Laikike1
Re: Laikike1
no to kuuuuuuuurwaaaaa <wdech 3 sekundy> nie oglądaj jak ci coś nie pasuje
wracaj do słuchania ćpuna toncia
wracaj do słuchania ćpuna toncia
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- formaszczytu
Którym przy okazji Mar gardzi.
Nie o to mi chodzi, ja od "Mara" (swoją droga nei wiem czy o nie powinno byc zarezerwowane dla prwyatnych znajomych) to wykupilem wszytko, a z tym Tonciem to mcno nie trafiłes, nie słucham. Chodzi mi o to, ze to mozna by jako offtop potratkowac bo muzyki to nie dotyka
-
frontkick
Na kanale laika wleciał snippet do AF. Aż dziwne że jestem pierwszy który o tym pisze, bo bit jest mocarny.
jest wspomniane w temacie o af
-
frontkick
Muszę tutaj zwrócić honor raperowi Laikike1 bo byłem pewien że da sobie spokój po kilku odcinkach, propsy
Grudniowy challenge sobie robi Mar.
- afterlight
tez myslalem ze jak wyswietlenia zaczna spadac co bylo oczywiste, bo zostaje coraz mniej ludzi ktorzy ogladaja dla samej osoby laika, a raczej zostaja tylko ci naprawde zainteresowani tematem, to po prostu popierdoli temat. no ale jakos w poczatkowych odcinkach powiedzial ze nawet jak jednej osobie to pomoze to sie wszystko oplacalo i jak widac nie rzucal slow na wiatr wiec szacunek
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
ale wiesz, że on tego nie robi dla wyświetleń, tylko to jest element terapii?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Ja jakoś mocno się nie intersowałem temat, ale wydawało mi się nawet ciekawe. Z tym, że no raz na jakiś czas, słuchanie codziennie po 40 minut to dla mnie za dużo i odpadam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Słucham i kibicuję. Mocny ten ostatni odcinek z opisem ataku padaczki alkoholowej i plastycznych snów po antydepresantach.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
-
rubinstein
ty on jak major wyglada
Mógł nie zapowiadać, z zaskoczenia pewnie lepiej by siekło.
Co nie zmienia faktu, że jednak spoko, że ta tradycja tracku pod koniec roku dalej będzie kultywowana. Ciekawe, czy tym razem dalej z BobAirem czy może z innym producentem (Pete? Szops? Elhuana? )
Co nie zmienia faktu, że jednak spoko, że ta tradycja tracku pod koniec roku dalej będzie kultywowana. Ciekawe, czy tym razem dalej z BobAirem czy może z innym producentem (Pete? Szops? Elhuana? )
Ostatnio zmieniony 23 gru 2019, 21:30 przez manieq, łącznie zmieniany 1 raz.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.