Belmondo
Re: Belmondo
Jesteś pewny ziomeczku, że w tym temacie chciałeś napisać ten post? 
[mention]tanio[/mention] takich właśnie użytkowników potrzebujemy
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Bill=Belmondo
Monica=Rafalala
Hillary=GSP
Monica=Rafalala
Hillary=GSP
- marco_pantani
- KillerCroc
- maly mefedronik
-
3rzypo3rzy
Ey, ale ten Inspektor Gadżet dobrze brzmi - w sensie ta wersja og Belmondo w tle. Wyszło to gdzieś? wyjdzie? wydawało mi się, że to miało iść na album Buczera/Bezczela, ale przez odpały G nie wyszło.
- Cuba L1br3
OG Olgierd > GSP
W ogóle GSP skandujący swoja ksywę xDD
W ogóle GSP skandujący swoja ksywę xDD
- Bunnymen77
Pierdole, jebany zwyrol biega po centrum handlowym, zaczepia ludzi, pluje, psa nie umie trzymać na smyczy, jesli ten gosc co zajebal pedalowi bedzie mial sprawe to chetnie bym dorzucil do jakiejs skladki na adwokata. Serio, podziwiam mocne nerwy, jak ja bym był z dziećmi i takie cos by mnie napastowalo to nie wiem czy bym sie powstrzymał przed spuszczeniem mocniejszego wpierdolu, zwlaszcza po tym jak poczul pierwszą krew 
Pewnie było, ale filmik ze 138 strony nie dziala, a mnie nie bylo pare dni na forum.
Pewnie było, ale filmik ze 138 strony nie dziala, a mnie nie bylo pare dni na forum.
zmienili juz ig na mobbylon xd belmondziak dawaj mobbyn z twrem bo przyjaciele odwrocili sie jak role
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Tylko dobre dzinsy
Rafalali to ochroniarza z urzędu powinni przydzielić, który by zapobiegał podobnym sytuacjom bo to nie do pomyślenia jest jak dla mnie. Lewy prosty oszałamiający na ogarnięcie i można bez problemowo wszystko załatwić bez krzyku i awantur
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Coś jest z tą ochroną. Nie znajdę pewnie teraz (zresztą mi się nie chce), ale na którymś z lajwów pan Rafał mówi o natłoku spraw na głowie, w tym ogarnianiu straży/obserwacji/dozoru czy czegoś w tym stylu. Nie zdziwię się zatem zbytnio, gdyby jako osobie wiecznie pokrzywdzonej, napastowanej i otrzymującej groźby serio jakaś organizacja ogarnęła milutkie warunki do prowadzenia sobie bezstresowego, snapchatowego życia (oczywiście z nadmiaru czasu wystawia też ogłoszenia na wiadomym portalu) celebryty.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- rakieta_rakieta
Odczuwam zażenowanie powoli całą sytuacją, to jak przeglądanie pocztówek znad krawędzi, bez poszukiwania jakichś konstruktywnych rozwiązań dotyczących opcji ratunkowych.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- Tylko dobre dzinsy
Miałem na myśli szybki nokałt Rafalali dla jej własnego bezpieczeństwa.
I jak dla mnie to jest bardzo konstruktywne rozwiązanie
I jak dla mnie to jest bardzo konstruktywne rozwiązanie
Kurwa niech patrzą co mi zrobił, krwawi mi cała twarz 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Tylko dobre dzinsy
Może już mało to ma wspólnego z Belmondo, ale jakim kurwa chujem Rafalalashow może wyciągnąć telefon, zacząć prowokować innych ludzi, narobić w chuj bigosu, a potem zadzwonić na policję i na dodatek być postrzeganym przez prawo jako ofiara całego zajścia? XD