sqlie pisze: ↑03 lip 2024, 19:11
Znikli w idealnym momencie
A według mnie dość długo po nim. H/M było tym lepsze, o ile mniej było na ich temat wiadomo - forumowe dyskusje kto właściwie jest kim przeplatane zupełnie niespodziewanie wrzucanymi luzakami z towarzyszącymi im odklejonymi, tripowymi mashupami to był peak, później zaczęła się przewaga numerów od tych mniej potrzebnych małolatów, w międzyczasie standardowe już oskarżenia o rozjebanie się, koncerty na Wixapolu, merch jakości z taobao, a dla mnie osobiście punktem "przełomowym" był wywiad u Winiego, gdzie Hewra ostatecznie straciła ten wypracowany wizerunek i totalnie nie dowiozła.
Skoro od początku wiedzieli, że to jedynie ziomalski, imprezowy projekt (a przynajmniej taka była mowa), to dla mnie idealne byłoby zajebanie runu jaki zajebali, puszczenie tego jako bootleg i zniknięcie bez tej całej szopki wyżej z licytowaniem się na instastory kto ma prawa do szycia crewnecków za 140zł, kto komu wisi 500zł i co Dron dosypał siostrze do solniczki.
Dziauki to grudzień '15, COSA to październik '16, gdyby wtedy z zaskoczenia zniknęli bez śladu faktycznie mógłbym mówić o jakimś popierdolonym fenomenie i zastanawiałbym się czy porwało mnie ufo, a tak jakoś to człowiekowi znormalniało.