Pikers
Re: Pikers
o no bez kitu to będzie wspaniała śmierć piękny projekt chyba jedyny który ma podjazd do regresu jakiolwiek może sid vicuious jeszcze ale to mój personalny ulubieniec jest akurat
on ma co drugi kawalek na kradzionym bicie czy o co chodzi, ze to nie wlatuje na spotify?
no tak na oko pisałem, wydaje mi się właśnie że po to będzie wspaniała śmierć był zjazd, 9P mi nie podeszło osobiście
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
po prostu na chyba wyjebane, sporo bitow ostatnio sam robil. Piki tak jak LSO (warmiamazury
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- marco_pantani
dla mnie topka pikersa to okolice 2018 - 2022, na starcie kowida dawał potężne kawałki no ale 2018 to złoty czas
tu i ówdzie, jestem jak, daj spokój (szczegolnie og), wicher, wychyl się, pewnik, nie powie nie, będzie coś z tego gówna, nikt, wspomnienie, czasem lepiej, najlepiej smakuja klamstwa, dokument, do snu, powiedz mi cos milego, charon, gadki, z wyboru, federer, duze dziecko, narzedziem sie stalem, kraft trap, biale myszki, diamenty, nagini, cyrkiel, bez pucki, nigdy nie mow mi o szczesciu, poloz sie obok, nie przestajmy, uwierz, lekarstwo, meandry, sprawdz, wesz, to my, jestem duchem, stamina, z jednej gliny, nie wiedzialas, z nieba, b boye, sam nie wiem, beton, nastepna, cale noce, nietykalny, cayenne, w moich oczach, sam, z bliska, ktory to juz raz, michal, haslo, zyj, kiedy pojdziemy stad, o czym nawijac, musze jechac, chce kazac sie modlic bogom
jesli chodzi o projekty, to otwarcie regresu czescia siebie
tu i ówdzie, jestem jak, daj spokój (szczegolnie og), wicher, wychyl się, pewnik, nie powie nie, będzie coś z tego gówna, nikt, wspomnienie, czasem lepiej, najlepiej smakuja klamstwa, dokument, do snu, powiedz mi cos milego, charon, gadki, z wyboru, federer, duze dziecko, narzedziem sie stalem, kraft trap, biale myszki, diamenty, nagini, cyrkiel, bez pucki, nigdy nie mow mi o szczesciu, poloz sie obok, nie przestajmy, uwierz, lekarstwo, meandry, sprawdz, wesz, to my, jestem duchem, stamina, z jednej gliny, nie wiedzialas, z nieba, b boye, sam nie wiem, beton, nastepna, cale noce, nietykalny, cayenne, w moich oczach, sam, z bliska, ktory to juz raz, michal, haslo, zyj, kiedy pojdziemy stad, o czym nawijac, musze jechac, chce kazac sie modlic bogom
jesli chodzi o projekty, to otwarcie regresu czescia siebie
zwracam honor
Moj ulubiony numer to “Pewnik” choc chyba dosc niedoceniany
Pytaja sie czy chce wersow
To jak zapytac lekarzy jak sie czujaaaa
Pytaja sie czy chce wersow
To jak zapytac lekarzy jak sie czujaaaa
świadomość swojej ignorancji
Tam parę sekund później jest przejebanie dobre wejście, na równi z Pilotem, a nie mówi się o tym tyle, ile powinno
cztery żubry i dwie kurwy
- Moltisanti
Czemu ja tego nie znałem, co za numer
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- marco_pantani
- FruitOffTheWall
mata kurwa pikersa, raz na jakis czas musze tu zakurwic starego sztosa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- FruitOffTheWall
Dodano po 1 godzinie 26 minutach 41 sekundach:
OLDSKUL LETNIAK OD ŁYSACZA
rip zioloziolo
- napewnoniemfc
Dodano po 11 godzinach 11 minutach 14 sekundach:
Edit: zajebiste. To poprzednie też, bo widzę, że nie napisałem.