rusina
Re: rusina
Na tym filmiku jest takie stężenie drillu, że gość przez chustę na mordzie, próbował zaciągnąć się skretem 
- FruitOffTheWall
Ciekawe co na to żurom
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ciężki temat no, ale serio niepotrzebna nam jest taka odmiana patusów w Polsce
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- cloud
- chmura
grzebałem trochę wczoraj po kontach tych dzieciaków/botów (?) zaangażowanych w wyzywanie rapera rusina, na jednym z takich profili był zapisany highlights:
brzmi znajomo, no nie?
dziwna faza
Spoiler

Spoiler
BENGAL pisze: ↑18 sie 2019, 15:02 ja to w huj lubie posluchac ludzi co nawijaja jak jest i wiecie maja za uszami to i owo i najwaznejsze; sa wiarygodni. maes to do takiego grona nalezy. od pierwszych klipow mocna dilersko uliczna przewozka ale klipy krecone u niego na osiedlu z ziomkami z zakazanymi mordami i pokazywanie kurwa sprzetu grubego jak w chicago ze sie sypie temat a ziomek z torebki armani jeans wyciaga kopyto bez rekawiczek bo jest pokurwionym malolatem. potem wogole zjazd na puche za 2 kilo kokainy i cala akcja w internecie liberez de maes, no kocur w huj. koles wyskakuje i napierdala nagle nuty z booba. i w wywiadach fajnie tam mowi, nie za duzo, no widac ze ogarniety jest i slychac
nawet nie musiałem otwierać drugiego spoilera, żeby wiedzieć o co chodzi, props xD
- Karko_Nape
Zara się okaże że enzo to młodszy syn polskiego magnata kebabowego. Starszy dostał miejsce w zarządzie a młodszy musiał coś wykminić, więc stwierdził że zostanie brudasem z ulicy, cała akcja z rusiną była zaplanowana.
Zara się okaże że enzo to bortwick
cloud pisze: ↑25 lip 2024, 8:42 grzebałem trochę wczoraj po kontach tych dzieciaków/botów (?) zaangażowanych w wyzywanie rapera rusina, na jednym z takich profili był zapisany highlights:brzmi znajomo, no nie?Spoiler
dziwna fazaSpoiler
BENGAL pisze: ↑18 sie 2019, 15:02 ja to w huj lubie posluchac ludzi co nawijaja jak jest i wiecie maja za uszami to i owo i najwaznejsze; sa wiarygodni. maes to do takiego grona nalezy. od pierwszych klipow mocna dilersko uliczna przewozka ale klipy krecone u niego na osiedlu z ziomkami z zakazanymi mordami i pokazywanie kurwa sprzetu grubego jak w chicago ze sie sypie temat a ziomek z torebki armani jeans wyciaga kopyto bez rekawiczek bo jest pokurwionym malolatem. potem wogole zjazd na puche za 2 kilo kokainy i cala akcja w internecie liberez de maes, no kocur w huj. koles wyskakuje i napierdala nagle nuty z booba. i w wywiadach fajnie tam mowi, nie za duzo, no widac ze ogarniety jest i slychac
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- yungXpaproch
co jest kurwa 
cloud pisze: ↑25 lip 2024, 8:42 grzebałem trochę wczoraj po kontach tych dzieciaków/botów (?) zaangażowanych w wyzywanie rapera rusina, na jednym z takich profili był zapisany highlights:brzmi znajomo, no nie?Spoiler
dziwna fazaSpoiler
raczej ktos czyta po prostu forumek i wrzucil se kopiuj wklej
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
kto by przypuszczal kto by pomyslal
zwrot wierzytelnosci 40zl
z skrotu ebk mozna zabrac literke e bo beka z tych szczochow
zwrot wierzytelnosci 40zl
- scam_sakawa
Potrzebny komentarz @oldschool lub @zemsta1camzata na temat prawilności ekipy EBK
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- FruitOffTheWall
ale to nie jest uzytnik ebk tylko jakis fan
rip zioloziolo
Fascynujące jest to uniwersum islamskich drillowców, w sensie aktywność instagramowa i fanbase jakichś uszatych zamaskowanych ludzi chodzących w środku lata w rękawiczkach, bo twórczość muzyczną można z przymrużeniem oka streścić w jednej wykreślance bingo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
Ten gość od tej katany to nawet nie jest z ekipy ebk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Spoiler
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
u.s.k.c._oldschool_ebk_ sprawa jest
świadomość swojej ignorancji