2RZYN - "Króciutko" (03.06.2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasek

Re: 2RZYN - "Króciutko" (03.06.2021)

Post autor: Jasek »

cringe i przypał jak huj

bardziej niż hip hopowa akcja to polski kabaret i chłop przebrany za babę
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

oyche pisze: 04 cze 2021, 0:23 i co mozecie mu zarzucic, ze nagral was na czacie? no to fakt, akcja bandycka, ale to jest kurwa hiphop
Słuchaj, mi głównie chodzi o to, że typ próbuje mi siłowo przypiąć łatkę wczutego, gdzie to przecież on jest w sytuacji przeżywającego głupiego bana i odpierdala jakieś wielotygodniowe intrygi, ja naprawdę miałem to w chuju i nie pamiętałem czy on żyje, jest zbanowany czy pływa na niemieckim wycieczkowcu jako inżynier. Wcześniejsze historie podrzuciłem, żeby przypomnieć tym trochę świeższym userom, że to już nie pierwszy jego numer przy którymi poci się nad zemstą, chłop jest zwyczajnym creepem, ma metody creepa i tyle.

Dodatkowo ja nie widzę sensu w całej tej aferze tak o, z założenia - na wszystkie warny jakie dostał na forum JEDEN pochodził ode mnie, a DWA ze zgłoszeń księcia. DWA ostrzeżenia na DWANAŚCIE i 2rzyn pierdoli coś, że straszny duet impostorów się uwziął, no kurwa :lol: Z moich i księcia aktywności nie uskładałby się mu nawet jeden ban, a typ nie wiem skąd upierdolił sobie, że ktoś na niego poluje.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

będzie słuchane zaraz tylko zjem kanapki z serem
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
oyche

Post autor: oyche »

z mojej perspektywy [typka, ktory nawet nie za bardzo wie skad sie wziela cosa i o co wam chodzi] to widze bekowy mixtejp vs jakies screeny z panelu admina i analize lyrcisow wers po wersie, takze sam rozumiesz. nie mam pojecia czy nagrywal was tygodniami czy w jeden dzien, ale w sumie chuj w to, wariat dal 4 style, kazdy bangla plus te bekowe skity xD jak mozna tego nie docenic, ksiaze okresla sie jako content creator (prawdopodobnie slusznie), a tu mowi ze chujowe, bo za duza wczuta, imo gdyby siekal kogos innego to byscie propsowali, no ale nie chce wpierdalac pilki, moze rzeczywiscie nie wszystkich rozbawilo. nie mam pojecia czy go z dupy banowaliscie na tym czacie ani kto ma racje, ale powrot po banicji zaliczyl z pierdolnieciem i to sie ceni, za 5 lat na slizgawkernia.eu bedziecie to wspominac z usmiechem w temacie 'a pamietasz jak'
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

oyche pisze: 04 cze 2021, 0:23 chlop wmanewrowal waszych kumpli (bo zgaduje, ze jose i gonny_trebor ekipa od was) zeby spropsowali mixtejp, na ktorym was reza - no kurwa beka (mnie zreszta tez wmanewrowal).
a ja wiedziałem, że będą dissy na ksiecia i SWNa, chociaż nie spodziewałem się formy i myślałem, że ktoś jeszcze dostanie brzoskwinką z karaluchami w twarz, a do tego dojdą jakieś truskulowe kawałki, ale wywalone jajca, przecież bekowo-krindżowy kontent zawsze w cenie, jestem w tym konflikcie Szwajcarią jak Numer Raz

chociaż te ataki w SWNa to akurat dziwne co najmniej, bo na forum to ja dałem 2rzynowi więcej warnów niż SWN :D
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Zablokowany