[serial][HBO] Gra o Tron / Game of Thrones (2011 - 2019)
Moderatorzy: gogi, con shonery
- piernikowyskoczek
Re: [Serial] Gra o Tron
Davsar widziałem jak ludzie na to kurwią, jedyną watchable wersją jest 1080p z Amazona
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- Ezio_Wroclaw
W ogóle kurwa
Spoiler
7 sezonów napierdalaj o zagrożeniu zza muru, o NK, zbuduj zajebista narracje, gdzie w sumie wiesz, że te wszystkie intrygi chuj, bo idzie armia truposzy co rozjebie wszystko w dym - i co? Zabij kurwa NK w pierwszej poważnej bitwie, w 3 odcinku 7 odcinkowego sezonu, gdzie teraz będzie tylko sranie o żelazny tron i znowu "wielkie" intrygi. Brawo ddki you did fucked it up nicely.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2019, 8:13 przez Ezio_Wroclaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
-
genocidegeneral
no to jest wspaniałe
takiej części kontynentu zagroził ten szklany kutasiarz
takiej części kontynentu zagroził ten szklany kutasiarz
Spoiler

Spoiler
jak się rozlatywał na kawałki to byłem jak Walter White
https://youtu.be/MfIWsXZRaIs?t=5
https://youtu.be/MfIWsXZRaIs?t=5
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
@Ezio_Wroclaw popraw spoiler.
Dopiero ruszyłem ten sezon, co do absurdów to wszystko już zostało tutaj napisane, przy 3 odcinku wypatrywałem czegoś nieoczywistego no ale na chuj się łudziłem
Fajne, widowiskowe sceny, ale scenariusz to robienie kurwy z logiki i wyzbycie się tego, co wyróżniało GoT. Zresztą, ten sezon to nic nowego w tej kwestii.
Spoiler
Np. samobója Sansy jak się kitrali z Tyrionem i wyciągnęła sztylet,uklęknięcia NK przed Branem, czegokolwiek
Fajne, widowiskowe sceny, ale scenariusz to robienie kurwy z logiki i wyzbycie się tego, co wyróżniało GoT. Zresztą, ten sezon to nic nowego w tej kwestii.
najlepsze jest to, że ze wszystkich beznadziejnie stworzonych postaci najbardziej na śmierć zasługują benioff i weiss, ale to byłoby juz niestety nielegalne
niebywałe jaki jest dysonans między chujowością ich koncepcji, a zgrabnymi jednak konceptami Martina
niebywałe jaki jest dysonans między chujowością ich koncepcji, a zgrabnymi jednak konceptami Martina
-
genocidegeneral
wyciekła dość kluczowa scena, a może i cały odcinek XD
link do sceny (50 sekund)
link do sceny (50 sekund)
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Ezio_Wroclaw
O chuj 
RateYourMusic
-
genocidegeneral
Spoiler
czyli jednak prawda, że Denerys odpierdoli i ktoś z otoczenia Jona ją zakurwi
- Ezio_Wroclaw
Ja pierdolęęęę
Spoiler
Jedyną opcją pozostaje to, że to tak naprawdę była dywersja i armie idą od strony lądu, bo jak zajebią wszystkich po kolei to
W ogóle po raz kolejny kurwa zero realizmu, napierdalajmy się z umarłymi prawie na Murze, ale w chwilę dopływamy do Królewskiej Przystani
RateYourMusic
Dziwne uczucie. Niby po ostatnim odcinku mam wyjebane w ten serial i wkurwili mnie straszliwie, ale tych spojlerów i przecieków i tak nie otworzę, żeby nie psuć sobie końcówki xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
wiadomo czy to spoiler z jutrzejszego odcinka czy z nastepnych?
-
genocidegeneral
Spoiler
w ogóle Qyburn z kolegami do zestrzelenia smoka użył chyba tej samej technologii, co Arya to zajebania NK
Spoiler

Spoiler
spoiler ze śmiercią smoka wygląda z pozoru na kolejny manewr bitewny pokroju kuriozalnej szarży dothraków w poprzednim odcinku. podejrzewam mimo wszystko, że ekipa z północy została w jakiś sposób zdradzona i dlatego skończy z chujem w dupie. jakiś atak z zaskoczenia w drodze na rokowania pokojowe czy coś. za mało tam statków, żeby mówić o bitwie morskiej. ewentualnie to może być ujęcie np. z ostatniego odcinka, gdy daenerys triumfalnie przybywa do królewskiej przystani już po zdobyciu miasta, a zaczajony euron robi jej psikusa
na ewentualnego kreta typuję varysa, któremu czerwona kapłanka przepowiadała śmierć (przy okazji sobie, co już się spełniło), a daenerys w którymś odcinku obiecała varysowi, że jeżeli ten ją zdradzi, to go spali żywcem. no i pewnie tak się skończy historia łysola, trochę w stylu littlefingera
dekapitację missandei przyjmuję natomiast z dziką rozkoszą. jej wątek miłosny z szarym robakiem to najbardziej zbędne gówno w całym serialu. chociaż dziewczyna śliczna
na ewentualnego kreta typuję varysa, któremu czerwona kapłanka przepowiadała śmierć (przy okazji sobie, co już się spełniło), a daenerys w którymś odcinku obiecała varysowi, że jeżeli ten ją zdradzi, to go spali żywcem. no i pewnie tak się skończy historia łysola, trochę w stylu littlefingera
dekapitację missandei przyjmuję natomiast z dziką rozkoszą. jej wątek miłosny z szarym robakiem to najbardziej zbędne gówno w całym serialu. chociaż dziewczyna śliczna
[mention]serwus[/mention]
Spoiler
dotychczasowe leaki (ale jeszcze niepotwierdzone) mówią, że to Jamie sprzeda północ
Spoiler
jeżeli to prawda, pozostaje zareagować jak adaś miauczyński na wypłatę w dniu świra
no jak kurwa jamie... on jest w północnej paczce od dwóch odcinków i od razu zostaje dopuszczony do takiej konfidencji, żeby móc odwrócić losy całej wojny na korzyść cersei?
no jak kurwa jamie... on jest w północnej paczce od dwóch odcinków i od razu zostaje dopuszczony do takiej konfidencji, żeby móc odwrócić losy całej wojny na korzyść cersei?
-
genocidegeneral
Spoiler

to już za wysoki lot trochę
- piernikowyskoczek
to wyciekł cały odcinek? bo nie zaglądam w spoilery
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer