Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Parlae

Re: Fifa

Post autor: Parlae »

Może i nie są to jakieś dobre karty, ale niby mają styl+ podania, a guwno to daje, gdy chcę rozegrać piłkę w środku pola.

Sprawa jest prosta. Jak nie gram schematycznie skrzydłami + R1 to jest ciężko (tak jak napisał wilkxc). I każdy tak gra. Tak pada 80% goli w tej mecie. Nuda fhuj.
https://www.last.fm/user/Parlae

Don't get mad at me
should've get mad at your dentist
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

pograłem karierkę trochę wolfsburgiem ale szybko mi się znudziła, może dożyje kiedyś połączenia dobrej fify i FMa w jedną gre eh, tu niby na pozór można coś więcej poustawiać ale okazuje sie daremne
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Parlae pisze: 31 paź 2023, 10:36 mam Odegaarda 90, Maddisona 86 i Bruno Fernandesa 88 w środku pola
No jakby ta gra miała coś wspólnego z realizmem to byłyby to dobre karty do środka pola, ale od kilku edycji przecież lepiej mieć tam szybkiego murzyna ze śmieszną fryzurą, który nie umie nic poza szybkim bieganiem i dobrym dryblingiem, najlepiej 4-5* sztuczek. Ostatnio wypadł mi niewymienny Salah i dalej lepiej mi się gra na skrzydle szybszym Adeyemim ocenionym na 80, ale mającym chyba 96 pace XD Chociaż te finezki Salaha wchodzą pięknie
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

CL500 pisze: 08 lis 2023, 7:57 od kilku edycji przecież lepiej mieć tam szybkiego murzyna ze śmieszną fryzurą, który nie umie nic poza szybkim bieganiem i dobrym dryblingiem, najlepiej 4-5* sztuczek
od zawsze tak bylo w tym trybie xd
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

W tym roku wyjątkowe guwno, nie wiem czy wytrzymałem 3 tygodnie. Te podania i pingpong strasznie obrzydzają, o wylewach nie mowiac, ale to akurat nic nowego. Biorę się za baldura
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

grałem ostatnio u ziomka i ta gra wygląda jak beta jakiegoś e football

Ping pong grany, jakieś ikonki nad piłkarzami, jak rashford lekko lub troszke mocniej niż lekko strzelił z czterdziestu metrów, to zajebał taką bombe jak roberto carlos w prime :D
owoc dziwko moze wszystko
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
TdW

Post autor: TdW »

W FIFE lubię sobie grać czasami w ten kariery, a jak wiadomo już od lat mają wyjebane w singlowych graczy. Pamiętam wiele lat temu w FIFIE 07 czy 08 kariera menadżerska była o wiele bardziej rozbudowana przez co bardziej można było się wczuć w karierę. Obecnie pykam na Xboxie w FIFE 21. Czy w nowszych fifach są jakieś dodatkowe opcje w trybie kariery czy wszytko od kilku lat to jedno i to samo?
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

włączyłem karierę w najnowszej fifie, bo chciałem pyknąć szybki sezon, a na samym starcie przywitał mnie ekran rekrutowania trenerów jak w fmie, ustawianie treningów - poczułem się jak w fmie, więc wylaczylem i wróciłem do fma xd
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Oby serio 2k robiło grę piłkarską bo to jest jakiś pojebany romans z AI, właśnie wygrywam w karierze Gironą 8-0 do przerwy na "Klasie Światowej", inne mecze kończe wynikami 5-4, 6-5. Dovbyk ma już 14 goli w 5 spotkaniach. Raz mnie ta gra wkurwia bo nic nie mogę zrobić i rywal wchodzi jak w masło a raz bo każdy mój strzał jest golem, poczytałem sporo tematów na forach zagranicznych i mommentum w tej grze jest kryminałem
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Jak jeszcze grałem z 4 lata temu to większośc spotkan z botem sie konczyla 1-0 dla Ciebie po 1 strzale z obu stron, więc z dwojga złego obecnie brzmi lepiej, była nuda jak ja pierdole
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Czy są tutaj jacyś gracze EA FC 24 na PC i od +- 2 tygodni mają problem ze sterowaniem? Przy przyjęciu piłki/przełączeniu zawodnika w defensywnie odbija go losowo w innym kierunku niż wskazuje lewa gałka czy nawet jak jej nie ruszam to też dzieje się jakiś cyrk. Widziałem teorie typu zabijanie procesów, usunięcie kontrolera i dodanie na nowo czy odłączenie wszystkich innych urządzeń od komputera(XDDDD), ale nic nie działa xd.

Oczywiście argentyńska subskrypcja EA PLAY PRO anulowana, bo nawet kurwa na 100 zł czy chuj wie ile to wychodzi ta jebana firma nie zasługuje.
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Nikt juz nie czeka na 25? Moze to i dobrze...
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

boom dopiero przed nami, zaczna grac strimerzy, beda openingi to i zainteresowanie bedzie
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Streamerzy grają od wczoraj, a ty kup wersję Ultimate za 500 zł i graj od 20.09 xD
Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta
Awatar użytkownika
Parlae

Tak oglądam te streamy i ta gra niczym się nie różni od 24 XD
No chyba, że ten tryb Rush ale kto w to będzie grał...

Don't get mad at me
Willxc

Post autor: Willxc »

nabrałem się po raz kolejny i kupiłem, ale co tu robić w jesiennie wieczory...
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Mega cwelowe te zagrania z tą edycją Ulitmate, kiedyś było 3 dni a tera widzę 7 xd

Zwłaszcza ze te pierwsze dni to najlepszy okres Fifki, a czym dalej w serie tym szybciej on się kończy (kiedyś gdzieś w marcu, potem styczeń, a zatrzymałem się na listopadzie z kilka lat temu)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Pierwsza edycja, której nie kupiłem na premierę od wielu wielu lat, głównie przez to, że odpuszczając grę na tydzień/dwa w połowie października potem jesteś w dupie i nie siedząc codziennie o 19 w SBC i nie grając weekend w weekend FC masz mocne zaległości i się po prostu odechciewa.

Oglądałem premierowy strim u Belka Damian plkd i tam się totalnie nic nie zmieniło, nawet menu jest takie samo, wyjebało mu gierkę z 3 razy a ty płać za to 500 zł :lol:
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

Ten tryb nowy fajny ale reszta mega kasztaniarstwo, wchodząc w sklep trzeba restartować gierkę bo się zwiesza, multum bugów wizualnych, dziwne zachowania AI - dobrze że kupiłem EA Play Pro przez egipski vpn na miesiąc, to tych 30zł aż tak nie żal, dobrze że się nie nabrałem na normalny zakup
Awatar użytkownika
Parlae

Dlaczego nie mogę ruszać bramkarzem, np. przy rożnych itp.?
Zawsze to działało za pomocą R3, teraz nie działa. :dunno:

Don't get mad at me
ODPOWIEDZ