Pezet
-
Johnny
Re: Pezet
Już tu ileś stron wcześniej chyba pisałem, że narzucenie sobie jakiegoś z dupy terminu, zamiast robić na spokojnie, albo nawet przesunąć premierę o miesiąc czy tam ileś, to jakaś totalnie dziwna zagrywka. Właściwie to nie wiem czy wierzyć w te super dramaturgię "zdąży czy nie zdąży", czy miał tak na prawdę cały czas świata, a po prostu na ten moment pomysły były takie a nie inne. Nadal czasem wracam do paru kawałków, mogło być gorzej, ale mogło i lepiej - stać go na to. Może dzięki temu, że jednak sprzedała się dobrze i na koncerty ludzie też chętnie przychodzą, to zachce mu się faktycznie nagrać jeszcze jakąś petardę - wiele rzeczy idzie lepiej z odpowiednią motywacją
- gods bidness
Ale akcję marketingową odjebał. Jeśli dobrze rozumiem, to żeby przyjść na koncert, trzeba kupić bluzę, a żeby kupić bluzę, trzeba przyjść na koncert.
Spoiler
Ruszyła sprzedaż limitowanego merchu „Muzyka Współczesna”.
Kolekcje możecie kupić wyłącznie w internetowej przedsprzedaży na www.ebilet.pl/pezet. Zakupione produkty będzie można odebrać osobiście bezpośrednio podczas koncertu odbywającego się w jednym z czterech miast: Gdyni, Katowicach, Wrocławiu i Warszawie.��
Aby kupić produkty, wejdź na stronę eBilet.pl/Pezet wybierz produkt i wpisz kod dostępowy - jest nim siedmiocyfrowy numer Twojego zamówienia. Numer zamówienia widoczny jest w tytule mailowego potwierdzenia zakupu biletów oraz na bilecie. Jeden kod dostępowy upoważnia do dokonania jednej transakcji (na maksymalnie 10 produktów). Osoby, które nie kupiły jeszcze biletu na Magenta Tour będą mogły dokonać zakupu merchu po kupieniu biletu na koncert.
Kolekcje możecie kupić wyłącznie w internetowej przedsprzedaży na www.ebilet.pl/pezet. Zakupione produkty będzie można odebrać osobiście bezpośrednio podczas koncertu odbywającego się w jednym z czterech miast: Gdyni, Katowicach, Wrocławiu i Warszawie.��
Aby kupić produkty, wejdź na stronę eBilet.pl/Pezet wybierz produkt i wpisz kod dostępowy - jest nim siedmiocyfrowy numer Twojego zamówienia. Numer zamówienia widoczny jest w tytule mailowego potwierdzenia zakupu biletów oraz na bilecie. Jeden kod dostępowy upoważnia do dokonania jednej transakcji (na maksymalnie 10 produktów). Osoby, które nie kupiły jeszcze biletu na Magenta Tour będą mogły dokonać zakupu merchu po kupieniu biletu na koncert.
Nic dziwnego - Pezet już od X czasu nagrywa rap TYLKO I WYŁĄCZNIE dla hajsu. Dostał trochę wiatru w żagle znowu i wyciska ze swojego fanbase'u jak najwięcej.
Ogólnie wszystko git, tylko niech nie dorabia do tego takiej otoczki "ledwo zdążyłem z płytą", "ostatni koncert no kurde ostatni wbijajcie" itd.
IMO najlepiej to mu wychodzą te luźne kawałki robione na zamówienie/we współpracy z daną marką.
Ogólnie wszystko git, tylko niech nie dorabia do tego takiej otoczki "ledwo zdążyłem z płytą", "ostatni koncert no kurde ostatni wbijajcie" itd.
IMO najlepiej to mu wychodzą te luźne kawałki robione na zamówienie/we współpracy z daną marką.
-
peterkurten
Jakby ktoś chciał to mam na sprzedaż bilet na koncert we Wrocławiu, 59pln i między nami spoko.
Źle zrozumiałeś, weź przeczytaj to jeszcze raz. Ten merch jest tylko dostępny dla osób, które kupiły bilet. Możesz przyjść na koncert ubrany jak chcesz, nie ma żadnego "obowiązkowego stroju". Jest tylko możliwość odbioru ubrań na koncercie, co jest fajną opcją. Nie ma tu żadnego kfitflipu.gods bidness pisze: ↑14 lut 2020, 12:56 Ale akcję marketingową odjebał. Jeśli dobrze rozumiem, to żeby przyjść na koncert, trzeba kupić bluzę, a żeby kupić bluzę, trzeba przyjść na koncert.![]()
Spoiler
Ruszyła sprzedaż limitowanego merchu „Muzyka Współczesna”.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
- Bryx Fenrir
siema wariaty
na kiedy datujecie ostatni dobry numer pezeta? ale nie że taki ok spoko ;d tylko coś czym się jarasz, normalnie zapętlasz i czasem linijka zaplącze ci się bezwiednie jak dokądś idziesz, nie chodzi o zwrotkę, gościnkę, kilka wersów, lecz cały utwór, ja zacząłem się nad tym zastanawiać i stwierdziłem, że ostatni track, no ale ten numer jest z 2013 roku i nwm czy coś mi się pojebało, o czymś zapomniałem czy on rzeczywiście od siedmiu lat nie nagrał niczego co by mi się spodobało, wiem, że jemu już się nie chce nawijać i słychać to w każdym wersie każdego nowego kawałka, ale kurwa aż tak tak długo? no nwm, aż nie chce mi się wierzyć, może coś mi się przypomni przy waszych propozycjach
od razu powiem, że większość (wszystkie?) tracki reklamowe są dla mnie gówniane, a osoba odpowiedzialna za upublicznienie piromana powinna dostać w w mordę za bezczeszczenie zbigniewa stonogi sztuki żabsona, pozdro
na kiedy datujecie ostatni dobry numer pezeta? ale nie że taki ok spoko ;d tylko coś czym się jarasz, normalnie zapętlasz i czasem linijka zaplącze ci się bezwiednie jak dokądś idziesz, nie chodzi o zwrotkę, gościnkę, kilka wersów, lecz cały utwór, ja zacząłem się nad tym zastanawiać i stwierdziłem, że ostatni track, no ale ten numer jest z 2013 roku i nwm czy coś mi się pojebało, o czymś zapomniałem czy on rzeczywiście od siedmiu lat nie nagrał niczego co by mi się spodobało, wiem, że jemu już się nie chce nawijać i słychać to w każdym wersie każdego nowego kawałka, ale kurwa aż tak tak długo? no nwm, aż nie chce mi się wierzyć, może coś mi się przypomni przy waszych propozycjach
od razu powiem, że większość (wszystkie?) tracki reklamowe są dla mnie gówniane, a osoba odpowiedzialna za upublicznienie piromana powinna dostać w w mordę za bezczeszczenie zbigniewa stonogi sztuki żabsona, pozdro
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
a ja tam lubię ten kawałek, żeby zobaczyć czego słuchasz zerknąłem szybko Twoje posty i widzę, że pierdoląc na ten track jednocześnie dopiero co czekałeś z wypiekami na tymka z bonsonem, więc nie wiem po co podejmować dyskusję 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- KillerCroc
Czy jestem jedyną osobą której podoba się Piroman Pezeta? Uprzedzając, podoba mi się także Ukryty w mieście krzyk Żabsona 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Mi też się Piroman podoba. Oprócz tego lubię też Drogę, ale to chyba głównie przez bit.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY