Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
a tymon puchacz co dalej z jblem po hotelu?
nie no, na mieście przewaga liczbowa Austriaków się wydawała wręcz kosmiczna, bardzo dziwna kapa, gdy się okazało, że na stadionie 70/30 dla naswujot pisze: ↑23 cze 2024, 18:54 @kociao
W Berlinie byłem od samego rana w piątek i już wtedy na mieście można było zobaczyć grupki polaków i austriaków. Spacerując można było poczuć tą meczową atmosferę, bo dosyć sporo banerów na budynkach, jak i właśnie kibiców w koszulkach reprezentacji od samego rana. Trochę miałem bekę, bo zauważyłem, że Austriaków można było spotkać w normalnych restauracjach, gdzie jedli sobie smaczną szamke, a Polacy wybierali opcje budżetową, czyli tureckie kebaby. Kibicowska zbiórka przed meczem na placu nawet spoko, ale dopóki nikt się na poważnie za to nie weźmie, to do Węgrów dalej dużo będzie nam brakowało. Trochę taki festyn się zrobił, ale co kto lubi. Przejazd metrem zajebisty, przemarsz pod stadion też spoko, a samo wejście przez bramki przebiegło bezproblemowo, mimo tego, że bilet jak się okazało miałem na stronę austriacką. Stadion robi wrażenie, kozacko wyglądał nas sektor. Doping prowadził chłop z Miedzi Legnica, niestety się zawinął po trzeciej bramce, ogólnie po tym karnym to już chujnia była, ale wszyscy już byli wkurwieni. Najlepszy moment to śpiewanie hymnu i zaraz po bramce na 1:1, gdzie odpalono race. Nie zauważyłem żadnych awantur z austriakami, czy psami. Na mieście też niczego nie widziałem. Z polskich ekip zauważyłem jedynie Stal Rzeszów i Legię, a tam to jakieś pojedyńcze osoby. Po meczu zawineliśmy się do centrum na strefę kibica obejrzeć Francuzów z Holendrami, gdzie udało się wnieść sporą ilość alkoholu. Chociaż dzień później jedna z tych stref kibica była otwarta, ale nie transmitowano meczu, a na drugiej były limitu publiczności.
Berlin zachodni zajebiste miasto i nawet nie ma takiej tragedii pod względem różnorodności, no chyba, że zostali wywiezieni na czas euro heh
![]()
na stadion się wchodziło jakoś ślamazarnie, w kolejkach (a dzień później w Dortmundzie, przy relatywnie podobnej frekwencji, wszystko szło wręcz niesamowicie płynnie), do tego pogoa nie pomagała, bo taki przedburzowy klimat ciążył na Berlinem (chociaż w sumie już przy stadionie zaczęło coś kapać, więc tam było lepiej, ale w s-bahnie walka o życie)
na trybunach nuda i tragedia, pare pośpiewanych pierdołowatych polskich przyśpiewek (a na kadrze tylko takie chyba mamy c'nie), hymn też jakiś rozczarowujący bo się spodziewałem OGNIA, a było tak, o
strefa kibica berlińska, tj. ta reichstagowa rozczarowująca, bo ewidentnie nie radzili sobie z masami ludzi - znowu kolejki, a z kolei ta przy bramie brandenburskiej, aka flagowa niemiecka strefa na euro - puszczała sobie na ekranie reklamy, bo byla nieczynna i czysto przechodnia XD dużo lepiej w Dortmundzie czy Kolonii jest
no i jak są bilety to łapcie z miejsca, bo bywa z tym równie - my staliśmy sobie gdzieś niedaleko Warschauer Strasse, tak z 3 h przed meczem, zbierając się powolutku - nagle zatrzymała się koło nas jakaś ekipa cyklistów, która się okazała losowymi Belgami, którzy akurat mieli na zbyciu 4 bilety i cały deal zajął 10 minut tj tyle co wizyta w bankomacie. przez to moje ziomki, które wpadły na pomysł wyjazdu na mecz w piątkowy poranek normalnie weszły sobie na berliński olimpijski. z drugiej strony to kwestia czystego farta, bo mój kumpel jeździ po Kolonii/Frankfurcie i zagłębiu Ruhry od ponad tygodnia i na żaden mecz mu się nie udało jeszcze załapać, chociaż próbuje dzielnie
Czy ktoś ogarnia, jak zrobić, żeby obejrzeć mecz na tvpsport z poślizgiem? Takim powiedzmy 15-20 min. Wszędzie indziej można, tutaj zdaje się nie. Coś przeoczyłem?
Za każdym razem jak tak robię, to mnie do live wypierdala. Może kwestia jakichś minimalnym przerw w dostawie neta. Chuj wie.
Nie zmienia to faktu, że opcja „oglądaj od początku” by się przydała.
Nie zmienia to faktu, że opcja „oglądaj od początku” by się przydała.
-
genocidegeneral
stream TVP sport ma to do siebie, że meczów nie da się obejrzeć z poślizgiem, a meczów reprezentacji Polski dodatkowo nie da się obejrzeć w ogóle
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
powinni zmienić przepisy i zacząć losować faze pucharową po rozegraniu wszystkich meczów w grupie bo dalej jaja są
no niestety za dużo jest po prostu cienkich drużyn w europie żeby je pokazywać ludziom w fazie pucharowej imprezy rangi mistrzowskiej
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- ConeyIsland
Jak w kicktippie się typuje w fazie pucharowej? Co oznacza "pk" przy wyniku?
Posts kriptum
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- ConeyIsland
Sprawdziłem w między czasie. Pk to po karnych. Czy zatem 2:1 to sytuacja gdzie w 120 minutach jest remis a karne wygrywa gospodarz?
Uwzględniony będzie wynik po rzutach karnych. W tym przypadku liczone bedą wszystkie bramki z dogrywki i rzutów karnych. Przy wyniku 2:2 po dogrywce i 5:4 w karnych końcowy wynik to 7:6.
- zemsta1camzata
Haha pojebane, to taka Chorwacja po którymś niedawnym turnieju miałaby bilans bramkowy typu 48-36
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
mozna to zmienic przeciez
normalnie sobie ustawiasz, ze liczy sie tylko po 90 minutach, po dogrywce albo po karnych
ustawiasz jak chcesz
normalnie sobie ustawiasz, ze liczy sie tylko po 90 minutach, po dogrywce albo po karnych
ustawiasz jak chcesz
Jak poinformował Angielski Związek Piłki Nożnej (FA), Phil Foden opuścił zgrupowanie reprezentacji Anglii, która bierze udział w Euro 2024. Przyczyną wyjazdu pomocnika są narodziny dziecka.