Mac Miller - Circles (2020)
Re: Mac Miller - Circles (2020)
Ja też nie uważam jej za najlepszą płytę Maca, Swimming mi trochę lepiej siadło, a WMWTSO to już w ogóle, ale to jedna z moich ulubionych płyt ever. Ale i tak bardzo dobry album, propsowałbym nawet jakby to wyszło w normalnych okolicznościach, miło się tego słucha
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Right bardzo przyjemny kawałek
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- KillerCroc
Przepiękna jest ta płyta, jego ewolucja jako muzyka jest niesamowita, jego muzyka była ze mną od K.I.D.S. i pamiętam jak w okolicach Macadelica i Blue Slide Park myślałem, że nic ciekawego już nie wyjdzie. Watching Movies With the Sound Off zrobiło na mnie mega wrażenie a każda następna płyta była lepsza od poprzedniej. Szkoda, że nie dostaniemy zakończenia trylogii Swimming -> Circles -> i ostatni projekt, który miał być hip-hopem z krwi i kości, dawno czegoś takiego od niego nie było. Dla mnie top 5 najważniejszych raperów jacy towarzyszyli mi przez całe życie i największa strata. Peace
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Wróciłem do tego albumu wczoraj, przesłuchałem back to back najpierw Swimming, a później Circles. Oba przepięknie uzupełniające się albumy. Wielka szkoda, że Maca już z nami nie ma, wydawał się najfajniejszym ziomkiem (i wspaniałym artystą) z tych wszystkich młodych raperów.
Wrzuciłbym „I’ll be missing you” ale ostatnimi czasy nie wypada
Wrzuciłbym „I’ll be missing you” ale ostatnimi czasy nie wypada
- przedszkolanek
dajcie znać, jak Mac Miller AI będzie wydawał nowy album
Niedawno minęło sześć lat od premiery. Mam coś takiego, że instynktownie wracam do tego albumu w styczniu i to nie na jeden odsłuch. Piękna rzecz