PRO8L3M - Art Brut (2014)
Re: PRO8L3M - Art Brut (2014)
2k za Vinyl na OLX, niezle, chociaz zastanawiam sie na ile te ceny sa "realne" biorac pod uwage, ze za podobna cene chodzi drugie solo Hendrixa na globalnym rynku.
Chyba trafilem na twoja plejke, wielki props dla ciebie bo sluchanie w losowej kolejnosci wkurwialo niemilosiernie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
o to super, podrzucę w sumie tutaj może więcej osób skorzysta:
królu złoty 
no i fajnie
Jak coś to możecie sobie po prostu wgrać dowolną muzykę na Spotify w mp3 przez pliki lokalne i synchronizować playlisty, żeby mieć też dostęp np. na telefonie 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- piernikowyskoczek
haha to już zapomniana sztuczka, ostatnio wgrywałem tak ah24n2 i skitrane to było trochę na kompie w opcjach
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
peterkurten
Dziś mija 9lat od premiery tego arcydzieła, zachęcam do odsłuchu w dniu dzisiejszym
ta płyta skończyła polski rap
skurwiel się okazał bestią
- scam_sakawa
słusnie czy niesłusnie?
chu-chu-chuj wie
chu-chu-chuj wie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
To ciekawe, bo akurat dzisiaj sobie odpaliłem całą pierwszy raz od bardzo dawna. Zdecydowana topka w polskim rapie i prawdopodobnie najlepszy twór rapera Problem.
ooo człowieku, pewnie
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
czy takie inwestycje w goscia od graffiti tez sie kwalifikuja w te slynne cyniczne ruchy pod fajnopolactwo i jak najwieksze zasiegi?
szczerze nie zwróciłem uwagi od kiedy oskar pokazuje swoją twarz, kiedy to się zmieniło mniej więcej?