King Tomb

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

DwaRazy

Re: King Tomb

Post autor: DwaRazy »

Bolo pisze: 05 cze 2020, 15:53 Ale trzeba nie mieć godności żeby słuchać złodzieja
jak cie typ ojebał na temacie, a ja se pale z nim blanty to kto jest frajerem
chyba ze jestes typem ktory uslyszal ze gosc jebie ludzi na temacie i sie przypierdala ze jak moge z nim blanty palic
no normalnie bo mam wyjebane w tych ludzi

pozdrawiam
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

DwaRazy pisze: 05 cze 2020, 18:12 jak cie typ ojebał na temacie, a ja se pale z nim blanty to kto jest frajerem
no ty :dunno:
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
DwaRazy

Post autor: DwaRazy »

moze na forum faktycznie
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Beben

Post autor: Beben »

No i wrzucił zajebisty kawałek, po którym zniknął i nie wiadomo czy się jeszcze kiedyś pokaże. Szkoda bo Wystudzony Temperament 2 to jeden z moich ulubionych albumów. Dużo dobrych punchy, dobra technika i naprawde ciekawe teksty gdzie punche są tylko zabiegiem w utworze a nie jego esencją i cała treścią utworu. Kurcze no trudno, że się to tak potoczyło ale sam to na siebie debil sprowadził
Awatar użytkownika
ind1cud

Post autor: ind1cud »

https://youtu.be/3dUEp-2kjLg

Vlogasek od King Tomba
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Serio ktoś jeszcze interere się losem tego typa
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

@camzatizbak - Na tym forum damski bokser przez niektórych jest uznawany niemalże za Boga, to czemu i złodziej nie ma być xD. Oczywiście z mojej strony wyjebane w Tomba, raz jakbym miał go zobaczyć to na tym rap nokaucie z Boberem, skoro go wyzwał to niech nie obsra gaci. Ale ogólnie Tomb to miał u mnie spore propsy tak do 2015, potem po prostu...nie da się tego wszystkiego tratkować poważnie. Natomiast camz, skoro damski bokser ma ponad 100 stron atencji, to czemu i złodziej nie ma mieć kilku, nie odbierajmy im tego :dunno:
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

True true...
Moje osobiste zdanie jest takie, że postrzegałem zawsze Tomba jako zadufanego typa, skille miał całkiem, to co słyszałem nie mogę powiedzieć że było chujowe, nigdy nie jarałem się przesadnie. Najbardziej to jedynie komu zaszkodził to sobie sam, gdyby się ogarnął to by nadal był czołóweczką w SBM. Looser i chyba tyle.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

camzatizbak pisze: 08 sty 2021, 20:37 Serio ktoś jeszcze interere się losem tego typa
Mi jak ostatnio gdzieś przewinęła się jego ksywa to zastanowiłem się chwilę gdzie mógł skończyć polski cassidy, także z ciekawością obejrzę.
niuskultonowytruskul

Post autor: niuskultonowytruskul »

Fajny, luźny vlog do posłuchania. Bez żadnego mędrkowania czy niewiadomo jakich prawd objawionych.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

DLACZEGO PRZESTAŁEM PIĆ?

Chyba kolejny na terapii jutubowej.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Czekam na krosa z Lajkajkłanem
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

Obejrzałem odcinek o rapie. Bardzo dobrze mówi King Tomb, zgadzam się z nim całkowicie. Jebać stękożaps i stękających śmieci.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
gloryboy

Post autor: gloryboy »

Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

Kolejny świetny odcinek od King Tomba. To jest najlepsze co spotkało polski rap.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

dobrze sie tego słucha jednak dalej bierzmy pod uwagę ze to jest tomb (wiadomo najlepsze pancze w polsce ale i też jeden z największych dzbanów który teraz mogłbyć wysoko ale no)
tak jak ktos napisał wyżej czekam na krosa z laikiem kurwa to by było ciekawe ale chyba mało prawdopodobne
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

świetne są te jego vlogi, dobrze się słucha w tle, dużo pozornie prostych mądrości jest tam zawartych
FruitOffTheWall pisze: 16 sty 2021, 13:02 jeden z największych dzbanów
bo?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Nawet fryzura coraz bliższa Laikowej
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ziomus serio zadajesz takie pytanieXD najs bejt
chodzi mi o to ze gościu zjebał kariere,zrobił swoich fanów w chuja i jeszcze można kilka akcji wymienić. Ja rapem tomba sie jaram dalej w chuj( w sensie te nowe rzeczy sredniawka ale ciachy to taki moj osobisty klasyg troche) wiec słowo dzban naprawdę do niego pasuje i nie pierdolcie mi tutaj ze tomb to jest iq 400 chłop
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

FruitOffTheWall pisze: 16 sty 2021, 13:49 zjebał kariere
średnio kupuję ten argument, każdy ma swoje subiektywne ambicje i wartości w życiu, zrobienie kariery nie jest obiektywnym wyznacznikiem czegokolwiek, i "kariera" oraz wszystko co z niej wynika (lifestyle itd) może byćw dłuższej perspektywie o wiele bardziej destruktywna dla jednostki niż takie "normalne" spokojne życie z rodziną i praca na etacie
FruitOffTheWall pisze: 16 sty 2021, 13:49 nie pierdolcie mi tutaj ze tomb to jest iq 400 chłop
no jasne że nie, ale po co od razu popadać w skrajność że jest jednym z największych dzbanów?

jeśli dzban to przypałowiec to ok, ale jeśli dzban = idiota, to ja się nie zgadzam, TomB na pewno nie jest idiotą, całkiem inteligentny i merytoryczny facet, nawet za czasów SB ziomów we wszystkich wywiadach błyskotliwością zawsze przyćmiewał białasa i solke, imo
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
ODPOWIEDZ