Fabijański
Re: Fabijański
on juz pare miesiecy temu probowal wmowic ze to akcja promocyjna do filmu i go rezyserka zjebala, to idk czego to nagle akcja mialaby byc
no chyba płyta wychodzi czy tam wyszła dopiero
No nie wiem czy info, że dymał Rafalalę sprawi, że ktoś jego płytę sprawdzi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- piernikowyskoczek
właśnie, Rafalalę się chodzi dymać, czy jest się dymanym?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- zemsta1camzata
ja obstawiam, ze byl w dupie
Z opisu fabijańskiego wynika, że został zgwałcony.
Czy kiedyś ta scena doczeka się sprawiedliwości społecznej, czy kolejni niewinni chłopcy dalej będą krzywdzeni przez tego predatora seksualnego?
Czy kiedyś ta scena doczeka się sprawiedliwości społecznej, czy kolejni niewinni chłopcy dalej będą krzywdzeni przez tego predatora seksualnego?
-
frontkick
Młody G trendsetter
czekam na zapowiedz pozwu od Rafalali za zniesławienie i twarde dowody na to że zblizenie było consensual
tak sie konczy promowanie filmu z cwelami jebanymi tranzystorami
czekam na zapowiedz pozwu od Rafalali za zniesławienie i twarde dowody na to że zblizenie było consensual
tak sie konczy promowanie filmu z cwelami jebanymi tranzystorami
-
jakisnickname
Typ się szybciej skończył niż zaczął 
No kurwa this
- FruitOffTheWall
"dałem się namówić,,

to pewnie akcja promocyjna, w polsce jak w lesie obsranym gownem klasycznie
to pewnie akcja promocyjna, w polsce jak w lesie obsranym gownem klasycznie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jeszcze partnera Eweliny "Włączamy niskie ceny" Lisowskiej ruchał
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Julki z twittera juz wydaly wyrok ze Fabijanski = zly
no ale biorac ich posting na powaznie jakby nie patrzec jak nie pamieta i byl odurzony to nie mogl wyrazic consent, wiec jakakolwiek aktywnosc seksualna to gwalt
ale moze ja nie rozumiem nowej feministycznej logiki
wyobrazcie sobie taka sytuacje ze Maja Stasko by sie upila tak ze nic nie pamieta i jakis typ by ja nagral jak u niego dokazuje
kto bylby winny, Maja Stasko czy ten typ? no wlasnie
no ale biorac ich posting na powaznie jakby nie patrzec jak nie pamieta i byl odurzony to nie mogl wyrazic consent, wiec jakakolwiek aktywnosc seksualna to gwalt
ale moze ja nie rozumiem nowej feministycznej logiki
wyobrazcie sobie taka sytuacje ze Maja Stasko by sie upila tak ze nic nie pamieta i jakis typ by ja nagral jak u niego dokazuje
kto bylby winny, Maja Stasko czy ten typ? no wlasnie
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
-
kroldzielnicy
A Gog z LSO czasami tez nie był u rafalali? Latało kiedyś zdjęcie
Straszny ten dziwak z Fabijańskiego, koleś powinien pójść na jakąś terapię psychologiczną, bo ewidentnie ma jakieś problemy emocjonalne.
Z jednej strony mówi, że to wszystko to jego winna z drugiej strony mówi, że to winna Matki jego dziecka bo nie zaspakajała jego potrzeb seksualnych, on chyba sam nie wie czego chce od życia?
A czego on się spodziewał? Że w związku zawsze będzie tak samo?
Związek to jest relacja nad którą trzeba pracować całe życie, bo tworzą go minimum dwie różne osoby z różnymi potrzebami, które zawsze muszą ze sobą konsultować swoje potrzeby emocjonalne i seksualne.
Jeżeli nie da się swoich potrzeb pogodzić z potrzebami osoby, które kochasz, to przynajmniej warto spróbować się rozstać w przyjaźni, by wasze dziecko na tym nie ucierpiało.
Jeżeli chodzi o wątek z Rafalalą, to jestem ciekaw czy serio dostał tą tabletkę gwałtu czy chciał spróbować coś nowego i wersja z szantażowanie to sposób na jakieś wyjście z tej sytuacji?
Myślę, że wersję o gwałcie możemy odrzucić, bo on nic o tym nie wspomina, a nawet mówił że widział materiały i nic kompromitującego na nich niema.
Swoją drogą jesteś w lekkim szoku, że on od tak się spotkał z Rafalalą na ćpanie znając jej reputacje i to, że lubi nagrywać ludzi bez ich zgody.
Ja bym nawet nie podał ręki tym wszystkim ulicznym raperom z którymi nagrywał kawałki.
Z jednej strony mówi, że to wszystko to jego winna z drugiej strony mówi, że to winna Matki jego dziecka bo nie zaspakajała jego potrzeb seksualnych, on chyba sam nie wie czego chce od życia?
A czego on się spodziewał? Że w związku zawsze będzie tak samo?
Związek to jest relacja nad którą trzeba pracować całe życie, bo tworzą go minimum dwie różne osoby z różnymi potrzebami, które zawsze muszą ze sobą konsultować swoje potrzeby emocjonalne i seksualne.
Jeżeli nie da się swoich potrzeb pogodzić z potrzebami osoby, które kochasz, to przynajmniej warto spróbować się rozstać w przyjaźni, by wasze dziecko na tym nie ucierpiało.
Jeżeli chodzi o wątek z Rafalalą, to jestem ciekaw czy serio dostał tą tabletkę gwałtu czy chciał spróbować coś nowego i wersja z szantażowanie to sposób na jakieś wyjście z tej sytuacji?
Myślę, że wersję o gwałcie możemy odrzucić, bo on nic o tym nie wspomina, a nawet mówił że widział materiały i nic kompromitującego na nich niema.
Swoją drogą jesteś w lekkim szoku, że on od tak się spotkał z Rafalalą na ćpanie znając jej reputacje i to, że lubi nagrywać ludzi bez ich zgody.
Ja bym nawet nie podał ręki tym wszystkim ulicznym raperom z którymi nagrywał kawałki.
rafalala to musi być jakiś potężny dilas w tym warszawskim środowisku albo ma dostęp do najlepszego koko, po co ci wszyscy ludzie utrzymują z nią kontakt
później biorą temat u niej na kwadracie i ona ich szantażuje albo jak ktoś ma jakiś fetysz to mogą ją wyjebać w anusa (albo ona ich) i też ich potem szantażuje
fabijański może giebla do kawy dostał, film potem urwany, że mogą cię podpalać, a i tak nie ogarniesz, ale pyta stoi jak ruski żołnierz na baczność 6 do 8 godzin
później biorą temat u niej na kwadracie i ona ich szantażuje albo jak ktoś ma jakiś fetysz to mogą ją wyjebać w anusa (albo ona ich) i też ich potem szantażuje
fabijański może giebla do kawy dostał, film potem urwany, że mogą cię podpalać, a i tak nie ogarniesz, ale pyta stoi jak ruski żołnierz na baczność 6 do 8 godzin
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)