Te-Tris
Re: Te-Tris
Te-tris kiedyś mój ulubiony raper przez długi czas, dziś nie mam ulubionego (chyba że smark). Kiedyś zrobiłem cos ala bootleg i powycinałem wszystkie jego gościnne zwrotki i posegregowałem latami.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Soulpete klasycznie props, Bisz średniawa, Włodi tu nie pasuje ni chuja, VNM znowu walczy z bitem kurwa pierdolony łak @2rzyn proszę o ocenę
Tet rozkurwił
ale generalnie trochę zawód jak na taki skład
Bisz jak to Bisz
Włodi tak jak pisałem, ty łaku
VNM
Tet fajnie
Ogólnie bit jakoś nie poniósł i to takie se
Włodi tak jak pisałem, ty łaku
VNM
Tet fajnie
Ogólnie bit jakoś nie poniósł i to takie se
Ogólnie track z cyklu type Polski hib hob do przesłuchania na raz i do zapomnienia.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Apeluję o nowego króla sampelków na scenie bo Soulpete już kuresko nudzi. O dziwo on jest chyba najsłabszym ogniwem tego numeru. Bisz tragicznie, VNM też ale chociaż można się trochę wzdrygnąć jak nawija
Nawet Tet nie mógł uratować tego gówna. Bonson wyjebany z projektu to jakiś blessing in disguise dla niego samego chyba
to kurwa forum rap, nie wizaż
No ten to se ładnie popierdolił karierę swoimi dziwnymi pomysłami, a wystarczyło tylko nawijać jak w Liniach
on po prostu nie umie już rapowac, powinien się zamknac w piwnicy i napierdalac rap bez przerwy az sie posra w nachy może by mu się coś przypomniało
Ciekawe czym to jest spowodowane. Dragi mu dzban przeoraly? Czy tak bardzo nie ma weny ze na sile pisze jakies glupoty ktore w dodatku rzadko sie rymuja
O to to. Mam wrażenie że on odbił zupełnie z rapów i wrócił jak mu chatę zalało i miał serię niefortunnych zdarzeń. Ale ja go nie obserwuję zbytnio, więc może to być farmazon z mojej strony
to kurwa forum rap, nie wizaż
pisze też gorzej w chuj zarówno pod względem treści jak i patentów na flow i jego dopasowania do bitu a do tego potem chujowo to kładzie i wychodzą takie paszkwile
a dlaczego to chuj wie, zmiękła mu rura może po prostu
a dlaczego to chuj wie, zmiękła mu rura może po prostu
nie wiem kto gorzej się zestarzał, pezet czy vnm
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
vnm ratuje ten numer bo tak to bym moze pomyslal zeby odpalic drugi raz bo od reszty nic nie zapamiętalem
ale na szczęście wlasnie fał dał taką chujnie że nie musze
ale na szczęście wlasnie fał dał taką chujnie że nie musze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Moze on sie wypierdolil kiedys na melanzu na leb, sam nawet o tym nie pamierajac i cos mu sie tam uszkodzilo we lbie. To irytujace gubienie rymow, pogon za bitem (moze ogluchl) i antyflow zdałniałe to nie jego wina tylko konsekwencja rozjebania lba o ceramike kibla?
Włodi najprościej poskładane i najlepiej siadła jego zwrota. przy niektórych wersach VNMa kisnę z żenady. Bisz też oczywiście jakieś wysilone porównania i metafory - asłuchalny. Tet ok, bit nuda.