Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
oyama

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: oyama »

niestety misja przesunieta w czasie, bo bateria spuchnieta i trzeba Chiny odwiedzic. Ale jak juz jestesmy w temacie PSP, to polecam obczaic dedykowane gry Gangs of London i Harry Potter and the Half-Blood Prince. Ten HP byl dla mnie mocnym sztosem.
Spoiler

wszystko jest fikcja literacka
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Ogólnie tak wracając to mam R36S i strasznie tandetny sprzęt, wkurwiał mnie tak że powinąłem potem Miyoo Mini+ i zdecydowanie lepsze

Ale jak do PSP to lepiej pewnie Anbernica se wziąć, tylko tego H bo ma analogi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

są jakieś dobre gierki o tenisie na rynku? takie gdzie wiecie buduje się karierkę od zera do zostania czołowom guwniarom z paletkom
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

tennis manager może jakiś? grałem kiedyś w jakiegoś i nawet całkiem przyjemne, chociaż nie wiem czy tego dokłądnie szukasz (bo tam byłeś ownerem klubu tenisowego)
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

A coś podobnego do Virtua tennis, etc.?
Awatar użytkownika
oyama

nitka o anulowanym kosmicznym DLC do Cyberpunk 2077 -> https://boards.4chan.org/v/thread/679700797

@Kalom Virtua Tennis, Top Spin, AO Tennis, w sierpniu TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA. W gronie moich faworytow wymienilbym Virtua Tennis i Top Spin. Istnieje tez Matchpoint: Tennis Championships. Mialem okazje pograc na PS5, ale dlugo nie wytrzymalem i usunalem z dysku. Natomiast TIEBREAK zapowiada sie dobrze, jest to oficjalna gra ATP/WTA. Aktualnie dostepna w fazie Early Access.

Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

dzięki za odpowiedzi, popatrzę te gierki.

a jaka opinia o tennis elbow 2013?
Indio

Post autor: Indio »

Droopy's Tennis Open
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Jak od tenisa na plejaku do prywatnych kortów
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
oyama

Life by You zostalo anulowane, wiec najwieksza konkurencja dla marki The Sims odpada z wyscigu symulatorow zycia. W fazie produkcji pozostaje jeszcze inZOI z popierdolona grafika, ale nie wiadomo co z tego bedzie. Wizualnie wyglada niezle, mechanicznie wielka niewiadoma.
Spoiler
Hi all,
Sadly, we’ve decided to cancel the release of our long-awaited life sim Life by You. This was an incredibly difficult call to make and is a clear failure on Paradox’s part to meet both our own and the community's expectations. We realize this raises some large questions; here we hope to shed at least some light on why we opted to cancel, rather than delay as we communicated earlier.

Life by You has been in the works for a long time and we’ve been very excited about the promise and the potential of this game. Our hope was always that it would be able to leave a mark in this exciting and new genre for us. That’s why we’ve opted to delay it twice, to give the studio and the game a fair shot at realizing the potential we saw. For each delay we made, we've seen incremental improvements, which in hindsight may well have led us to focus on details rather than the whole picture.

A few weeks back, we decided to hold off on an Early Access release in order to re-evaluate Life by You, as we still felt that the game was lacking in some key areas. Though a time extension was an option, once we took that pause to get a wider view of the game, it became clear to us that the road leading to a release that we felt confident about was far too long and uncertain. This is not to say the game has not shown any promising qualities; Life by You had a number of strengths and the hard work of a dedicated team that went into realizing them. However, when we come to a point where we believe that more time will not get us close enough to a version we would be satisfied with, then we believe it is better to stop. This is obviously tough and disappointing for everyone who poured their time and enthusiasm into this project, especially when our decision comes so late in the process.

At the end of the day, our job is to release games that are fun, interesting, and challenging for our players, and our every decision should be taken with that purpose in mind. When we get that right, we earn our pay. So, how do we ensure we don’t find ourselves here again? Honestly, there are no real guarantees. Games are difficult to get right, and we’ll definitely make mistakes, which, as these things go, always become painfully apparent in hindsight, but still shouldn’t reach this kind of magnitude regardless. We have to take a long and hard look at what led us here and see what changes we have to make to become better. In the end, our mission remains the same, and we’ll continue to take whatever steps we need to do just that.

Sincerely,
Mattias Lilja, Deputy CEO of Paradox Interactive
Awatar użytkownika
oyama

Obrazek
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

yungXpaproch pisze: 12 cze 2024, 14:55 niesamowita gierka no nie? ilosc contentu, tworzenie nowego gameplayu dla jednej misji, w ogole bardzo fajnie skonstruowany rytm gry wokol dwoch roznych gameplayow no i przede wszystkim po prostu lowienie ryb
przejebane naprawde, gierka z rozmachem. zaczelo meczyc pod koniec przez powtarzalnosc ale dokonczylem. dlugosc gry niemalze idealna, super ~30 godzinek
no jest to bardzo przyjemne, muzyczka, relaksik z niebieskim kolorem, tempo które sam sobie narzucasz, no bajera. jakbyście znali coś podobnego na odstresowanie to dawajcie znać
Awatar użytkownika
Marker

Post autor: Marker »

Stardew valley
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

wlasnie to bym powiedzial najpredzej, ten sam vibe chillu i ogromu mozliwosci. inne gry z imo podobnym klimatem to "terraria" i "graveyard keeper". inne dobre lowienie ryb to "dredge" z tego samego roku co dave
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
oyama

Stardew Valley, Beat Cop, The Survivalists, Travellers Rest, Spiritfarer, Littlewood, Potion Permit, Sun Haven i Roots of Pacha.
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

stardew valley zagrałem z dwa lata i przerzuciłem się na tibie bo realera startowała i już jakoś nie wróciłem - resztę tytułów sobie sprawdzę, dziękuwa
Awatar użytkownika
oyama

z gier pixel art zapomnialem wymienic Backbone. Detektywistyczna przygodowka 2.5D z szopem, pierwszy projekt studia EggNut. Rok temu wyszedl tez prequel Tails: The Backbone Preludes, ale dopiero dzisiaj sie o nim dowiedzialem i dodalem do wishlisty. Pierwsza czesc byla zajedwabista.
Spoiler

+ jak podoba wam sie Stardew Valley, to rzuccie okiem na Sunkissed City. To troche kalka tej gry, bo jest tworzona przez jej wspoltworce. Premiera prawdopodobnie w Q4 2024, ale juz mozna dodawac do obserwowanych na Steam.

Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Broforce jest dojebane w takim stylu.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Broforce z ziomkiem/ziomkami zajebiste potwierdzam
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Spoko ten Backbone(r) wygląda, trochę przypomina graficznie Norco (którego nie ma na Switcha, skandal!), myślę że się za niego wezmę jak skończę Animal Well layer 1, dzięki za polecajkę

Broforce spoko ale to nie gra do chillowania tylko do napierdalania KURRRWA ZNOWU SIĘ ZJEBAŁEM DO WODY KURRRWA CO ZA ZJEBANA BROŃKA where did the shotgun blast come from. Co innego Stray, idealna gra do nostalgicznego chillu solo (kotek w świecie "Bajek robotów" Lema), ma kilka krótkich sekwencji zręcznościowych ale trzon gry to szwędanko i miauczonko
KUPY SKURWIELI, YO! I STARE MINECIARY
ODPOWIEDZ