Belmondo
Re: Belmondo
zeby nie mowili jaka homofobia panuje w polsce
chore
chore
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Tylko dobre dzinsy
Homofobia w polsce to mit i kłamstwo napędzany przez te same osoby których problem niby dotyczy.
Nikt mi nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne jak to powiedział kiedyś pewien polityk.
Nikt mi nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne jak to powiedział kiedyś pewien polityk.
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
czemu ten temat jeszcze nie nazywa sie bajlando
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- Tylko dobre dzinsy
Rafalalashow s01e141 XD
A ten temat od początku powinien być traktowany jako offtopic imo
A ten temat od początku powinien być traktowany jako offtopic imo
Belmondo okazał się gejem a na trackach gangster robi ruchy i rucha dziwki, no jasne
A wy dalej kasztany skoczylibyscie za niego w ogień. Sam Belmondziak mówi ze to wszystko przez fanów (przez was) 
A może jest bi i twoja siostrę też ruchał, a potem brata
I co teras
I co teras
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Tylko dobre dzinsy
Teraz przyszedł czas wyruchać rapgrę
Kurwa jaki jebnięty typ , robić taki przypał przy kobicie i dzieciach? 
- Bunnymen77
Temat idealnie lączy się z rozkminami użytkowników z "jak poderwac dziewczynę", stanął w obronie kobiety oraz dzieci, bo jakiś żul, zapewnie najebany, bo przebrany za kobietę, był agresywny w stosunku do niego oraz rodziny.
w sumie zaśmiałem
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Ta Rafalala to jest 100 razy mądrzejsza od tego Belmondo xD nie oszukujmy się ale sam debil poszedł do transa a w trackach robi się za gangstera razem z bałaganem .. porażka 
Az sprawdziłem datę rejestracji i wszystko jasne
Niestety to nie Bait, dopiero się zarejestrowałem bo nie lubię się udzielać na forum ale tutaj musiałem a ślizg czytam od dawna. Beka z marnych raperkow którzy maja bekę i w chuju swoich fanów okłamują ich, zabierają hajs i nie wysyłają płyt, a fani dalej za nim murem XDDD no i robi się na jakiegoś mafiozo ruchacza a potem wychodzi takie coś i kończy karierę kurwa hahahahah
nadraper
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- filipthekiddo
ja pierdole ale dzban jebanyTylko dobre dzinsy pisze: ↑15 paź 2019, 13:21 Homofobia w polsce to mit i kłamstwo napędzany przez te same osoby których problem niby dotyczy.
Ale belmondo nie jest dobrym raperem, na ostatniej płycie totalne gowno dawał. Śmiem twierdzić ze GSP na pewno lepiej leci na bicie i bardziej buja xd
Na ostatniej płycie to on nawet sobie tekstów nie pisał, gsp mu wszystko pisał i przykładał mikrofon do mordy gdy ten leżał nacpany i coś se tam dukał