[serial][HBO] Gra o Tron / Game of Thrones (2011 - 2019)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Ocena w skali od 1 do 10:

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
0
Brak głosów
8
0
Brak głosów
9
0
Brak głosów
10
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: [Serial] Gra o Tron

Post autor: piernikowyskoczek »

Davsar widziałem jak ludzie na to kurwią, jedyną watchable wersją jest 1080p z Amazona
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

W ogóle kurwa :lol:
Spoiler
7 sezonów napierdalaj o zagrożeniu zza muru, o NK, zbuduj zajebista narracje, gdzie w sumie wiesz, że te wszystkie intrygi chuj, bo idzie armia truposzy co rozjebie wszystko w dym - i co? Zabij kurwa NK w pierwszej poważnej bitwie, w 3 odcinku 7 odcinkowego sezonu, gdzie teraz będzie tylko sranie o żelazny tron i znowu "wielkie" intrygi. Brawo ddki you did fucked it up nicely.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2019, 8:13 przez Ezio_Wroclaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

no to jest wspaniałe
takiej części kontynentu zagroził ten szklany kutasiarz
Spoiler
Obrazek
Spoiler
jak się rozlatywał na kawałki to byłem jak Walter White
https://youtu.be/MfIWsXZRaIs?t=5
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

@Ezio_Wroclaw popraw spoiler.
Awatar użytkownika
Chrobry

Post autor: Chrobry »

Dopiero ruszyłem ten sezon, co do absurdów to wszystko już zostało tutaj napisane, przy 3 odcinku wypatrywałem czegoś nieoczywistego
Spoiler
Np. samobója Sansy jak się kitrali z Tyrionem i wyciągnęła sztylet,uklęknięcia NK przed Branem, czegokolwiek
no ale na chuj się łudziłem :lol:

Fajne, widowiskowe sceny, ale scenariusz to robienie kurwy z logiki i wyzbycie się tego, co wyróżniało GoT. Zresztą, ten sezon to nic nowego w tej kwestii.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

najlepsze jest to, że ze wszystkich beznadziejnie stworzonych postaci najbardziej na śmierć zasługują benioff i weiss, ale to byłoby juz niestety nielegalne

niebywałe jaki jest dysonans między chujowością ich koncepcji, a zgrabnymi jednak konceptami Martina
genocidegeneral

wyciekła dość kluczowa scena, a może i cały odcinek XD
link do sceny (50 sekund)
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

O chuj :rotfl:
Obrazek

RateYourMusic
genocidegeneral

i jeszcze druga :dunno: :lol: :what:
Spoiler
chcieliście śmierci postaci z imieniami? no, to macie XD
Kalom

Post autor: Kalom »

Spoiler
czyli jednak prawda, że Denerys odpierdoli i ktoś z otoczenia Jona ją zakurwi
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Ja pierdolęęęę
Spoiler
Jedyną opcją pozostaje to, że to tak naprawdę była dywersja i armie idą od strony lądu, bo jak zajebią wszystkich po kolei to :rotfl: W ogóle po raz kolejny kurwa zero realizmu, napierdalajmy się z umarłymi prawie na Murze, ale w chwilę dopływamy do Królewskiej Przystani :bag:
Obrazek

RateYourMusic
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Dziwne uczucie. Niby po ostatnim odcinku mam wyjebane w ten serial i wkurwili mnie straszliwie, ale tych spojlerów i przecieków i tak nie otworzę, żeby nie psuć sobie końcówki xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
kuszmen

Post autor: kuszmen »

wiadomo czy to spoiler z jutrzejszego odcinka czy z nastepnych?
genocidegeneral

Spoiler
w ogóle Qyburn z kolegami do zestrzelenia smoka użył chyba tej samej technologii, co Arya to zajebania NK
Spoiler
Obrazek
Kalom

kuszmen pisze: 05 maja 2019, 17:13 wiadomo czy to spoiler z jutrzejszego odcinka czy z nastepnych?
z jutrzejszego
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

Spoiler
spoiler ze śmiercią smoka wygląda z pozoru na kolejny manewr bitewny pokroju kuriozalnej szarży dothraków w poprzednim odcinku. podejrzewam mimo wszystko, że ekipa z północy została w jakiś sposób zdradzona i dlatego skończy z chujem w dupie. jakiś atak z zaskoczenia w drodze na rokowania pokojowe czy coś. za mało tam statków, żeby mówić o bitwie morskiej. ewentualnie to może być ujęcie np. z ostatniego odcinka, gdy daenerys triumfalnie przybywa do królewskiej przystani już po zdobyciu miasta, a zaczajony euron robi jej psikusa

na ewentualnego kreta typuję varysa, któremu czerwona kapłanka przepowiadała śmierć (przy okazji sobie, co już się spełniło), a daenerys w którymś odcinku obiecała varysowi, że jeżeli ten ją zdradzi, to go spali żywcem. no i pewnie tak się skończy historia łysola, trochę w stylu littlefingera

dekapitację missandei przyjmuję natomiast z dziką rozkoszą. jej wątek miłosny z szarym robakiem to najbardziej zbędne gówno w całym serialu. chociaż dziewczyna śliczna :oops:
Kalom

[mention]serwus[/mention]
Spoiler
dotychczasowe leaki (ale jeszcze niepotwierdzone) mówią, że to Jamie sprzeda północ
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

Spoiler
jeżeli to prawda, pozostaje zareagować jak adaś miauczyński na wypłatę w dniu świra

no jak kurwa jamie... on jest w północnej paczce od dwóch odcinków i od razu zostaje dopuszczony do takiej konfidencji, żeby móc odwrócić losy całej wojny na korzyść cersei?
genocidegeneral

Spoiler
Obrazek
https://twitter.com/HBO_UK/status/1124694428164214787
to już za wysoki lot trochę :lol: :lol: tylko czas odcinka coś się nie zgadza
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

to wyciekł cały odcinek? bo nie zaglądam w spoilery
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ODPOWIEDZ