Dinal

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mlodykociak

Re: Dinal

Post autor: mlodykociak »

Pvsio pisze: 12 lip 2024, 19:43 będzie zapis wywiadu z dzisiaj gdzieś?
będzie na spotify za niedługo

ale widzę że azbest już dowiózł więc miłego słuchania
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

atmosferka jakbyś dołączył do vc discorda pod tytułem dinal i przyjaciele, ale niczego co warte by tu było wpisania raczej nie usłyszałem, urbek poznał belmondo bo ten mu wbił z obcymi ludźmi do mieszkania, kazowi nie robił bitu tylko skrecze, no szkoda że ten temat znajomości z chłopakami nie został bardziej pociągnięty, a no i wankz był w studio w Warszawie nagrać kilka wersów, a potem siedział tam długo, napisał dwa wersy i uznał ze nic wartego nagrania już w życiu nie napisze i koncertów też nie zagra no ale to przy każdej okazji chyba mówi
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Czak pisze: 12 lip 2024, 20:47 no szkoda że ten temat znajomości z chłopakami nie został bardziej pociągnięty,
bo oni się chyba zbytnio nie (po)znali i chyba kaz nie wiedział, że urbek, to urbek

@horrypaz we no powiedz
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ja pierdole
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

:bag:
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

weź wypierdalaj, wkręciłeś sobie to wykopowe pierdolenie tak mocno, że nawet w kwestii wywiadów wplątujesz ten chory światopogląd, z tego postu wyjątkowo mocno bije silnym skrzywieniem, tak jak wcześniej można było się pośmiać tak tutaj... :bag:
Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 23:09 przez CL500, łącznie zmieniany 1 raz.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Kurwa sati zamordowałeś lirycznie niewinnego człowieka
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

saturn pisze: 12 lip 2024, 22:48 wankej w zależności od udzielanego właśnie wywiadu a) ma w głowie wiele pomysłów i bardzo chciałby jeszcze coś nagrać b) pisze ćwierć zwrotki w potwornych katuszach, więc nie będzie już rapu, cześć :lol:

za to urb po raz kolejny potwierdził moją teorię, że jest zwykłym, nieśmiesznym tryhardem
yyy...hehe...jakie było pytanie? :bag:
40letni mężczyzna udaje autystę - trzymajcie mnie, ale beka
perfidne zajebanie meli na ryj wszystkim osobom w spektrum

nic dziwnego, że żona wybrała otwarty związek - chociaż biorąc pod uwagę obecność dzieci w tym cyrku, to jednak kurestwo z jej strony
no ale ukończyła jakieś kursy, robi tipsy wyzwolonym warszawiankom, coś tam pewnie z nimi pogada gdy się PAZY utrwalają pod lampą uv
regularnie dostaje opowieści z wielkiego świata, więc pragnie być jak swoje klientki - bezpruderyjne, świadome seksualnie, szczęśliwe
a u niej na chacie jak wraca od lekarza i mówi mężowi, że ma TSH 100, to w odpowiedzi słyszy "nie znam, jakiej marki ten sampler?"
wyszła za utrzymanka, który nawet bitu nie potrafi dokończyć, bo zapomniał kupić komputer (jebaniutki, jeszcze chwali się tym na antenie :bowdown: )
dinala też nagrywali do tyłu mikrofonu
to już ja jestem bardziej zaradny życiowo

ale takie właśnie są opłakane skutki zgrywania nieogara, działania wbrew własnemu temperamentowi DLA BEKI
magik też wmówił sobie schizofrenię (chociaż on akurat miał q temu powody) - i jak to się skończyło?
urbek - dwumetrowy koszykarz, który już z racji samego wzrostu mógłby mieć każdą, wszedł w życiową rolę neurotyka-flegmatyka :crazy:
no i pizda - będzie teraz siedział uwiązany na krótkiej smyczy
morał: nie udawajcie kogoś, kim nie jesteście

w ogóle ciekawe dlaczego ten wywiad dla ofeminin.pl nie działa

najbardziej obrzydliwy moment audycji ma miejsce na wysokości 8:27, kiedy prowadzący nazywa kanał grędzia "coś tam, rap tapes", a pan śmieszek w 8:32 wzdycha "bożeee"
ty, urb, to po cholerę przychodziłeś na tamtą rozmowę?
trochę lamus z cb, skoro poświęciłeś godzinę z okładem osobie, której nie lubisz

btw. co wy macie do grędzia, do chuja?
aaa już wiem
bawi was, że typ jest niski, łysy
że podporządkował swojej, może trochę obsesyjnej pasji całe życie
odszukuje jakichś zapomnianych przez boga hiphopowców, co nawet ich własna matka nie pamięta, że rapowali
poświęca się, ogarnął urbkowi miejscówkę na wywiad, a pewnie też poczęstunek
napełnił mu kieszeń kupując kasetę, poprosił o autograf
za co w podziękowaniu dostaje uszczypliwe westchnienie od cucka

i kolejny - "coś tam, rap tapes" hehe, nie wymówię pełnej nazwy, jestem taki egdy, pierdolę tego krasnala zakolaka, puuu tfuuu
dobrze, że mam długie, bujne włosy, ładną buzię i 190cm
dobrze, że pozuję ze szlugiem i książką "składniki dymu tytoniowego" o szkodliwości palenia
dobrze, że uwiodłem alternatywkę, która słucha aphex twina
dobrze, że zrobiła sobie eyebrow, septum i aparat ortodontyczny, za który pewnie płacą rodzice
oj jak dobrze, że z petem w zębach udaje malowanie ust szminką
ja dominuję genetycznie, a manlet niech sobie kolekcjonuje plastiki z otworkami
w ogóle nie wiem czy wiecie, ale przez plastik giną ryby - dlatego zrezygnowałem ze słomek, żeby ratować planetę
co prawda z babą regularnie zaśmiecamy atmosferę papieroskami, tylko to się nie liczy akurat, okok?

żałosne
Zanim usunie

Dodano po 2 minutach 46 sekundach:
Kurwa i jeszcze temat wzrostu tam wcisnął jebaniutki xd
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
mlodykociak

xddd co tu się
zaraz przeczytam bo wracam z piwa z ziomalami ale widzę że kogoś zapiekło ostro

nie no szczerze to nie wiem jak to skomentować nawet, mogę co najwyżej podziękować za komplement i życzyć tobie @saturn że przestaniesz być zakompleksionym piwniczakiem, może zrób sobie przerwę od wykopu
a do grędzia nic nie mam, nawet nie wiem jak wygląda, słuchałem tylko jego wywiadu z urbkiem i bardzo mi się podobał, widać że typ ma mega pasję do tego co robi i go szanuję za to
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

mlodykociak pisze: 13 lip 2024, 0:16 może zrób sobie przerwę od wykopu
Spoiler
Obrazek
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Słyszałem 10 minut tego wywiadu, Dinala nie mogę słuchać bo wydaje mi się że skurwysyny nie potrafią rapować, a te dwa typy wydają się jakimiś zadufanymi zjebani, pan prowadzący z drżącym głosem jak Marta Linkiewicz przed Rae sremmurd, beka z całego kultu tego obsranego gowna oraz „artystów” :lol:
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Ale Saturnix ugotował zddd
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

jajca pisze: 12 lip 2024, 23:11 8:27, kiedy prowadzący nazywa kanał grędzia "coś tam, rap tapes", a pan śmieszek w 8:32 wzdycha "bożeee"
ty, urb, to po cholerę przychodziłeś na tamtą rozmowę?
trochę lamus z cb, skoro poświęciłeś godzinę z okładem osobie, której nie lubisz

btw. co wy macie do grędzia, do chuja?
aaa już wiem
bawi was, że typ jest niski, łysy
że podporządkował swojej, może trochę obsesyjnej pasji całe życie
odszukuje jakichś zapomnianych przez boga hiphopowców, co nawet ich własna matka nie pamięta, że rapowali
poświęca się, ogarnął urbkowi miejscówkę na wywiad, a pewnie też poczęstunek
napełnił mu kieszeń kupując kasetę, poprosił o autograf
za co w podziękowaniu dostaje uszczypliwe westchnienie od cucka
Gdzie tu niby jest diss na Grędzia? Po prostu zapomniał ksywki i tyle, nie każdy musi pamiętać imię autora jakiegoś losowego wywiadu. Ta rozkmina mi przypomina Kaliber 44 i 22 seekundy ciszy dla Warszawy, tylko jeszcze bardziej z dupy :rotfl:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
mlodykociak

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Dudek

Post autor: Dudek »

dzisiaj natrafiłem na:

https://www.youtube.com/watch?v=-To043AwzEk

jaka jest geneza tego beefu xD?
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

artgpt mowi: pewnie kompleksy wobec swagowcow ukryte pod plaszczykiem obrony truskulu
chyba ze cos tam powaznego bylo to dajcie znac posmiejemy sie
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ