Barto'cut12 - Sztuczne Kwiaty (2020)
- przedszkolanek
Re: Barto'cut12 - Sztuczne Kwiaty (2020)
nie pytajcie mnie się dlaczego to jest tak wrzucone, ale jest okazja, żeby podbić temat, to podbijam
-
frontkick
Fajnie wspominam tę płytę, przejebana warstwa muzyczna i spoko rapsy. Szkoda ze to tak bokiem przeszlo no ale tez trudno sie dziwic bo to brudny i spojny material
- przedszkolanek
btw te numery wyżej są wrzucone niedawno jako osobne single
poza tym barto puścił tape instumentalny
https://open.spotify.com/album/5TuoRcTVlvXCVUrsy6iMpt
z tej okazji zrobiłem temat bio
viewtopic.php?f=6&t=6890
poza tym barto puścił tape instumentalny
https://open.spotify.com/album/5TuoRcTVlvXCVUrsy6iMpt
z tej okazji zrobiłem temat bio
viewtopic.php?f=6&t=6890
Ten beattape to zara 6 lat będzie miał a nie świeżynka
- przedszkolanek
a, nawet nie znałem, ale wleciało na streamingi
- endjrugolara
Yo yo mobilki.przedszkolanek pisze: ↑20 lis 2020, 16:01 nie pytajcie mnie się dlaczego to jest tak wrzucone, ale jest okazja, żeby podbić temat, to podbijam
Już wyjaśniam - "Sztuczne Kwiaty" jak i wszystkie moje albumy zostają ponownie "przetransferowane" na platformy streamingowe przez to że zmieniłem dystrybutora cyfrowego jak i zapis swojej ksywy z "Barto'cut12" na "Barto Katt" w dodatku przez brak możliwości u poprzedniego dystrybutora nie mogłem wrzucić samych singli które są kluczowe w uzyskaniu zasięgu dlatego też dopiero teraz.. single są wrzucone osobno ale także połączone z całym albumem. Ogólnie - zmiana ksywy jest dość ciężkim procesem w realiach cyfrowych dlatego tak to w tym momencie wygląda ale z czasem - wszystko wróci do normy. Pierwsza ksywa przez swoją pisownie niestety przysporzyła mi dość sporo problemów czy to w świecie "papierkowym" czy dziennikarskim.. zawsze były jakieś pomyłki i po prostu już mnie to wkurwiało.
Nic, tyle - wracam robić nowe rzeczy, pozdro ziomalse. Stay tuned.
Oj, nie doceniłem na początku, poleciało 2-3 razy, niby nie narzekałem ani nic, ale dziś wróciłem i produkcyjnie niesamowity sztos, nawijkowo też solidnie, razi wada wymowy i tego chyba nie przeboleję, ale najlepsza płyta Barto do tej pory i leci props, spóźniony, ale szczery.
To byłaby mega zajebista płyta, gdyby on na niej nie rapował. Przykro mi, ale no ja nie mogę tego przeboleć, przez to przez cały rok próbowałem wrócić ze 3-4 razy i ani razu nie dotrwałem do końca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji