Sentino
Re: Sentino
Jaki to pocisk do hemigeja? PO prostu zagrał zwrotkę Pana Krzyśka, oryginał numer sam w sobie rozpierdol i ciary, pani Edyta zrobiła konkretną robotę refrenem. Sentineł może hejtować
Ten drugi snippet co przed chwilą wleciał na Livie to będzie sztos
Ten drugi snippet co przed chwilą wleciał na Livie to będzie sztos
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
sebek 100% racji !! jako jedyny ma odwagę powiedzieć to, czego wszyscy od dawna się domyślają
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
ganster mafia killer
te snippety co puszcza to kosa
- FruitOffTheWall
dobry remix bratku oj tak +!
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marmolad_k2
Chapos dzidos?
Tutaj akurat Sentino ma rację - Seba >>>> Tomek
-
superstraight
- the badman
- Artysta
To nawet w telewizji reklamują, nic nowego. Ale ciekawa zbieżność nazw (przypadkowa?)
Chapos dzidos?
Cziku jako osoba strasznie śliki typ, ale zawsze lubiłem pooglądać jego storki tak około lat '21-'22 (wcześniej nie znałem), dobre mial wtedy flow jak lecial na ostro na krysztale. Fajne ma poczucie humoru, na pewno jest to gość przy którym nie można się nudzić, ale interesów bym z nim na pewno nie robił.
Teraz już się chłopak mocno wypalił. Widać że coraz bardziej pogubiony w zyciu. W ogóle zarzucił tutaj luźny zart z Sebka a ten się spiął jakby go ktoś zdissowal w ogóle
aż się zdziwiłem że mu odpowiedział. Swoją drogą ciekawe na czym on tak zarabia? Bo z muzyki takiego siana na pewno nie robi
Cziku jako osoba strasznie śliki typ, ale zawsze lubiłem pooglądać jego storki tak około lat '21-'22 (wcześniej nie znałem), dobre mial wtedy flow jak lecial na ostro na krysztale. Fajne ma poczucie humoru, na pewno jest to gość przy którym nie można się nudzić, ale interesów bym z nim na pewno nie robił.
Teraz już się chłopak mocno wypalił. Widać że coraz bardziej pogubiony w zyciu. W ogóle zarzucił tutaj luźny zart z Sebka a ten się spiął jakby go ktoś zdissowal w ogóle
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- FruitOffTheWall
Beef z tomkiem czikiem oraz flex na prąd
Casablanca snippet

Casablanca snippet
rip zioloziolo
Karkovsky pisze: ↑16 lip 2024, 23:51 Chapos dzidos?![]()
Teraz już się chłopak mocno wypalił. Widać że coraz bardziej pogubiony w zyciu. W ogóle zarzucił tutaj luźny zart z Sebka a ten się spiął jakby go ktoś zdissowal w ogóleaż się zdziwiłem że mu odpowiedział. Swoją drogą ciekawe na czym on tak zarabia? Bo z muzyki takiego siana na pewno nie robi
Sentino robi ruchy i jest ghostwriterem z tego co pamiętam.
Też Czikena oglądałem w tamtych latach i uważam również ze był to jego Prime jeśli chodzi dosłownie o wszystko, wtedy mógł pchać się do freaków i kłóć żelazo póki gorące, dzisiaj by miał kupę kasy oraz jeszcze większy Fam'e tak mi się przynajmniej wydaje. Sentino mu pięknie odpowiedział tutaj Cziken bez podjazdu akurat.Karkovsky pisze: ↑16 lip 2024, 23:51 Chapos dzidos?![]()
Teraz już się chłopak mocno wypalił. Widać że coraz bardziej pogubiony w zyciu. W ogóle zarzucił tutaj luźny zart z Sebka a ten się spiął jakby go ktoś zdissowal w ogóleaż się zdziwiłem że mu odpowiedział. Swoją drogą ciekawe na czym on tak zarabia? Bo z muzyki takiego siana na pewno nie robi
Spoiler
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Kuć żelazo. Sentino kłócący się z Galewskim o to kto jest większym golasem i narkomanem:

Spoiler

Tym razem sympatyczny Sebastian jedzie do Tajlandii szukać i ściągać dług z Quebonafide, za zwrotkę. Myślałem, że 5k to w Berlinie na ulicy leży i nie trzeba jeździć po świecie za takimi drobnymi
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
To nie był Sebastian tylko Alvarez
CAŁE ŻYCIE MAM