jak cie typ ojebał na temacie, a ja se pale z nim blanty to kto jest frajerem
chyba ze jestes typem ktory uslyszal ze gosc jebie ludzi na temacie i sie przypierdala ze jak moge z nim blanty palic
no normalnie bo mam wyjebane w tych ludzi
pozdrawiam
jak cie typ ojebał na temacie, a ja se pale z nim blanty to kto jest frajerem
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
no ty
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Mi jak ostatnio gdzieś przewinęła się jego ksywa to zastanowiłem się chwilę gdzie mógł skończyć polski cassidy, także z ciekawością obejrzę.
bo?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
średnio kupuję ten argument, każdy ma swoje subiektywne ambicje i wartości w życiu, zrobienie kariery nie jest obiektywnym wyznacznikiem czegokolwiek, i "kariera" oraz wszystko co z niej wynika (lifestyle itd) może byćw dłuższej perspektywie o wiele bardziej destruktywna dla jednostki niż takie "normalne" spokojne życie z rodziną i praca na etacie
no jasne że nie, ale po co od razu popadać w skrajność że jest jednym z największych dzbanów?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia