Red Dead Redemption 2
Moderator: con shonery
Re: Red Dead Redemption 2
szkoda, że ta gra nie wyszła na ps5, bo bym se pograł
zara ktoś napisze, że przecież wyszła - huja tam, jak nie ma 60fps to nie wyszła. 30fps to są pokazy slajdów.
zara ktoś napisze, że przecież wyszła - huja tam, jak nie ma 60fps to nie wyszła. 30fps to są pokazy slajdów.
Ta gra byłaby idealna, gdyby Rockstar nie miał tego liniowego podejścia, które ma w każdej swojej grze (no w LA Noire nie grałem, więc nie wiem). Brakuje też delikatnie poprawionej ekonomii, ale zapamiętałem te grę jako totalną topkę.
Spoiler
Już jakiś czas temu grałem, ale jeden z ulubionych momentów to jak bodajże jakoś w połowie gry, już nie pamiętam komu spaliliśmy chatę i gra zaserwowała dosłownie 10-15 minut jazdy na koniu z dojebaną muzyką xD No nie do podjebania to klimat był, zahipnotyzował mnie ten moment fabularnie. Teraz już pamiętam tylko kluczowe momenty typu końcówka przed epilogiem, więc zdecydowanie coś co kiedyś może będzie mi dane ograć jak będę miał na czym.
zrobie ostatnie podejscie ale to jest taki kurwa usypiacz ta gra, nie wiem taka bloga immersja to by na mnie zrobiła wrazenie zanim moja bazowa dOpAmiNa nie byla rozjebana
mundialopsychoza
Na spokojnie se graj ja za pierwszym razem zrobiłem fabułę i misje poboczne i w sumie tyle a teraz sobie gram jeżdżę koniem gadam z dziwakami nie ruszam misji szukam kamieni( z mapka online bo za chuj bym nie znalazł) i bawię się fajnie
Według ostatnich trendów możesz zajebac sobie dxm dla lepszej wczutki
Fajnie jakby zrobili 3 część za 29 lat
Według ostatnich trendów możesz zajebac sobie dxm dla lepszej wczutki
Fajnie jakby zrobili 3 część za 29 lat
jak sie wsiaknie w klimat i np. spedzi pare godzin w snieznych gorach polujac na 3-gwiazdkowe skory to gra rozpierdala, dla mnie top gier w ogole wszechczasow, to jak dopracowane jest wszystko i ile jest contentu przez te pierwsze 3-4 rozdzialy to glowa mala. no a potem przychodzi koncowka...
Spoiler
swoja droga to ze epilog odblokowuje Ci druga polowe mapy w ktorej totalnie NIC nie ma do roboty
nie wiem kto na to kurwa wpadl
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
o fajnie ze podbiliscie bo zapomnialem
zagralem ze 2 miesiace temu pierwszy raz w zyciu i ogolnie tak
pewnie jedna z lepszych gier w jakie gralem, ale nadal uwazam jedynkę za lepszą - na pewno większy efekt WOW i rozpierdol w głowie, że można coś takieego z grą zrobić.
tutaj sporo rzeczy przehajpowanych i przesadzonych, realizm tylko wtedy kiedy gra chce być realistyczna, pojebane i głupie mechaniki, kurewsko nudne i liniowe misje.
w sumie dkla mnie epilog > fabuła, ogólnie mogliby wyjebać tę fabułę i skupić się na eksploracji/polowaniach/pobocznych i byłoby dużo fajniej bo ta ekipa dutcha i cała ta lojalność do niego/Majki to jest takie głupie że oboże, jebnałbym im dynamit do obozu w środku nocy na początku drugiego rozdziału i spokój by był
oczywiście Marston >>> Morgan i większy wzrusz jak mu koń padł niż jak sam zdychał debil jebany
fragment gry na tej zasranej wyspie to najgorsze co w życiu grałem, skrypty, sterowanie i ogólnie cała ta wielka bitwa ostatnia to takie dno że ja pierdole, serio jedno z gorszych gamingowych wspomnień u mnie będzie, nie wiem na chuj to było bo też nic nie wnosiło do historii
remaster jedynki na silniku z dwójki to by była najlepsza gra ever
zagralem ze 2 miesiace temu pierwszy raz w zyciu i ogolnie tak
pewnie jedna z lepszych gier w jakie gralem, ale nadal uwazam jedynkę za lepszą - na pewno większy efekt WOW i rozpierdol w głowie, że można coś takieego z grą zrobić.
tutaj sporo rzeczy przehajpowanych i przesadzonych, realizm tylko wtedy kiedy gra chce być realistyczna, pojebane i głupie mechaniki, kurewsko nudne i liniowe misje.
w sumie dkla mnie epilog > fabuła, ogólnie mogliby wyjebać tę fabułę i skupić się na eksploracji/polowaniach/pobocznych i byłoby dużo fajniej bo ta ekipa dutcha i cała ta lojalność do niego/Majki to jest takie głupie że oboże, jebnałbym im dynamit do obozu w środku nocy na początku drugiego rozdziału i spokój by był
oczywiście Marston >>> Morgan i większy wzrusz jak mu koń padł niż jak sam zdychał debil jebany
fragment gry na tej zasranej wyspie to najgorsze co w życiu grałem, skrypty, sterowanie i ogólnie cała ta wielka bitwa ostatnia to takie dno że ja pierdole, serio jedno z gorszych gamingowych wspomnień u mnie będzie, nie wiem na chuj to było bo też nic nie wnosiło do historii
remaster jedynki na silniku z dwójki to by była najlepsza gra ever
te pare godzin trwa faktycznie 40 min bo to polowanie w sumie też schematyczne i proste, ale no spoko
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
to prawda, niemniej ja lubilem rozstawiac sie i robic roleplay ze jestem mountain manem i obserwowac co tam tworcy zgotowali za przyrode, bo pod tym wzgledem gra jest dopieszczona poteznie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Ta gra bylaby idealna jakby byla calkiem innasqlie pisze: ↑30 cze 2026, 22:12 Ta gra byłaby idealna, gdyby Rockstar nie miał tego liniowego podejścia, które ma w każdej swojej grze (no w LA Noire nie grałem, więc nie wiem). Brakuje też delikatnie poprawionej ekonomii, ale zapamiętałem te grę jako totalną topkę.
Spoiler
Już jakiś czas temu grałem, ale jeden z ulubionych momentów to jak bodajże jakoś w połowie gry, już nie pamiętam komu spaliliśmy chatę i gra zaserwowała dosłownie 10-15 minut jazdy na koniu z dojebaną muzyką xD No nie do podjebania to klimat był, zahipnotyzował mnie ten moment fabularnie. Teraz już pamiętam tylko kluczowe momenty typu końcówka przed epilogiem, więc zdecydowanie coś co kiedyś może będzie mi dane ograć jak będę miał na czym.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
a co jest ciumciokowatego w głównym bohaterze?