Playboi Carti - MUSIC (2025)
Re: Playboi Carti - Music (TBA)
Najgorszy singiel na ten moment
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
ale jaja się odjebały na streamie u Adina Rossa
ale to nie mówi wszystkiego bo potem jeszcze były rozmowy telefoniczne Adina z różnymi osobami typu Soulja czy 21 na ten temat
+ ogarnianie żeby nie wpuścić Cartiego i ekipy do jeta którym mieli wrócić a za który zapłacił Adin
i wczorajsza akcja z 21 też jest dobra
tak w skrócie
+ ogarnianie żeby nie wpuścić Cartiego i ekipy do jeta którym mieli wrócić a za który zapłacił Adin
i wczorajsza akcja z 21 też jest dobra
nowa meta wsrod amerykanskich raperow. wyciaganie pieniedzy od streamerow, ktorzy mysla, ze sa ich znajomymi. 
backrooms faktycznie urosło trochę od pierwszego odsłuchu, jak narazie z wyjebistych rzeczy to H00dbyair i Diffrent day, reszta jest okej. Still oczekuje więcej od typa co nagrywał kawałki jak molly czy tryna get down
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
fajny numer ale mix typu tragiczny, słychać od razu z kim się buja
Shieeeeet, drogo trochę ale chyba będę 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
akurat wakaje mam zaplanowane na ten termin ehh ale przynajmniej na antagonist tour w berlinie bede wiec wszystko jedno
wyslano uzywajac protokolu HTTPS
wyslano uzywajac protokolu HTTPS
nowy snippet (oryginalnie na instagramie)
kurwa pany co to bedzie za album ja sie nie moge doczekac, wypierdolic nudziarza travisa scotta oczywiscie i nie kazdemu stylówa cartiego siedzi, ale...
1. no skurwysyn ma tyle flow i melodii że ciezko sie dojebac i nie napierdala to tak kukurydzą jak na WLR
2. beaty to jest mega mocne gówno i pierwszy raz od dawna słyszę coś świeżego w trapie, mimo tego że to jest bardziej powrót do korzeni aniżeli coś nowatorskiego
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Ale wiesz że to utwór Future który dzisiaj wyszedł?
Lolers w takim razie xD to wez podlinkuj
TO SYBERIA
dzieki, dobrze wiedziec :P nie zmienia to faktu ze zajebisty numer
TO SYBERIA
troche sie podzialo przez ostatnie kilka godzin:
1. koncert Cartiego, tracklista: H00DBYAIR, 2024, KETAMINE, Type Shit, BACKR00MS, FE!N, ALL RED (unreleased), unreleased song, Different Day, Stop Breathing, EVILJ0RDAN, CARNIVAL, Shoota, Sky, Tundra
2. leaki i oswiadczenia leakerow ze maja caly album i niedlugo go wypuszcza
leaki:
Gettin Money (feat. Yeat) zwrotka cartiego prawdziwa ale Yeat doklejony
Problem Child (feat. Travis Scott)
MOJO JOJO
1. koncert Cartiego, tracklista: H00DBYAIR, 2024, KETAMINE, Type Shit, BACKR00MS, FE!N, ALL RED (unreleased), unreleased song, Different Day, Stop Breathing, EVILJ0RDAN, CARNIVAL, Shoota, Sky, Tundra
2. leaki i oswiadczenia leakerow ze maja caly album i niedlugo go wypuszcza
Spoiler

Gettin Money (feat. Yeat) zwrotka cartiego prawdziwa ale Yeat doklejony
Problem Child (feat. Travis Scott)
MOJO JOJO
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Dzięki. Właśnie miałem szukać tych leaków bo słyszałem że wyszły.
Z tego co pamiętam to WLR miało wyglądać zupełnie inaczej, ale przez to że leaknęło sporo kawalków z oryginalnej wersji, Carti się wkurzył i nagrał większość nowych rzeczy. Nie sądzisz @luk0as że z tym będzie podobnie? Ponoć wstrzymywał premierę dla Kanye, żeby ten wjechał z trylogią (
) Vultures, po której miał wyjść album Playboia. Więc jeśli leakerzy wypuszczą całe I am Music, to Carti powinien albo raz dwa puścić to sam, albo sytuacja z WLR się powtórzy 
Dodano po 9 minutach 16 sekundach:
Mojo Jojo najlepsze, ale i tak nie jestem w pełni przekonany…
Z tego co pamiętam to WLR miało wyglądać zupełnie inaczej, ale przez to że leaknęło sporo kawalków z oryginalnej wersji, Carti się wkurzył i nagrał większość nowych rzeczy. Nie sądzisz @luk0as że z tym będzie podobnie? Ponoć wstrzymywał premierę dla Kanye, żeby ten wjechał z trylogią (
Dodano po 9 minutach 16 sekundach:
Mojo Jojo najlepsze, ale i tak nie jestem w pełni przekonany…
@gawi szczerze to mi lotto czy on ten album rzuci za miesiac czy za pol roku, puscil troche tej muzyczki i mi wystarcza na ten moment
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
https://www.billboard.com/music/rb-hip-hop/playboi-carti-cover-story-interview-1235764638/ pisze:Now in the midst of making his third studio album, I Am Music (planned for release by year’s end), Carti is still the workaholic who made Whole Lotta Red, and the sessions for the project, at Carti’s Means Street studio in Atlanta, have been predictably long and meticulous. Carti’s style is in constant evolution, and he and Cardo already have a name for the sound they’ve been workshopping for the project: “burnt music.” “We’ll be in the studio, like, ‘This music is burnt,’ ” explains Cardo, describing the sonics of DJ Toomp, DJ Paul, Juicy J, The Legendary Traxster and even the aesthetic of John Carpenter’s movies as influences.
on wcześniej współpracował tak dużo z Cardo, czy dopiero przy okazji tego albumu?
TO SYBERIA