ĆPAJ STAJL
Re: ĆPAJ STAJL
fo to akurat wygląda jak j00r w troche lepszych ciuchach
oczywiście #teamhewra
oczywiście #teamhewra
- przedszkolanek
jak chodzi o pierwsze to to był żart, a jak drugie to cytat odnosił się do wywiadu u winiego i reakcji części fanbase'u
a poza tym to hewra jako całość jednak mocno zjechała z swojego prime'u już bez tego
a jeżeli chodzi o nowego króla polskiego rapu to ewidentnie robi się miejsce na coś takiego, ekipa która wbiła w okolicach 2014 do topu polskiego rapu wyraźnie się kruszy (na boku zostawiam kwestie sprzedażowe)
- przedszkolanek
a faktycznie są dwa ^^ xD
też sorki za gapiostwo
też sorki za gapiostwo
JWP to jest legendarny skład w Warszawie, kumają się z całą sceną uliczną
Nie wiem jak tam street cred chłopaków z Krakowa, bo już od jakiegoś czasu tego typu kwestie latają mi koło huja, ale ogólnie ziomki na morderców raczej nie wyglądają, stąd też nie wiem jakie wbijanie się maczetą w arbuz
https://images91.fotosik.pl/156/bdece849a51fcb9bmed.jpg
https://lastfm-img2.akamaized.net/i/u/a ... fffd31.jpg
Nie wiem jak tam street cred chłopaków z Krakowa, bo już od jakiegoś czasu tego typu kwestie latają mi koło huja, ale ogólnie ziomki na morderców raczej nie wyglądają, stąd też nie wiem jakie wbijanie się maczetą w arbuz
https://images91.fotosik.pl/156/bdece849a51fcb9bmed.jpg
https://lastfm-img2.akamaized.net/i/u/a ... fffd31.jpg
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
a pomidor to nie jest teraz raczej ganiany przez tych słynnych uliczników? polecam obejrzeć filmiki z yt niejakiego młodego k2 - przednia beczka 
no ale to nie jest gta sa, ze wszyscy na zielono klepia sie z wszystkimi na fioletowo XD
a z ta maczeta w arbuza to chodzilo mi o potencjalny beef, gdzie widze szanse Hewry jak szanse Teabe z Frostim
a z ta maczeta w arbuza to chodzilo mi o potencjalny beef, gdzie widze szanse Hewry jak szanse Teabe z Frostim
cztery żubry i dwie kurwy
błagam niech to się nie skończy na zaczepkach na story
a gdzie tak napisałem, mówię tylko o street credzie i potencjalnych tzw plecach
muzycznie i w ogóle błyskotliwością wersów to nikt tam z ćpajstajlów nie ma podjazdu do Poldona więc o tych aspektach to nawet nie gadam
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Nikt z cpajstajlu nie ma wersami podjazdu do POLDONA XDDDDD?
Dobry trolling e-kolego
Dobry trolling e-kolego
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
lato w getcie to życiówka, bardzo sobie cenę takie kawałki jak dziwko zabiore cie na dno albo moje zycie to surwiwal albo policja mnie ściga dziwka mnie rzuciła bo to są szczere kurwa prawdziwie nawinięte historie życiowe do ktorych moge sie tez odnieść i sie z nimi w jakiś sposób identyfikować, ale w beefie miedzy innymi liczy się właśnie błyskotliwość i zawieranie całych zjawisk i zagadnień w jak najlepszej najprecyzyjniejszej najbardziej przystępnej formie a w tym Poldon jest mistrzem świata, z takich zabiegow lirycznych to z lata w getcie zostal mi w pamięci tylko wers "kurwa, cofnęliśmy się w czasy średniowiecza" a innych wersów powodujacych banan na ryju nie przypominam sobie, pozdro
Średnio kojarzę tych wszystkich nowych raperów, ale młodego drona bardzo szanuję. I jeśli się okaże, że faktycznie doniósł na jakiegoś sebixa i donos ten zaowocował odizolowaniem patusa od społeczeństwa, to będę szanować jeszcze bardziej.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:25 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
huj mnie to
poldon przy cpajstajlu to brzmi jak gość próbujący pierwszy raz w życiu sił na mikrofonie, szanujmy się.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Refren w gangach, charyzmatyczny rozpierdol na prawdziwej historii cpajstajlu, pare mocnych wersow na jestem przestepca i wiele innych dobrych linijek. Dodatkowo charyzma i bitewny nastroj i wjezdzanie na pelnej kurwie jak chociazby w „lessi wróć”. Poldon i jego autystyczna maniera w jakimkolwiek beefie zostala ny zmielona, pozdro
^^^ta, bo na ćpajstajlu to nawijaja wymiatacze z połamanym flow żywiołowym rytmem i innymi wygibasami, czarnuchu prośba
obczaj se wogle kawalki poldona bo nie masz pojecia o czym gadasz:
obczaj se wogle kawalki poldona bo nie masz pojecia o czym gadasz:
XD ten kawalek akurat znam no fajnie rasta ferari jade na fali fajnie se posluchac ale nie wiem co to wnosi do jakiejkolwiek dyskusji na temat ewentualnego beefu