XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie(Paryż 2024)

Post autor: eddy_wata »

Ale pocisneli katolom jebanym hah :bowdown: ;)

Dodano po 2 minutach 59 sekundach:
Globe pisze: 26 lip 2024, 22:56 Ale jaka akcja z Koranu miałaby przemówić do naszej wyobraźni w chrześcijańskiej Europie
nie rozumiem, co greckie igrzyska maja wspolnego z chrzescijanstwem i czemu w ogole ceremonia mialaby uderzac w tony religijne jakiekolwiek, chodzi ci o wrazenia artystyczne i sklonienie do refleksji?
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

obrzydliwa ceremonia
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
eddy_wata

po prostu czemu manifestowac laickosc i progresywizm (co w sumie samo w sobie nie jest zle i daloby sie zrozumiec zwlaszcza we Francji, mimo, ze igrzyska raczej sa hołdem dla tradycjonalizmu i proba dorownania wyczonom ojców) uderzaniem po chamsku w inna religie? No niestety zamiast sklonic do refleksji wyszlo politycznie i ideologicznie, sztuka wysoka powiadają :dunno:

i nie zeby mialo to jakeis znaczenie ale jestem oczywiscie ateista
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

A może były tam wrzuty na islam tylko niezrozumiale dla nas po prostu przez niewiedzę. Sprawdzał ktoś irańską ślizgawkę?

I mówię poważnie, bo czytałem niedawno szatańskie wersy za które chłop kilkakrotnie był o włos od śmierci, a ja tam nie widziałem absolutnie nic obrazoburczego. :dunno:
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

eddy_wata pisze: 27 lip 2024, 11:00 i nie zeby mialo to jakeis znaczenie ale jestem oczywiscie ateista
Bez znaczenia ;)

Chrześcijaństwo jest w naszym dna. To fundamenty naszej kultury. Istnienie Jezusa wprost wyznacza i oddziela stare od nowego. W związku z tym jest to znana postać i stanowi też element popkultury wraz ze wszystkim co oznacza. Komedie, horrory, ostatnia wieczerza w milionie różnych wersji... W chuj już tego było. Żyjemy w wolnym świecie, cywilizacji która na to pozwala. Jak dodasz do tego kościół, który dziejowo angażował się politycznie i stanowił bardzo istotną siłę, kształtującą nie tylko sumienia europejczyków, to w sumie dostajesz taki koktajl, który trochę usprawiedliwia takie wydarzenia jak te z otwarcia.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Ktoś ma UPC/play i śmigają mu eurosporty od 3 do 9 które miały hulać na igrzyskach? Bo kurwa na 2 ogladam Australia Hiszpania i nagle mi chuje przepinają na jebane strzelectwo
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Połas

Post autor: Połas »

mql pisze: 27 lip 2024, 0:27 John Lennon to stara kurwa

Przemysław Babiarz props
Szanowni Państwo,

wzajemne zrozumienie, tolerancja, pojednanie – to nie tylko podstawowe idee olimpijskie, to także fundament standardów, którymi kieruje się nowa Telewizja Polska. Nie ma zgody na ich łamanie.

Informujemy, że po wczorajszych skandalicznych słowach Przemysława Babiarza, został on zawieszony w obowiązkach służbowych i nie będzie komentował zmagań podczas Igrzysk Olimpijskich.
Do przewidzenia.
Obrazek
wujot
ave

Post autor: wujot »

co kurwa? komuś sufit na łeb się spierdolił w tej telewizji polskiej
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)

Post autor: SWN »

PDW Babiarz za dwa zdania real talku, cenzura rzeczy o której i tak gada cały internet i kneblowanie ust kawałkiem uśmiechniętej pitcy z jagodna
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No ładnie się kurwy ośmieszyły, szkoda tylko sympatycznego pana Przemysława
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Donald matole twój rząd obali Przemysław Babiarz
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Ale tak w sumie to serio za ostro, tylko dadzą paliwa Republice i reszcie, głupie posunięcie tym bardziej, że Babiarz jakoś bardzo mocno się z prawdą nie minął skoro sam Lennon takiego "ducha" dostrzegał w tym utworze
Cytat
To powinno być podpisane Lennon/Ono. Duża część tekstu, pomysłu, wzięła się od niej. W tym czasie byłem jednak znacznie bardziej samolubny, bardziej „macho”, i jakoś pominąłem jej wkład. Ale to było wzięte prosto z jej książki „Grapefruit”: „Wyobraź sobie to, wyobraź sobie tamto” (…) To właściwie manifest komunistyczny, chociaż nie jestem komunistą i nie należę do żadnego ruchu. „Imagine” jest tym samym co piosenki „Working Class Hero”, „Mother” czy „God” z pierwszej płyty, która była dla ludzi zbyt realistyczna, więc jej nie kupowali. Zakazano jej w radiu. „Imagine” zawiera dokładnie ten sam przekaz, tylko pokryty lukrem. I niemal wszędzie jest przebojem: ta antyreligijna, antynacjonalistyczna, nonkonformistyczna i antykapitalistyczna piosenka… Lukier sprawia, że jest akceptowalna. Zrozumiałem jak muszę postępować.
No i wsm on mógł, jego utwór spoko sprawa, ale żeby Przema od razu banować, przesada
Awatar użytkownika
eddy_wata

Co za kurwy bite
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Ja pierdole, lekkoatletyka bez Przemka babiarza xD
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Oglądałem otwarcie na eurosporcie, bo myślałem, że Babiarz zwolniony z Vabank = Babiarz zwolniony z TVP i nawet nie sprawdziłem. Teraz to w ogóle go nie usłyszę? Od zawsze jeden z sympatyczniejszych i profesjonalnych komentatorów, kawał erudyty. Co za kurwa śmiecie :lol:
Awatar użytkownika
eddy_wata

A to kubus kwiatkowski cwelisko stare jest za to odpowiedzialny, donosiciel kadrowy
ta droga ide dalej
pardon

Post autor: pardon »

no szkoda, ale trzeba sztywniutko wobec elektoratu
Połas

Post autor: Połas »

Kwiatkowski to pewnie chuja miał do gadania, jak chciał utrzymać ciepłą posadkę. Przyszedł pewnie sms od wkurwionego, lecz uśmiechniętego, Syguta i nara. I tak się dziwiłem, że Babiarz się uchował, bo przecież na chwilę przed IO wypierdolono z TVP pożegnał się Kurzajewski. Teraz znaleźli doskonały powód, żeby się go pozbyć.
Obrazek
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Globe pisze: 27 lip 2024, 15:53 Od zawsze jeden z sympatyczniejszych i profesjonalnych komentatorów, kawał erudyty
W punkt, najlepszy zawodnik jakiego miała TVP pod względem prezencji i erudycji - mega miło się słuchało. Jak trzeba to sztosowo skomentował pływanie, pozamiatał w teleturnieju a i w Opolu pokazał klasę - człowiek orkiestra
Co za Igrzyska bez Przemka - pomyłka jakaś. Robienie telewizji tolerancyjnej nie polega na tym, że się musisz 7 razy zastanawiać czy powiedzieć coś czy nie, tym bardziej, że realia działają na niekorzyść TVP bo Przemo zapodał fakty. Czuję żenadę
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

W oświadczeniu jest mowa o zawieszeniu i odebraniu majka na IO, więc teoretycznie całkowicie wypierdolony chyba nie jest

Pytanie czy samemu chciałoby mu się wracać do roboty po takim potraktowaniu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ