koniec pisze: ↑22 kwie 2020, 19:21
ja nie kumam jak ona sobie nie życzyła to pewnie jakby chciała to by ten teledysk zdjęli, chyba że na piśmie się na takie coś zgodziła chyba co nie?
o to właśnie chodzi, ale dzbany będą rapera krzyżować za chwilę
atencjuszka i tyle, a wy dalej pierdolcie o molestowaniu i innych
Niesamowite, że poszło o klepnięcie w tyłek, a ludzie rzucają jakieś porównania do gwałtu/molestowania, mordów.
Przecież wiadomo, że są jakieś granice, ale spójrzcie ile takich akcji instagramowych kobiet jest ostatnio.
Moltisanti pisze: ↑22 kwie 2020, 21:19
Rozumiem że wg ciebie każdy ma obowiązek wiedzieć kim jest Żabson
no szczególnie, że idzie się na jego koncert, a później godzi się na wystąpienie w teledysku, no to nie wiem, chyba wiadomo kim ta osoba jest
koniec pisze: ↑22 kwie 2020, 19:21
ja nie kumam jak ona sobie nie życzyła to pewnie jakby chciała to by ten teledysk zdjęli, chyba że na piśmie się na takie coś zgodziła chyba co nie?
o to właśnie chodzi, ale dzbany będą rapera krzyżować za chwilę
atencjuszka i tyle, a wy dalej pierdolcie o molestowaniu i innych
no to przeciez ona mowi tam wyraznie, ze ma pretensje o dwie sprawy
1. o sam fakt, ze zabson bez jej zgody z zaskoczenia klepal ja po dupie jak akurat kamera robila zblizenie na jej odwlok
2. o to ze mimo jej wielokrotnych prosb o usuniecie pewnych scen olali ja, bo nie podpisala zadnej umowy
afera robi sie troche rozdmuchana, co nie zmienia faktu, ze zachowanie zabsona slabe. ale jak go juz od dawna mam za idiote, wiec zero zaskoczenia
Uśmiechnąłem się, bo pamiętam jak ten traczek wychodził, odpaliłem teledysk przy jakimś piwku z ziomkiem i rozkminiałem sobie co muszą mieć w bani wszystkie dupeczki występujące w klipach numerów, gdzie raper nawija sobie o głupich sukach, olewaniu tępych dup, jebaniu na jedną noc, a one odgarniają obok włosy i ładnie się uśmiechają. Zastanawiałem się, czy wiedzą w ogóle do jakiego numeru mają się wystroić, czy słyszą kawałek pierwszy raz już po zapaleniu się lampki i myślą "kurwa, co tu się odpierdala", jak widać do końca nie wiadomo.
Co do Żabsona - sądzicie, że grając koncert w domu Ekipy klepał po dupie Wersow??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
SWN pisze: ↑22 kwie 2020, 21:46
Uśmiechnąłem się, bo pamiętam jak ten traczek wychodził, odpaliłem teledysk przy jakimś piwku z ziomkiem i rozkminiałem sobie co muszą mieć w bani wszystkie dupeczki występujące w klipach numerów, gdzie raper nawija sobie o głupich sukach, olewaniu tępych dup, jebaniu na jedną noc, a one odgarniają obok włosy i ładnie się uśmiechają. Zastanawiałem się, czy wiedzą w ogóle do jakiego numeru mają się wystroić, czy słyszą kawałek pierwszy raz już po zapaleniu się lampki i myślą "kurwa, co tu się odpierdala", jak widać do końca nie wiadomo.
Co do Żabsona - sądzicie, że grając koncert w domu Ekipy klepał po dupie Wersow??
Tak na 100% klepał
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Ablazir pisze: ↑22 kwie 2020, 21:41
o które dwa momenty z teledysku konkretnie chodzi?
napewno 1:13
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Dopiero teraz ta lampucera obudziła się że jest klepana po dupie ? Nie ukrywając że Żabson to debil to ona nie lepsza, plus atencjuszka no ale co po takich internetowych świecznikach można się spodziewać, seksistowska akcja u jednego rapera wyszła to może ja skorzystam na drugim . Pewnie ona przebieg ma także niemniejszy niż dorobek żaby
po prostu odpowiedziala losowo na pytanie ktore ktos jej zadal na wyjebaniu, a tu zaraz co drugi pierdoli ze ona chce sie wybic i robi afere tera xD co jest z wami
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
PSZ pisze: ↑22 kwie 2020, 18:34
Zabawne że jakaś dupa narzeka na klepnięcie w tyłek przez rapera gdy jej sposobem na życie to jest właśnie ta dupa i sprzedawanie swojego ciała w internecie.
daveyo pisze: ↑22 kwie 2020, 18:37
Właśnie wróciłem z planu teledysku do najnowszego kawałka Chief Keefa, jestem oburzony i dla mnie to zwykły prostak, bo poczęstował mnie jointem i celował do mnie z gnata, a w teledysku przecież mieliśmy biegać dookoła tęczy i trzymać się za rączki.
moze zaden z zabsona chad, zeby mogl sobie na to pozwalac
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
i jak żapson szczeka na lewo i prawo, że lubi się ruchać, to niechybnie nie będzie miał żalu, jeśli go zerżnę analnie przy najbliższym spotkaniu.
Ludzie, a gdyby ktoś z Waszej rodziny wystąpił w klipie żapsona to też bylibyście pełni zrozumienia dla takiego chamstwa?
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
jajca pisze: ↑23 kwie 2020, 10:58
Ludzie, a gdyby ktoś z Waszej rodziny wystąpił w klipie żapsona to też bylibyście pełni zrozumienia dla takiego chamstwa?
xDDD dosyć ciekawy eksperyment myślowy, nie powiem że nie