będzie na spotify za niedługo
ale widzę że azbest już dowiózł więc miłego słuchania
będzie na spotify za niedługo
Zanim usuniesaturn pisze: ↑12 lip 2024, 22:48 wankej w zależności od udzielanego właśnie wywiadu a) ma w głowie wiele pomysłów i bardzo chciałby jeszcze coś nagrać b) pisze ćwierć zwrotki w potwornych katuszach, więc nie będzie już rapu, cześć
za to urb po raz kolejny potwierdził moją teorię, że jest zwykłym, nieśmiesznym tryhardem
yyy...hehe...jakie było pytanie?![]()
40letni mężczyzna udaje autystę - trzymajcie mnie, ale beka
perfidne zajebanie meli na ryj wszystkim osobom w spektrum
nic dziwnego, że żona wybrała otwarty związek - chociaż biorąc pod uwagę obecność dzieci w tym cyrku, to jednak kurestwo z jej strony
no ale ukończyła jakieś kursy, robi tipsy wyzwolonym warszawiankom, coś tam pewnie z nimi pogada gdy się PAZY utrwalają pod lampą uv
regularnie dostaje opowieści z wielkiego świata, więc pragnie być jak swoje klientki - bezpruderyjne, świadome seksualnie, szczęśliwe
a u niej na chacie jak wraca od lekarza i mówi mężowi, że ma TSH 100, to w odpowiedzi słyszy "nie znam, jakiej marki ten sampler?"
wyszła za utrzymanka, który nawet bitu nie potrafi dokończyć, bo zapomniał kupić komputer (jebaniutki, jeszcze chwali się tym na antenie)
dinala też nagrywali do tyłu mikrofonu
to już ja jestem bardziej zaradny życiowo
ale takie właśnie są opłakane skutki zgrywania nieogara, działania wbrew własnemu temperamentowi DLA BEKI
magik też wmówił sobie schizofrenię (chociaż on akurat miał q temu powody) - i jak to się skończyło?
urbek - dwumetrowy koszykarz, który już z racji samego wzrostu mógłby mieć każdą, wszedł w życiową rolę neurotyka-flegmatyka![]()
no i pizda - będzie teraz siedział uwiązany na krótkiej smyczy
morał: nie udawajcie kogoś, kim nie jesteście
w ogóle ciekawe dlaczego ten wywiad dla ofeminin.pl nie działa
najbardziej obrzydliwy moment audycji ma miejsce na wysokości 8:27, kiedy prowadzący nazywa kanał grędzia "coś tam, rap tapes", a pan śmieszek w 8:32 wzdycha "bożeee"
ty, urb, to po cholerę przychodziłeś na tamtą rozmowę?
trochę lamus z cb, skoro poświęciłeś godzinę z okładem osobie, której nie lubisz
btw. co wy macie do grędzia, do chuja?
aaa już wiem
bawi was, że typ jest niski, łysy
że podporządkował swojej, może trochę obsesyjnej pasji całe życie
odszukuje jakichś zapomnianych przez boga hiphopowców, co nawet ich własna matka nie pamięta, że rapowali
poświęca się, ogarnął urbkowi miejscówkę na wywiad, a pewnie też poczęstunek
napełnił mu kieszeń kupując kasetę, poprosił o autograf
za co w podziękowaniu dostaje uszczypliwe westchnienie od cucka
i kolejny - "coś tam, rap tapes" hehe, nie wymówię pełnej nazwy, jestem taki egdy, pierdolę tego krasnala zakolaka, puuu tfuuu
dobrze, że mam długie, bujne włosy, ładną buzię i 190cm
dobrze, że pozuję ze szlugiem i książką "składniki dymu tytoniowego" o szkodliwości palenia
dobrze, że uwiodłem alternatywkę, która słucha aphex twina
dobrze, że zrobiła sobie eyebrow, septum i aparat ortodontyczny, za który pewnie płacą rodzice
oj jak dobrze, że z petem w zębach udaje malowanie ust szminką
ja dominuję genetycznie, a manlet niech sobie kolekcjonuje plastiki z otworkami
w ogóle nie wiem czy wiecie, ale przez plastik giną ryby - dlatego zrezygnowałem ze słomek, żeby ratować planetę
co prawda z babą regularnie zaśmiecamy atmosferę papieroskami, tylko to się nie liczy akurat, okok?
żałosne
Gdzie tu niby jest diss na Grędzia? Po prostu zapomniał ksywki i tyle, nie każdy musi pamiętać imię autora jakiegoś losowego wywiadu. Ta rozkmina mi przypomina Kaliber 44 i 22 seekundy ciszy dla Warszawy, tylko jeszcze bardziej z dupyjajca pisze: ↑12 lip 2024, 23:11 8:27, kiedy prowadzący nazywa kanał grędzia "coś tam, rap tapes", a pan śmieszek w 8:32 wzdycha "bożeee"
ty, urb, to po cholerę przychodziłeś na tamtą rozmowę?
trochę lamus z cb, skoro poświęciłeś godzinę z okładem osobie, której nie lubisz
btw. co wy macie do grędzia, do chuja?
aaa już wiem
bawi was, że typ jest niski, łysy
że podporządkował swojej, może trochę obsesyjnej pasji całe życie
odszukuje jakichś zapomnianych przez boga hiphopowców, co nawet ich własna matka nie pamięta, że rapowali
poświęca się, ogarnął urbkowi miejscówkę na wywiad, a pewnie też poczęstunek
napełnił mu kieszeń kupując kasetę, poprosił o autograf
za co w podziękowaniu dostaje uszczypliwe westchnienie od cucka