Adi Nowak
Re: Adi Nowak
I tak props ze zjechał Pato fame mma
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- Moltisanti
Typ gloryfikujacy ćpanie od lat będzie mowil ze program rozrywkowy jest szkodliwy, hiphop
Ćpanie też hejtuje. Ppl change. Program rozrywkowy to jest awantura o kase, fame mma to pato
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- Karko_Nape
Czyli przez długi okres czasu narkotyki ok, a jak żyćko się posypało to nagle popiół i sprawy nie było? Taki oświecony ćpun jest na każdym osiedlu. Problem polega na tym że jakby dalej było bajlando, a nie spadek formy to gloryfikowanie ćpania nigdy by się nie skończyło.
nie interesuje mnie ten wałek, ale w sumie interesuje mnie czy odbił michała szpaka prezesowi drutexu?
https://www.plotek.pl/plotek/7,78649,10 ... morza.html
https://www.plotek.pl/plotek/7,78649,10 ... morza.html
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Moltisanti
No tak hejtuje że nawet w tym numerze gdzie zali się na ćpanie daje przekaz że grzyby i thc kluczem otwierającym umysł. Chlop ćpa już tyle że nawet w tekście pisanym nie ustrzegl się racjonalizowania cpunskiego procederu.
- przedszkolanek
był chujowy i w ogóle na tym klipie to był człowiek jakby wyprodukowany przez chorą wyobraźnię doroty masłowskiej, i nie tylko na klipie w sumie
Dodano po 37 sekundach:
22 dni bez ćpania po nosie XD
@Sivestro Haha, przesłuchałem ten wywiad. Niektóre wypowiedzi nawet lotne, natomiast niektóre ćpuńskie totalnie - ooo człowieku cukier to też narkotyk, jest tak samo szkodliwy jak mefedron. I retencja nasienia, tyle profitów! Płytę (w tym miesiącu wychodzi chyba?) z ciekawości sprawdzę, "Ognisko niedomowe" było niezłe.
No i pięknie że jak narkotyki zmiatają z planszy to i Belmondziak odmawia pacierze na dworcu, i Adi Nowak za czytanie Biblii się zabiera
No i pięknie że jak narkotyki zmiatają z planszy to i Belmondziak odmawia pacierze na dworcu, i Adi Nowak za czytanie Biblii się zabiera
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Bo Adi to inteligentny ziomek, ale tak przejarany i przecpany że przez te zwiechy i wygląd bardziej przypomina jakiegoś zdegenerowanego hipsterokloszarda, ale wciąż niektóre przekminy pokazują że jakaś minimalna trzeźwość umysłu u niego istnieje
Aczkolwiek rozczarowany jestem, że Trebusz wyszedł dwa lata temu i nie przestał ćpać, na wywiadzie się chwalił że to już 22 dni bez substancji donosowych i świętował sukces nazywając to Nowak November xd
Aczkolwiek rozczarowany jestem, że Trebusz wyszedł dwa lata temu i nie przestał ćpać, na wywiadzie się chwalił że to już 22 dni bez substancji donosowych i świętował sukces nazywając to Nowak November xd
Niezly cpunek, podziwiam sluchania tego belkotu przez 2 godziny ja odpadlem po losowych 30 sek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji