciekawych pomysłów oraz inwencji twórczej przodował kiedyś Górnik, ta przyśpiewka była super
Spoiler
Spoiler
btw. jest chyba taki temat
-
Bisclavret
na przykład u nas dużo pomógł ten nasz kontrowersyjny hymn - kontrowersyjny bo to jest najbardziej przemielona melodia w świecie piłki nożnej, ale dzięki niemu ludzie zaczęli łapać o co chodzi w śpiewaniu, szczególnie że wcześniej mają puszczoną melodię z głośników która w pewnym momencie się urywa i trybuny lecą same dalej. Wychodzi to coraz lepiej i rezonuje na resztę repertuaru.
https://youtu.be/8QoeWSfKTwQ?si=o1VrsXLEVowirbYR tutaj od 2 minuty to widać, już całkiem nieźle to zaczyna brzmieć
Dodano po 2 minutach 22 sekundach:
No kurde La Bamba top, swojego czasu na pamięć znałem, rzeczywiście jedna z lepszych rzeczy ale chyba za dużo tekstu żeby to na dłuższą metę spiewac
Edit chociaż w sumie jakby zostawić tylko pierwszą zwrotkę (druga i tak nieaktualna
Ta przyśpiewka wykonaniu PSG sztos.Ten Typ Gold pisze: ↑06 lut 2026, 9:20 Jakie macie ulubione przyśpiewki jeśli chodzi o Polską scenę? Mój faworyt chociaż tak dobre wykonanie nie zdarza się Zawiszy zbyt często
-
Bisclavret
E tam, żadne PSG na pewno nie przebija tego
Swoją drogą mój typ to ta przyśpiewka, na wyjazdach pięknie wchodzi.
Spoiler
bardzo żałuję że nie przyjęła się u nas trenowana 14 lat temu piosenka pod tą melodie wyżej. Niestety warszawiacy omijali szerokim łukiem lekcje rytmiki/muzyki i dosyć śmiesznie to u nas wychodziło i staruch to olał w końcu
Śnieg Garbatym Nosom
I na deser
Spoiler

-
Bisclavret
W ogóle melodia z tego filmu z Japończykami to milwallowe no one likes us we dont care tylko w zwolnionym tempie, dopiero rozkminilem
Kopia albo coś pod rytm, przeróbka oryginału i lecimy.Bisclavret pisze: ↑06 lut 2026, 9:50 Ogólnie w Polsce 90% to jest kopia zza granicy, o ile w wykonaniu jest na naszej scenie progres i coraz więcej się śpiewa zamiast krzyczeć, o tyle repertuar dalej jest ubogi
Spoiler
Tak zawsze mówią w środowisku, że doping i zabawa to z perspektywy lat ludzie bawią się lepiej jak coś jest chwytliwe i śpiewające niż darcie ryja. Oczywiście obelgi numer jeden, ale też właśnie pod śpiew jest lepszy.
Spoiler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- zemsta1camzata
nie ma to jak wsparcie od własnych kibiców
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
centralnie wam mówie piłkarze macie coś tam tego wygrywać bo inaczej to centralnie wam mówie ostatni raz
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
genocidegeneral
spośród krzyczących 58% handluje prochem, 9% przemyca małpiarnię przez granice, 2% rozumie przepis o spalonym
ja odskoczyłem na bezpieczną odległość i powiedziałem, że jak następnym razem zobaczę jak nie wygrywają to im to samo powiem
No i props, kurwy za dużo tego wsparcia miały. Na jesień powinni dostać noc spadających liści, jak to bywało i od razu ogarnęliby się.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
O nie pilkarzyki ktorzy graja w miescie w ktorym mieszkam ja, kopią piłkę gorzej od pilkarzykow z innego miasta, chodzmy im polamac nogi, szczęki i wywiezmy do lasu, z piesnia o tym jak bardzo kochamy nasz klub