FULTON

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
many-s

Re: FULTON

Post autor: many-s »

Rozumiem, nie podważam werdyktu. Piszę, że akcja FULTON była zabawna. Przynajmniej nie trzeba było czytać haseł o wielkości Palucha nad całym polskim rapem.
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

ART pisze: 13 wrz 2021, 11:45
camzatizbak pisze: 13 wrz 2021, 11:36 idź do logopedy najpierw.
this u?
Na szczęście nie ten na początku samym co ma beef z własnym językiem :lol:
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

btw. camzat ma tak niskie IQ, że nie zorientował się, że aby wyłączyć PW wystarczy ustawić opcję "Użytkownicy mogą wysyłać do mnie prywatne wiadomości" na "nie"

on myślał, że to jakaś na szybko wykucowana rzeźba jest przez nockę byle tylko nie otrzymywać od niego miażdzących psychikę wyzwisk
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
camzat

Czyżby?To po co poleciałeś z płaczem po radę do studenciaka informatyki wczoraj XD
Nie wiem o czym mówisz ja tam nawet nie sprawdzam i nie analizuje tych opcji bo to chuj mnie obchodzi.
Gdzie twoje IQ skoro nie masz prawa jazdy nawet, beka z cb.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

do logopedy to pójdę dopiero jak cię spotkam i opluję jak ty będziesz grzecznie klęczał i przepraszał
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

zrozum, że jesteś po prostu ociężały umysłowo i nie odnajdujesz się w internecie, a działania są prowadzone celem pozbycia się ciebie z forum
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
camzat

:sleep:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

frontkick pisze: 12 wrz 2021, 23:42 bardzo przebiegły troll i beka w chuj ze spitchowal tam wokal w dol jakos i nikt nie ogarnal przez prawie dwa tygodnie
yungXpaproch pisze: 13 wrz 2021, 6:47 i ten patent ze zpitchowanym wokalem, o ktorym nikt nic nie powiedzial nawet
Plan nagłego ataku spawacza przeczytany jak książka od początku, a "gdyby nie wyszedł do offtopicu nikt by nie ogarnął" bo...nikt nie dawał o te numery jebania, więc musiał zacząć wklejać je wszędzie, żeby odpalili :lol:

Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek

Taki to właśnie mastermind przymierzający staniki, a temat z przyjemnością zamykam, bo i tak widać w jakim kierunku zmierza:)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

powrocifszy to nowy fulton
ODPOWIEDZ