ART pisze: ↑28 lip 2026, 10:22
sluchacze rapu gdy stycznosc z rapem:
rap in question:
cisza-cipa, pozdrawiam-zostawiam, składam-rozmawiam, ufać-słuchać, godzą-zagrodzą, roli-niedoli-coca coli-woli-woli-goli-goli-kiboli-roli-boli, nasienie-nasilenie-ziemie, mam-sam-spam, postawił-przetrawił, spotkamy-bywamy i tak dalej i tak dalej
przecież to są rymy na poziomie beki z lokalnych, w dodatku dukane
posłuchaj i notuj
dlaczego truskule tak nie doceniają naturszczyków, idk
generalnie w dupie mam liczenie jakichs podwojnych i spuszczanie się nad techniką, zawsze miałem z tego bekę na ślizgu, po prostu ten typ wydaje mi się asłuchalny jako całokształt, a noona bardzo cenię i staram się zrozumieć
Odpal sobie jego debiut, chyba najbardziej przystępny w odbiorze, a numery takie jak Nara czy Chemia są naprawdę dobrze napisane nawet oceniając je ze ślizg.eu state of mind
Ten sam sampel co https://www.youtube.com/watch?v=v8ESR8Hi5-4 ?
Swoją drogą już mnie to trochę wkurwial, co chwila robi reedycje tych samych płyt i dokłada jakieś odrzuty. Chyba lepiej sobie darować i poczekać na kolejną, to może jeszcze jakieś tracki dorzuci
wojtek123 pisze: ↑30 lip 2026, 15:16
Swoją drogą już mnie to trochę wkurwial, co chwila robi reedycje tych samych płyt i dokłada jakieś odrzuty.
pamiętam wywiady gdzie się zarzekał, że dyski spalił i w ogóle nie ma żadnych tracków oprócz wydanych-od razu czułem tam farmazon bo chyba każdy twórca zostawia i kataloguje wszystko, nawet niezbyt udane rzeczy i szkice