OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
to się zabierz bo każdy sezon jest mocny
i nie pierdol głupot że nielogiczne akcje się nawarstwiają. obraź mnie, wyzwij jak chcesz, napisz że mam słaby gust muzyczny, że złodziej, że ukrainiec ale nie obrażaj mostu.
i nie pierdol głupot że nielogiczne akcje się nawarstwiają. obraź mnie, wyzwij jak chcesz, napisz że mam słaby gust muzyczny, że złodziej, że ukrainiec ale nie obrażaj mostu.
troche siara porzucac broen po pierwszym sezonie, wszak wszystko co najlepsze dopiero sie zaczyna
druga czesc serialu > pierwsza
Dodano po 25 minutach 29 sekundach:
a ze fabularnie czasem zbyt na skróty to nie jest chyba wybitnie odosobniona opinia, temu sie troche cykam robic rewatch zeby nie zamazac b. dobrych wspomnien
druga czesc serialu > pierwsza
Dodano po 25 minutach 29 sekundach:
a ze fabularnie czasem zbyt na skróty to nie jest chyba wybitnie odosobniona opinia, temu sie troche cykam robic rewatch zeby nie zamazac b. dobrych wspomnien
- Bunnymen77
Skoro kolejne sezony są lepsze, to sprawdze. Póki co oglądamy Sukcesję i jesteśmy wciągnięci, ale wszystko i tak zawieszone na czas Mistrzostw 
W temacie dedykowanym Mostowi pisałem co mnie raziło, nie wiem tylko teraz czy to było już po obejrzeniu całego sezonu, czy jeszcze w jego trakcie.
W temacie dedykowanym Mostowi pisałem co mnie raziło, nie wiem tylko teraz czy to było już po obejrzeniu całego sezonu, czy jeszcze w jego trakcie.
Nie no bez jaj z tym Mostem bo widzę że jakiś kult tu ma, oczywiście bardzo fajnie się ogląda i klimat ma super serialik ale głupotek tam jak w większości kryminałów, żadnej wybitności nie odnotowałem
- MalkoNTENT
Też tak uważasz. Oglądałem i nawet nie pamiętam w którym miejscu przestałem, ale totalnie bez żalu. Z kryminalnych Line of Duty sobie cenię, nawet wspomniane The Fall bardziej mi się podobało.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Most to całościowo ZAJEBISTY serial i na pewno polecam obejrzeć do końca, ale też stoję we frakcji że jest mnóstwo momentów logicznej układanki w stylu "nie no kurwa XD"
swoją drogą ciekawa sprawa, że ten serial nie jest chyba jakoś mega znany globalnie (?), a pewnie można go zakwalifikować do klasyków ślizgawki. w kilku tematów widziałem follow upy, czy nawet avatary
swoją drogą ciekawa sprawa, że ten serial nie jest chyba jakoś mega znany globalnie (?), a pewnie można go zakwalifikować do klasyków ślizgawki. w kilku tematów widziałem follow upy, czy nawet avatary
yer a wizard, Harry
bankowo swoja cegielke dolozyla sportowa spolecznosc po wejsciu viaplay, w huj razy widzialem jak pilkarskie swiry sobie nawzajem polecaly broen jako serialowa perelke
- ConeyIsland
Dzięki za polecajkę The Fall. Po pierwszym odcinku chciałem odpuścić ale dałem szasnę. Wczoraj skończyłem s01 i jest mocne 8/10 ode mnie. Dobry klimat, świetna (!) p. Gibson, kapitalna narracja.MalkoNTENT pisze: ↑18 cze 2024, 13:05 Oj tak. Uwielbiam ten brytyjski, zimny, ciężki klimat. Jak
Poproszę cos w tym stylu jeśli znacie, może nie widziałem.
- the badman
- Artysta
Ogląda ktoś ten serial Akolita czy jakkolwiek się to zwie? Ja nigdy nie byłem fanem SW, obejrzałem jakieś pojedyncze filmy bo wypada ale ni mnie to ziębi nie grzeje ale jak widzę jaka gównoburza jest, jakieś dissy głównej aktorki czy inne akcje to faktycznie zmienili fabuła i jest to aż takie gówno które całą sagę zaprzepaszcza?
Ps. The Boys nowy sezon serio aż tak drwi z prawicy że też jest ból dupy?
Ps. The Boys nowy sezon serio aż tak drwi z prawicy że też jest ból dupy?
Czy ból dupy? Raczej zawód że dość prostacko jadą po amerykańskich moherach płaskoziemcach, kiedy w poprzednich sezonach było to trochę lepiej zbalansowane
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
odświeżyłem sobie serial Odwróceni, dostępny na HBO MAX bo połączyli siły z tvn, gorąco polecam wszystkim Ludziom
Jeszcze parę lat temu normalnie na jutubku normalnie śmigał pamiętam
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- scam_sakawa
Odwróceni najlepszy polski serial obok Pitbulla i Ekstradycji.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Czytałem o tym Moście na forumku wiele razy, dzisiaj widzę że wjechał na Max, odpalam, a tu kurwa jedynie opcja z lektorem, nie ma oryginalnej ścieżki dźwiękowej z napisami
Co za pojebany pomysł, pierwszy raz w życiu widzę takie rozwiązanie na platformach streamingowych
Uwaga wszyscy ktorzy jeszcze nie ogladali odwróconych - podobno zmieniono zakonczenie i w tej nowszej wersji jednak blacha nie umiera na koncu. Pamiętajcie o tym włączając serial a po skonczeniu dajcie znac ktora wersje obejrzeliscie
@YKCUL ty oglądałeś ?
Kurde, odpaliłem tego Reniferka i miałem nie bingeować, ale pochłonął mnie totalnie. Pierwsze 3 odcinki znakomite, ale jakoś tak czułem pod skórą, że to niemożliwe, by utrzymać takie tempo i jakość na przestrzeni całego serialu, bo ta historia nie może być aż tak rozbudowana. No i wjechał ten epizod 4 z Darrienem i zdecydowany spadek formy. Na ten moment wydaje mi się to totalnie niepotrzebne, przekombinowane i na siłę, ale wiadomo, może po czasie zmienię zdanie. Nie mniej złamało to jakoś tempo i klimat. Na koniec miałem poczucie, że powstało to tylko po to, żeby zwrócić uwagę na problem przemocy seksualnej, a nie żeby napędzić serial.
Ps. Tak, wiem. To prawdziwa historia, ale oceniam serial, a nie realne wydarzenia.
Ps. Tak, wiem. To prawdziwa historia, ale oceniam serial, a nie realne wydarzenia.
Czy trzeci sezon True Detective jest lepszy niż drugi? Wiele lat temu obejrzałem pierwszy i byłem zachwycony, ale po drugi sięgnąłem dopiero i teraz i jakieś to słabe, nie ma takiego klimatu i historii jak pierwszy
Dużo lepszy imo