[electronic] Skee Mask - Resort (2024)
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
[electronic] Skee Mask - Resort (2024)
Skee Mask - Resort
ja pierdole widzowie co tu sie dzieje, compro tylko ze na ciepla pogode
samcro pisze: ↑08 gru 2024, 8:58odstaw nofap xdcliffhanger pisze: ↑08 gru 2024, 1:54 nigdy nie glosowlaem na PIS ale chyba skresle tego Nawrockiego w drugiej turze...
Re: [electronic] Skee Mask - Resort (2024)
skee mask gosciu weź przestań świrowac i WRZUCAJ TO NA SPOTIFY
- mlodykociak
a ja tam go szanuje akurat że trzyma się swoich wartości i nie wspiera spotify które rucha artystów na prawo i lewo i za hajs klientów wspiera fundowanie wojska usa i izraela, jakbym robił muzę którą ludzie by chcieli słuchać to pewnie też bym jej nie wrzucal na streamingi ewentualnie na jakiegos soundclouda/bandcampa (chociaz ten drugi schodzi na psy odkad kupilo go epic games)
co do albumu to bdb materiał, bardziej mi siada niż pool i compro i zgadzam sie z opem że troche brzmi jak compro na ciepłą pogodę
co do albumu to bdb materiał, bardziej mi siada niż pool i compro i zgadzam sie z opem że troche brzmi jak compro na ciepłą pogodę
- przedszkolanek
pierwsza połowa trochę ssie
z polecenia użytkownika @ART przesłuchałem w końcu ten album i jest fajnie. dobra muzyczka na letnie wieczory do chillowanka. przede wszystkim, technicznie jest to świetnie zrobione. aranżacja, mix, mastering - to wszystko jest top i w kwestii samego brzmienia mało rzeczy w tym roku ma podjazd.
zamknij pizde pedale najlepszy album tego roku chyba że nie słyszałeś nowego jamie xx
mudryk
- przedszkolanek
trochę ci nie wyszło, chyba miało być odwrotnie
sam album bez podjazdu do compro

sam album bez podjazdu do compro