FULTON
Re: FULTON
Rozumiem, nie podważam werdyktu. Piszę, że akcja FULTON była zabawna. Przynajmniej nie trzeba było czytać haseł o wielkości Palucha nad całym polskim rapem.
btw. camzat ma tak niskie IQ, że nie zorientował się, że aby wyłączyć PW wystarczy ustawić opcję "Użytkownicy mogą wysyłać do mnie prywatne wiadomości" na "nie"
on myślał, że to jakaś na szybko wykucowana rzeźba jest przez nockę byle tylko nie otrzymywać od niego miażdzących psychikę wyzwisk
on myślał, że to jakaś na szybko wykucowana rzeźba jest przez nockę byle tylko nie otrzymywać od niego miażdzących psychikę wyzwisk
Czyżby?To po co poleciałeś z płaczem po radę do studenciaka informatyki wczoraj XD
Nie wiem o czym mówisz ja tam nawet nie sprawdzam i nie analizuje tych opcji bo to chuj mnie obchodzi.
Gdzie twoje IQ skoro nie masz prawa jazdy nawet, beka z cb.
Nie wiem o czym mówisz ja tam nawet nie sprawdzam i nie analizuje tych opcji bo to chuj mnie obchodzi.
Gdzie twoje IQ skoro nie masz prawa jazdy nawet, beka z cb.
-
ksiazenieporzadek
do logopedy to pójdę dopiero jak cię spotkam i opluję jak ty będziesz grzecznie klęczał i przepraszał
zrozum, że jesteś po prostu ociężały umysłowo i nie odnajdujesz się w internecie, a działania są prowadzone celem pozbycia się ciebie z forum
Plan nagłego ataku spawacza przeczytany jak książka od początku, a "gdyby nie wyszedł do offtopicu nikt by nie ogarnął" bo...nikt nie dawał o te numery jebania, więc musiał zacząć wklejać je wszędzie, żeby odpaliliyungXpaproch pisze: ↑13 wrz 2021, 6:47 i ten patent ze zpitchowanym wokalem, o ktorym nikt nic nie powiedzial nawet
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Taki to właśnie mastermind przymierzający staniki, a temat z przyjemnością zamykam, bo i tak widać w jakim kierunku zmierza:)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag