Dodano po 2 minutach 59 sekundach:
nie rozumiem, co greckie igrzyska maja wspolnego z chrzescijanstwem i czemu w ogole ceremonia mialaby uderzac w tony religijne jakiekolwiek, chodzi ci o wrazenia artystyczne i sklonienie do refleksji?
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
nie rozumiem, co greckie igrzyska maja wspolnego z chrzescijanstwem i czemu w ogole ceremonia mialaby uderzac w tony religijne jakiekolwiek, chodzi ci o wrazenia artystyczne i sklonienie do refleksji?
Bez znaczenia
Do przewidzenia.Szanowni Państwo,
wzajemne zrozumienie, tolerancja, pojednanie – to nie tylko podstawowe idee olimpijskie, to także fundament standardów, którymi kieruje się nowa Telewizja Polska. Nie ma zgody na ich łamanie.
Informujemy, że po wczorajszych skandalicznych słowach Przemysława Babiarza, został on zawieszony w obowiązkach służbowych i nie będzie komentował zmagań podczas Igrzysk Olimpijskich.

No i wsm on mógł, jego utwór spoko sprawa, ale żeby Przema od razu banować, przesadaTo powinno być podpisane Lennon/Ono. Duża część tekstu, pomysłu, wzięła się od niej. W tym czasie byłem jednak znacznie bardziej samolubny, bardziej „macho”, i jakoś pominąłem jej wkład. Ale to było wzięte prosto z jej książki „Grapefruit”: „Wyobraź sobie to, wyobraź sobie tamto” (…) To właściwie manifest komunistyczny, chociaż nie jestem komunistą i nie należę do żadnego ruchu. „Imagine” jest tym samym co piosenki „Working Class Hero”, „Mother” czy „God” z pierwszej płyty, która była dla ludzi zbyt realistyczna, więc jej nie kupowali. Zakazano jej w radiu. „Imagine” zawiera dokładnie ten sam przekaz, tylko pokryty lukrem. I niemal wszędzie jest przebojem: ta antyreligijna, antynacjonalistyczna, nonkonformistyczna i antykapitalistyczna piosenka… Lukier sprawia, że jest akceptowalna. Zrozumiałem jak muszę postępować.

W punkt, najlepszy zawodnik jakiego miała TVP pod względem prezencji i erudycji - mega miło się słuchało. Jak trzeba to sztosowo skomentował pływanie, pozamiatał w teleturnieju a i w Opolu pokazał klasę - człowiek orkiestra