Sentino
Re: Sentino
Lol czemu ja mam płacić jakiemuś typowi żeby on podesłał ścieżki stepowi?
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Mnie polskie produkcje Sentino srednio interesuja, ale...
...jezeli chcesz uslyszec nowe stare niepublikowane kawalki Sentino i chcesz, zeby istnial choc cien szansy, ze Sentino w przyszlosci zacznie nagrywac po Polsku i nie bedzie blokowany przez Step - no to chyba uczciwy deal?
Smirnoff juz nie raz udowadnial, ze jest mozgiem i zdrowym rozsadkiem Sentino.
...jezeli chcesz uslyszec nowe stare niepublikowane kawalki Sentino i chcesz, zeby istnial choc cien szansy, ze Sentino w przyszlosci zacznie nagrywac po Polsku i nie bedzie blokowany przez Step - no to chyba uczciwy deal?
Smirnoff juz nie raz udowadnial, ze jest mozgiem i zdrowym rozsadkiem Sentino.
- con shonery
- Moderator
czekajcie, czyli Sentino wziął hajs za album, nie wywiązał się z umowy i teraz fani zbierają 5 koła, żeby Step mógł na tym albumie zarobić a Seba nie miał przypału?moxxi pisze: ↑23 maja 2019, 3:10Czegoś tu chyba nie rozumiemSentino ma to generalnie w dupie, bo jego Polska nie interesuje, a raczej też na rękę byłoby mu żeby to wyszło gdyż do końca września Step Records albo oczekuje całej płyty albo rozpoczyna egzekucję względem Sebastiana z racji tego, iż wypłacili mu już zaliczkę a płyty jak nie było tak nie ma.![]()
Spoiler
„Dzisiaj Sebek mówi, ze on zaplaci. Zakoncze to, i odsylam hajs.” Smirnoff
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Smirnoff napisał że Seba jednak zapłaci, a on odeśle kwit.
E; ubiegl mnie, ciekawe czy coś
Z tego wyjdzie, track lista
E; ubiegl mnie, ciekawe czy coś
Z tego wyjdzie, track lista

Jak tylko to dostanę to skipuje do Tabu i biorę głęboki oddech. Szkoda że Tatuażyk w txt, wolałem stepową wersję.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
przy tabu odpale przy głośnikach świece zapachowe z ikei, rozłożę się wygodnie w fotelu, odpale cygaro a w dłoni będę trzymał najdroższy alkohol jaki znajdę w domu 
Las Vegas, Las Palmas, Las Kababcki i Tabu, to będzie coś pięknego. Przy okazji wstawiam, bo nie wiem czy było
Również z płyty ze Smor One, ma wyjść w 2019. Piękne to
Również z płyty ze Smor One, ma wyjść w 2019. Piękne to
Ostatnio zmieniony 23 maja 2019, 12:57 przez Sined, łącznie zmieniany 1 raz.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
Witam na nowym forum. Pierwszy wpis taktycznie w temacie Sebastiana.
Gdyby temat zbiórki powrócił oczywiście się dorzucam.
#zerolegal
Na ślizgu wrzucałem paczkę, z nowych rzeczy jest tylko Danke Dir Mom Intro i Idź swoją drogą (kiedyś tego szukałem i nigdzie nie było, za to wisiał tekst na necie), no i kilka tracków jest w lepszej jakości.
Gdyby temat zbiórki powrócił oczywiście się dorzucam.
#zerolegal
Ta suka to Piotrek.
właściwie to czekam jedynie na Tabu i Las Vegas, a reszta mało mnie interesuje
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
I zaraz się okaże, że najlepszy snippet z tych wszystkich czyli nóż we krwi nigdy nie wyjdzie bo nawet nie został nagrany?
hiphop łamie mi serce
hiphop łamie mi serce
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
ta zrzutka coś nie działa chyba
w sensie niby można wpłacić, ale jest napisane, że akcja zakończona w opisie i nie widać ile by miało być zebrane
w sensie niby można wpłacić, ale jest napisane, że akcja zakończona w opisie i nie widać ile by miało być zebrane
MOB
Było przecież wspomniane wyżej, że Sentino postanowił opłacić te tracki sam, a organizator akcji będzie zwracał hajs wpłacającym.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
a rzeczywiście, w takiej kolejności to szło, myślałem, że to było jeszcze przed odwołaniem nielegitności przez [mention]ksiazenieporzadek[/mention]
e: ale się jaram potężnie jak to rzeczywiście na cd wyjdzie

e: ale się jaram potężnie jak to rzeczywiście na cd wyjdzie
MOB